Collide Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Collide Academy

REAL RPG!

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Sure feels right

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Urmatorul
AutorMesaj
Lance Cox

Lance Cox

Data de înscriere : 26/01/2013

Sure feels right - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 7:19 am

Acele tipete de placere, atat de puternice, atat de senzuale, il excitau la maxim. Il adora, defapt adora era putin spus. Era dependent de el, de buzele lui, de pielea lui, de persoana lui, de prezenta lui, de fundul lui, de tot. Numai cand il vedea avea chef sa o faca iarasi, iar cum pe Lance il tinea mult si bine, puteau face toata noaptea, ca el tot va ma dori a doua zi.
-Vrei sa terminam repede nu? Atunci nu primesti mai usor. Spuse excitat, marind iarasi ritmul.
Stia foarte bine ca nu pot sta prea mult, asa ca trebuia sa-si dea rapid drumul. Se misca mai rapid, mai brutal, mai intens, pana cand s-a eliberat in Yu, lasand un puternic geamat afara. S-a lasat apoi in fund, pe podea, tragandu-l pe baiat in bratele lui
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

Data de înscriere : 25/01/2013

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 7:27 am

Volumul tipetelor crescuse odata cu marirea ritmului si stia ca daca avea sa continue tot asa isi va da repede drumul. Era bine caci puteau iesi mai repede de aici fara ca agentul sa intre la banuieli desi,Gabe cu siguranta deja stia ce faceau ei in momentul de fata.
Se agata iarasi de perete, incercand sa stea in picioare si nu dura mult pana ce si-a dat drumul, tipandu-i iarasi numele. Era a doua oara si aproape ca o lua razna. Se lasa tras dupa el si incerca sa isi regleze respiratia, fiind foarte obosit si epuizat pe moment.
-Data viitoare, te vei abtine!
Spuse printre guri mari de aer, oftand adanc. isi duse o mana la frunte si isi sterse transpiratia, revenindu-si destul de repede. Se ridica si se imbraca, tragand cu forta de pantaloni ca sa-i poata incheia din cauza fundului.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 8:13 am

Surase cand il auzi pe baiat, fiind foarte adorabil ceea ce spune. La lasat sa se ridice, urmandu-l. A tras pantalonii si boxerii la loc, privindu-l pe Yu. Si-a muscat buza inferioara, cand ia vazut iarasi fundul in acei pantaloni. S-a apropiat de el, ducandu-si mainile pe posteriorul lui, strangandu-l intre degete.
-De acum, pantalonii astia ii porti doar cand ai chef sa facem dragoste. Ma excita la nebunie cum se vede fundul tau in ei si s-ar putea sa te mai iau la cateva turi, pana te duc acasa. A spus zambind larg si inocent, continuand sa se joace cu fundul lui
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 8:37 am

Marise ochii involuntar cand i-a simtit mainile ce se jucau cu fundul acestuia si cand i-a auzit cuvintele. Daca aveau sa o mai faca din nou, Yu va ajunge la spitalul de nebuni din cauza placerii intense si sigur si la un spital pentru cracanati, daca exista asa ceva. S-a intors imediat cu fata spre el, privindu-l incruntat.
-Ti-a ajuns pe ziua de azi si imediat ce ajung acasa o sa arunc pantalonii astia.
Spuse serios si ii facu semn sa il urmeze, fiind timpul sa incheie afacerea cu agentul. S-a dus la el si i-a spus ca vrea sa cumpere casa asta, tipul fiind incantat caci era o casa scumpa si nu orice si-o putea permite. S-au dus in sufragerie si s-au asezat pe canapea, incepand sa semneze actele.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 8:41 am

Surase auzindu-l, stiind ca nu-l va lasa sa faca asta, plus, nu va fi nici ultima partida pe ziua aceasta. La urmat pe baiat, lasandu-l sa vorbeasca cu agentul. Cand ei s-au dus in sufragerie, el si Gabe au ramas pe hol, vorbind despre afacerea pe care Lance tocmai a facut-o. Ia zis ca a iesit super si maine va putea sa-i cumpere inelul mult dorit, iar Gabe il felicita, bucuros. S-au dus si ei in sufragerie, Lance asezandu-se langa Yu, caci nu se putea altfel. L-a imbratisat de la spate, dandu-i un sarut pe obraz, asteptand sa termine cu semnarea actelor.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 8:46 am

Zambi dulce cand Lance a facut asta si a continuat sa semneze actele, apoi a scris un cec pentru a achita atat casa, cat si modificarile pe care vroia sa le faca. Agentul ii puse deja o echipa foarte buna la dispozitie pentru modificari, o echipa ce avea contract cu firma lor asa ca era foarte convenabil. Se ridica de pe canapea si ii stranse mana, fericit ca in sfarsit isi gasise casa visurilor si ca se va muta foarte curand. Modificarile nu dureau mult dar trebuia sa o intrebe pe Vi cum isi vroia camera amenajata.
-Lance, cand o poti aduce pe Victoria pe la mine? Vreau sa o intreb cum isi vrea camera decorata ca sa le pot spune baietilor ce modificari sa aduca.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 8:52 am

S-a dezlipit de el cand s-a ridicat, urmarindu-l pe tip cu privirea, cand acesta pleca, in sfarsit. S-a ridicat si la lipit pe Yu de el.
-Am s-o aduc. Dar nu vrei tu sa facem noi botezul in toate camerele casei? Intreba pe un ton pervers, facandu-i semn lui gabe sa se retraga. Cum baiatul parasi camera, lance a inceput sa-l sarute pe gat pe Yu, ducandu-si iar mainile pe fundul lui, strangandu-l intre degete. Era dependent! Il dorea intr-una si trebuia sa-l aiba!
Era prima data cand simtea asta pentru cineva, cand era asa disperat dupa cineva. Ii placea acest sentiment, stiind ca e uriasa iubire pe care i-o poarta lui Yu. Trebuia sa-l invete pe baiat sa fie nimfoman, caci un timp Lance asa va fi, pana cand se va obisnui sa-l aibe mereu
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 8:56 am

Incepuse sa intre in panica cand au ramas snguri, cand l-a lipit de el si cand, iarasi, mainile luise jucau cu fundul acestuia si cand gura a rostit cuvintele de care se temea.
-Doamne, Lance, controleaza-te! Abia am facut-o! Cat crezi ca voi mai putea duce fara sa devin cracanat?! O sa ma omori!
Isi puse mainile pe umerii lui, incercand sa-l indeparteze. Daca aveau sa o faca iarasi, Yu nu ar fi rezistat si probabil ar fi lesinat din cauza placerii. Dar aici nu era vorba doar de o singura partida! Dupa cate putea sa observe, pustiul vroia sa o faca de mai multe ori, consecutiv! Vroia, pur si simplu, sa-l distruga pe Yu, sa-l faca un obsedat de sex, sa-i ravaseasca trupul pana ce nu va mai fi in stare sa mearga.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 9:02 am

Surase auzindu-l si apoi il ridica de fund, facandu-l sa-i incolaceasca talia cu picioarele. A mers pana la cel mai apropiat perete, lipindu-l cu spatele de acesta.
-Te vreau Yu. Nu-mi lua chestia asta. Te ador, vreau sa o facem intr-una. Spuse excitat deja, caci mandria lui era gata de actiune. Se impinse in baiat, lasandu-l sa simta cat era Lance de tare.
-Te iubesc, enorm de mult, pui mic. E normal sa facem dragoste, asa multa, suntem la inceputul relatiei. Zise pe un ton dulce, strecurandu-