|
| Sure feels right | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Mier Ian 30, 2013 10:38 am | |
| Isi ridica privirea asupra pustiului, raspunzandu-i scurt la sarut ca apoi sa-l asculte atent. Avea dreptate insa Yu nu simtea nevoia sa doarma si nici obosit nu se simtea, dar totusi dadu afirmativ din cap. Un gand ii trecu prin cap si-l facu sa roseasca usor si sa-si lase privirea in pamant, zambind rusinos. -Sti... daca vrei sa o facem nu am nimic impotriva. Ba chiar mi-ar palcea...adica...sti tu...ca si iubiti acum e ceva normal... Incerca el sa explice intr-un mod in care sa nu para disperat, dar rusinea ii cam incurca planurile. Era prima data cand zicea asa ceva si nu prea era bun la asta din cate se putea observa. Dar Yu chiar nu avea nimic impotriva daca Lance dorea sa-l aibe in pat si i s-ar fi oferit cu mare drag caci si lui ii placea sa o faca, mai ales cu cineva atat de pricepul precum el. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Mier Ian 30, 2013 10:42 am | |
| surase cand vazu cat de stanjenit era Yu, de faptul ca el era cel care cere. In momente ca acestea mereu uita cine e cel mare, dar nu avea cum sa nu, cand baiatul se comporta ca un adolescent, plus ca era adorabil! Il lua pe sus, tinandu-l ca pe o mireasa. -E mai comfortabil in pat, decat pe plaja. Prima data ca iubiti vreau sa fie placuta, nu sa te umplu tot de nisip. Zise zambind larg si ii saruta scurt buzele, indreptandu-se spre vila. Intra silentios, pentru a nu-i trezi pe Gabe si Vi si urca in camera. Il aseza pe Yu in pat, urcandu-se deasupra lui. Cuprinse buzele baiatului intr-un sarut pasional, in timp ce-i descheia camasa. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Mier Ian 30, 2013 10:51 am | |
| Se agata de gatul acestuia atunci cand a fost ridicat ca pe o mireasa incepand sa creada ca Lance tot avea sa-l poarte asa, dar era destul de convenabil pentru Yu. Zambi dulce si dadu afirmativ din cap, parandu-i-se o idee foarte buna. Oricum nu era deloc obisnuit sa o faca altundeva inafara de o camera. Se lasa purtat pana in camera lor, bucurandu-se de faptul ca cei doi nu sau trezit si ca nu aveau sa fie vazuti. Nu ca pe Gabe l-ar deranja ceea ce ei urmau sa faca insa chiar nu isi dorea ca Victoria sa-i prinda. Odata intins pe pat, avandu-l pe pusti deasupra lui, isi pune gentil mainile pe umerii acestuia in timp ce i-a acceptat sarutul si si-a inchis lent ochii. Il lasa sa-i faca absolut tot ce dorea caci in noaptea asta atat de speciala nu va pune nici o limita, vrand sa se simta cat mai iubit posibil. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 8:28 am | |
| Cobori cu buzele pe gatul lui, apoi pe piept, abdomen, urmandu-si mainile, ce ii descheiau nasturii de la camasa. Il scapa imediat de bluza, dandusi-o si pe a lui jos, rapid. Il dorea pe Yu, cat mai curand si cat mai mult. Se lipi iarasi de el, sarutandu-i suav pielea gatului, in timp ce-i descheia pantalonii. Cobori cu buzele la sfarcurile lui, strecurandu-si mana prin boxerii baiatului, incepand sa se joace cu juniorul lui, pe care il scoase la iveala. Se juca un timp scurt, caci apoi il scapa si de pantaloni si boxeri, lasandu-se si el in costumul lui Adam. Inca nu dorea sa-l penetreze, dorind sa-l excite si mai tare. Isi lipi iar corpul de al lui, sarutandu-i pasional buzele, in timp ce cu o mana ii masa pielea de pe coapsa dreapta. Cand, in sfarsit, se pozitiona sa intre in el, ezita, acea teama, ca nu va fi bun pentru baiat, ca nu-l va satisface, ca cei dinaintea lui, revenind. O auzi pe Victoria plangand asa ca sari imediat din pat. Trase boxerii pe el si fugi in camera ei, unde Gabe incerca sa o linisteasca. A luat-o imediat in brate, incepand sa ii zica tot felul de lucruri dulci, care sa o calmeze. In sinea lui era fericit, ca s-a oprit si nu a facut-o cu Yu. Pentru prima data, era nesigur pe calitatile lui si nu se simtea pregatit pentru baiat. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 8:39 am | |
| Fiecare atingere a lui Lance il facea pe Yu sa doreasca mai mult de atat, sa doreasca sa fie penetrat si iubit de catre acesta. Mii de fiori ii cuprinse trupul si il faceau sa se excite, mandria lui intarindu-se, fiind pregatita atunci cand pustiul incepuse sa o frece. Scotea usoare sunete caci nu vroia sa fie galagios si sa-i trezeasca pe cei doi, asa ca in noaptea asta trebuia sa se abtina cat de mult posibil. Se lasa dezbracat si ii raspunse la sarut dar observa ca acesta ezita sa il penetreze si nu stia de ce anume. Tresari scurt cand o auzi pe Victoria plangand, privindu-l pe pusti atunci cand s-a ridicat repede si a si disparut. Yu s-a ridicat si el din pat si si-a luat boxerii, alegand un halat subtire, de matase, cu care se acoperii. Se duse in camera Victoriei si s-a apropiat de ea, fiind ingrijorat de starea acesteia. Probabil ca avuse un cosmar dar asta nu era bine. Daca incepea sa aibe cosmaruri asta insemna ca boala revenea? -Ce s-a intamplat, scumpo? Intreba in timp ce ii zambi dulce, mangaindu-i parul fin si matasos. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 8:44 am | |
| V:Am... a.. am visat ca L... Lance a murit! Zise fata plangand, iar lance marii ochii. Nu era bine cand ea visa astfel. Avea vise premonitii, fiind una din abilitatile ei de vrajitoare, deci se putea intampla oricand. Ori Lance chiar va murii, ori o va pati grav, dar Yu nu trebuia sa stie asta. Incepu sa o calmeze pe fata, zicandu-i ca totul va fi bine, iar el nu va pati absolut nimic. In cele din urma reusi sa o calmeze pe fata si o lua pe sus, tinand-o strans la pieptul lui. -Yu, dormi cu Gabe daca vrei, eu o sa dorm cu Vi, daca incapi cu noi e bine. Zise zambind larg si il saruta pe baiat pe buze, scurt, iar Gabe marii ochii. Parasi primul camera, ducand-o pe fetita in pat. G: V-ati impacat? Intreba gabe mirat | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 8:50 am | |
| Fu luat prin surprindere de visul fetei si nu stia de ce insa, ceva nu ii mirea a bine aici. Ori ceva avea sa se intample, ori presentimentul asta isi batea doar joc de el. Oricum ar fi, Yu avea sa afle in curand caci, dacafata va mai avea un astfel de vis, ei vor trebui sa ia masuri. Il asculta cu atentie pe Lance, dand afirmativ din cap si ii raspunse la sarut. Ii zambi si il lasa sa plece, oftand adanc in sinea lui. Nu il deranja deloc sa doarma cu Gabe insa era ingrijorat pentru Victoria si spera ca aceasta sa nu mai viseze urat. Privirea i se indrepta asupra lui Gabe iar cuvintele acestuia il facura sa ranjeasca larg. -Chiar mai mult decat atat, Gabe, chiar mai mult. Spuse si ii facu scurt cu ochiul. Haide, sa dormim acum. E tarziu si maine va trebui sa ne pregatim de plecare. Isi dadu halatul jos si ramase in boxeri, urcandu-se in pat. Ii placea sa doarma asa si Gabe stia asta foarte bine. Se aseza comod, facandu-i loc si verisorului, inchizandu-si ochii. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 8:53 am | |
| Se intinse in pat, lasand-o pe Vi sa stea cu capul pe pieptul lui, Lance imbratisand-o strans. Nu adormise toata noaptea, stand de veghe, pentru a fi sigur ca fata e in ordine. Plus, era ingrijorat, de visul fetei. Nu o putea intreba cum a visat ca moare, caci asta insemna sa-i faca ei mai mult rau. De acum trebuia sa fie foarte atent, cu absolut orice si oricine si mai ales pe unde merge si cu cine se incurca. Cand se facu dimineata reusi sa adoarma, stiind ca acum nu va mai pati nimic. Vi niciodata nu visa urat cand soarele era pe cer, deci putea si el sa doarma, in sfarsit. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 9:22 am | |
| Adormise destul de greu din cauza ca era ingrijorat insa o facu intr-un final. Nu putea spune ca a avut vise caci daca a avut, nu isi mai amintea de ele. Se trezi destul de devreme iar atunci cand s-a ridicat din pat, avand grija sa nu-l deranjeze pe Gabe care inca dormea, se duse in camera lui Lance. Cei doi inca dormeau si asta era bine asa ca pastra linistea, luandu-si silentios o pereche de pantaloni rosii, mulati si un tricou alb cu care s-a imbracat. Cobora in bucatarie u gandul sa pregateasca un mic-de-jun copios si delicios ca sa o faca pe Victoria sa se simta mai bine dupa cosmarul de noaptea trecuta. Alesese sa faca un mic-de-jun in stil japonez, gasind tot ce ii trebuia in bucatarie. Fierse orezul si il aranja pe farfurie in forma de ursulet invelit cu o felie de cascaval subtire, gati si cateva legume pe care taiase inainte in forme de animalute sau forme amuzante si facu micute caracatite din carnati. Pregati astfel patru farfurii si le aranja frumos pe masa, impreuna cu suc proaspat de portocale si avuse timp sa faca chiar si un desert: budinca cu sos de coacaze. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 9:32 am | |
| Victoria se trezi inaintea lui Lance. Il lasa pe baiat sa doarma si cobori in bucatarie, caci auzise zgomote. Zambi cand il vazu pe Yu si imediat fugi la el, imbratisandu-l. V:'Neata! zise fericita, apoi ocupa un loc pe un scaun. Tu si Lance v-ati impacat nu? Am vazut ca v-ati pupat aseara. Cum de v-ati impacat? Si sunteti seriosi? Adica veti fi mereu impreuna? Intreba fata curioasa si plina de energie. Se trezi si Gabe, Lance fu singurul care inca mai dormea. Cobori si el in bucatarie, auzind intrebarile fetei. G:'Neata, varu! Spuse si el vesel, apoi ocupa scaunul de langa Victoria. Lance inca doarme? Intreba curios, iar fetita dadu din cap ca da. V: Nu a dormit toata noaptea, abea dimineata s-a culcat. Spuse ea zambind. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 9:38 am | |
| O imbratisa si el pe fata atunci cand ajunse in bucatarie, zambind larg din cauza intrebarilor ei. Chiar era un copil foarte curios si parea a fi in regula dupa acel cosmar, lucru ce-l bucura enorm pe Yu. Nu ar fi vrut sa o vada trista sau speriata. Se pregatea sa ii raspunda dar fu intrerupt de Gabe, urandu-i ''neata'' inapoi. Se apropie de fata si ii mangaie parul fin, stand pe scaun langa ea. -Eu si Lance suntem mari asa ca ne-am rezolvat problemele pasnic si ne-am impacat. Suntem seriosi acum, nu am de ce sa mint iar eu sper sa ramanem impreuna pentru totdeauna. O saruta pe frunte protectiv si se ridica de la masa. -Ma duc sa il trezesc pe Lance. Puteti incepe sa mancati fara noi. Vin imediat. Parasi bucataria si urca in camera lor, apropiindu-se de Lance. Se aseza pe marginea patului si il privea atent cum dormea, zambind dulce. -Laaance...Trezirea scumpule. Micul-de-jun este gata. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 9:41 am | |
| V:Nu se va trezi. Mormai fata, cunoscandu-l foarte bine pe Lance si cat de greu putea fi de trezit. Lance dormea adanc, pana cand auzi vocea iubitului sau. Statea pe burta, cu capul spre partea de unde vorbea Yu. Deschise un ochi, privindu-l pe baiat, apoi il inchise la loc. O mana o du dupa talia baiatului, tragandu-l in pat, langa el. -Inca cinci minute, iubire. Zise somnoros si isi baga capul la gatul baiatului, adormind in secunda urmatoare. Cand era obosit adormea foarte repede. Cum nu dormise deloc toata noaptea, plus stresul de la visul lui Vi, era foarte obosit si tot ce isi dorea acum era sa doarma. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 9:46 am | |
| Se sperie usor cand ii simti mana pustiului si cand se trezi intins langa acesta dar pe urma chicoti amuzat. Putea sa fie un adevarat scump si tare mult ar fi vrut sa-l mai lase sa doarma dar nu putea. Trebuia sa manance ca apoi sa se apuce de bagaje caci azi era ziua cand trebuiau sa se intoarca acasa. Maine Yu avea ore si Lance la fel deci nu putea sa-l mai lase sa doarma. -Haide, scumpule. Avem multe de facut. Trezirea si coboara la masa. Isi duse o mana in parul acestuia, jucandu-se cu el si, din cand in cand, il mai tragea usor ca sa se trezeasca. -Haideee... Avem atatea de facut! Poti dormi cand ajungem acasa. Trebuie sa plecam cat mai devreme caci am o multime de pregatit pentru maine. Se planse pe un ton de copilas, incepand sa-l miste ca sa se trezeasca dar degeaba. -Uuuuff!! Ce vrei sa fac ca sa te trezesti? | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 9:51 am | |
| Simtea fiecare miscare ce baiatul o facea in parul lui, dar nu-l deranja. Era obisnuit cu astfel de lucruri, de la Victoria. Cand fata dormea la el si avea cosmaruri exact la fel de intampla, ea incercand orice ca sa-l trezeasca. De multe ori ajungea sa arunca apa pe el, dar tot degeaba. Cand Lance dorea sa doarma, trebuia sa doarma si nu aveai sanse sa-l trezesti. Ranji pervers cand auzi propunerea lui Yu si apoi il saruta scurt pe buze. -Sa ma lasi sa dorm! Asta vreau, asa ca du-te si papa. Mormai la fel de somnoros si se intoarse cu spatele la Yu, pentru a putea dormi, sperand ca asa baiatul il va lasa in pace. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 9:54 am | |
| Ofta adanc si isi dadu ochii peste cap ca apoi sa se ridice. Avea sa vina mai incolo sa-l trezeasca, dupa ce ei vor termina de mancat, iar daca nu se va trezi nici atunci, va fi nevoit sa recurga la artileria grea. Se ridica din pat si se intoarse inapoi in bucatarie, asezandu-se pe scaun. -Nu am resuit. Am sa mai incerc dupa ce terminam de mancat. Apropo, va place? Ii privi zambitor si incepu si el sa manance. Ii placuse mancarea, reusindu-i foarte bine desi facuse asta pentru prima data. Invatase retetele cu ceva timp in urma dar nu le pusese in practica pana acum. Dorise sa faca ceva dragut pentru Victoria si reusise iar asta il bucura foarte mult. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 9:59 am | |
| cei doi dadura afirmativ din cap, la intrebarea lui Yu. V:Nu il vei trezi, eu nu am reusit nici cand aruncam cu apa pe el, sau ii bagam gheata la chiloti. Cand vrea sa doarma, doarme, mai ales ca cine stie cat va mai putea dormi linistit. Zise fata, continuand sa manance. Avea un mod sadic, dar totusi copilaros, de a vorbi. Iti puteai da seama ca ceva rau avea sa se intample, dar ea nu parea ingrijorata. Invatase asta de la LAnce. Fata dorea doar sa-l alarmeze pe Yu, ceea ce o invata fratele ei sa faca. Daca stia ca cineva va avea probleme, cel mai bine era sa alarmezi o persoana care il iubeste, astfel acea persoana va avea mare grija de el. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 10:04 am | |
| O privi speriat pe fata dupa ce vorbi, simtind cum inima i s-a oprit in loc pentru o clipa. Ce vroia sa spuna cu asta? Se va intampla ceva rau Lance? Pana si tonul folosit de Victoria il baga in sperieti pe Yu. -Ce vrei sa spui cu asta Victoria? Lance va dormi linistit mult timp de-acum incolo, nu fi prostuta, scumpo. Chicoti scurt, reluandu-si micul-de-jun, fiindu-i foarte foame dar nu putea sa nu se gandeascala acele cuvinte si la tonul folosit care parca activase o alarma in creierul lui Yu ce ii spunea sa stea cu ochii pe Lance iar sentimentul acela ca ceva rau se va intampla se amplificase si mai mult. Acum Yu chiar era ingrozit. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 10:06 am | |
| Fata chicoti cand il auzi pe Yu. V:Continua sa crezi asta, iti va face bine, poate. Spuse pe acelasi ton sadic, dar copilaresc. G: Victoria inceteaza, daca te-ar auzi Lance ai incurca-o. Zise Gabe serios. Baiatul stia foarte bine de puterea Victoriei si ii era teama pentru lance, dar nu dorea ca si Yu sa fie speriat. G:Stai calm varule, Vi doar se joaca cu tine, a invat-o Lance sa faca asta, nu vorbeste serios, va fi bine. Doar e printre cei mai puternici vrajitori. Spuse el, cu un zambet fals pe buze, incercand sa il linisteasca pe Yu. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 10:12 am | |
| Scapa furculita din mana, privind-o pe fata cu ochi mari si ingroziti. Iarasi acelasi ton si iarasi cuvinte care ii activau o alta alarma si ii amplificau presentimentul. Mama lui avusese puterea de a prezice lucruri rele iar el a mostenit doar acel presentiment de la ea. Nu stia sigur ce avea sa se intample, cand avea, cui i se va intampla asa cum mama lui stiuse. El doar presimtea cand ceva nu era in regula, atat. Il privi speriat pe Gabe, observandu-i zambetul fals. Putea sa-l recunoasca dintr-o mie. -Gabe... Am un presentiment urat... Gabe stia de presentimentele lui Yu caci mereu ii spusese despre ele si mereu se adevereau iar Gabe mai stia si de puterea pe care mama acestuia o avuse. Acum daca se gandea mai bine... Victoria... Victoria avea aceeasi putere ca si mama lui! Numai ca se manifesta altfel caci era prea tanara si nu era constienta inca de asta si nu putea sa o controleze. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 10:20 am | |
| Gabe ofta cand il auzi pe Yu, stiind ca baiatul realizeaza ca Lance va pati ceva rau. Isi aminti de mama lui, plus puterea pe care o avea el. G: Victoria bravo, asta ai stiut si tu sa retii de la Lance, cum sa te joci cu sentimentele altora. Zise oftand, apoi il privi pe Yu. G: Da, Lance o va pati, dar nu e sigur ca va muri literalmente. Fata inca nu isi poate controla perfect puterile, asa ca viziunile ei nu sunt suta la suta exacte, dar e sigur ca Lance va pati ceva. Stai calm, se poate descurca si singur, nu are nevoie sa stai pe capul lui, asta ii va face mai mult rau, caci stie si el ca e in pericol. Ii spuse Gabe serios. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 10:25 am | |
| -Dar Gabe! Daca Victoria are puterea mamei asta inseamna ca ceva sigur se va intampla! Asa e, este inca tanara si nu isi poate controla puterile dar nu inseamna ca nu se va intampla. Nu stie sigur cum, unde si cand dar se va intampla cu siguranta! Spuse speriat si se ridica brusc de pe scaun, plimbandu-se ingrijorat prin bucatarie. Trebuia sa plece cat mai curand de-aici. Nu mai puteau ramane caci daca Victoria visase in casa asta ca Lance va muri atunci insemna ca avea sa se intample aici, nu? -Face-ti-va bagajele. Plecam imediat. Ma duc sa-l trezesc pe Lance. Spuse serios si urca grabit scarile apoi intra in camera. Incepuse sa-l agite pe Lance ca sa se trezeasca iar de data asta nu va mai ceda. -Lance! Lance, trezeste-te acum! Plecam imediat! | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 10:28 am | |
| Gabe si Victoria nici nu se miscara de la masa, stiind ca Yu nu va reusi sa-l faca pe Lance sa se miste. Lance tresari cand il auzi pe baiat, privindu-l apoi oftand. -Ce te-a mai apucat iubire? lasa-ma sa dorm ca nu am dormit deloc. Plecam dupa. Hai fii un scump cu mine si lasa-ma sa dorm. Zise somnoros si ii facu semn sa il lasa in pace, punandu-si apoi o perna peste cap, adormind la loc. Lance stia ca putea sa o pateasca oricand, dar in acelasi timp stia ca nu se va intampla azi, caci previziunile fetei se indeplineau de la douazeci si patru de ore cand le visa. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 10:32 am | |
| -Nu, Lance! Trezeste-te imediat! Am zis ca plecam acum! Se rasti la acesta, ridicandu-se de pe pat. Isi scoase valizele si incepuse sa isi indese hainele si celelalte lucruri in ele, cat de repede putea. Era ingrozit si nu vroia sa mai stea nici macar o clipa in casa asta. Vroia sa plece cat mai repede si sa se intoarca acasa. -Trezeste-te odata Lance!! Misca-ti fundul ala! Tipa la el, simtind cum intregul corp incepuse sa-i tremure dar nu se oprea din impachetat. Continua sa isi stranga hainele si sa se agite prin camera. Isi ura din ce in ce mai mult familia si puterile acestora caci le cunostea mult prea bine si din cauza lor Yu rupse legatura cu parintii lui si parasi casa. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 10:37 am | |
| Dupa cat de nervos era Yu, Lance isi dadu seama ca el stie de puterea Victoriei. fata sigur il manipulase, exact asa cum facea si el cu alte persoane. Poate nu ar fi trebuit sa o invete asta. -Yu termina! Nu voi muri azi, ok?! Previziunile victoriei nu se indeplinesc decat dupa cel putin o zi. De maine poti sa-ti faci griji, acum lasa-ma naibii si pe mine sa dorm, ca nu mori nici tu si nici eu. Si calmeaza-te, ca nu voi pati nimic! Zise serios, revoltat, iar apoi inchise iarasi ochii, adormind in secunda doi, ca intotdeauna. Era plin de griji si ii era frica, dar nu arata asta, stiind ca daca o facea doar il va alarma si mai tare pe Yu. Trebuia sa para sigur pe el si pe situatie, pentru a nu-i face mai mult rau iubitului sau | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Joi Ian 31, 2013 10:41 am | |
| -Continua sa crezi asta! Habar nu ai cum e cu puterea pe care Victoria o are! Cand crezi ca ai inteles-o atunci previziunea are loc! Faptul ca mereu s-a intamplat dupa o zi a fost pura coincidenta! Victoria creste iar puterea ei se schimba mereu pana ce va ajunge la forma finala si nu sti cand ceea ce ea a visat va avea loc. Te rog, Lance! Trezeste-te! Stiu mai bine decat oricine cum sta treaba cu puterea asta. Incerca sa-l convinga, simtind cum o lua razna ca pustiul nu vroia nici de-al naibii sa se trezeasca. De ce trebuia ca tocmai el sa fie atat de greu de trezit, nu putea sa inteleaga. Incepuse sa=i stranga lucrurile si lui Lance, rugandu-se ca acesta sa se trezeasca iar ei sa plece. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sure feels right | |
| |
| | | | Sure feels right | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |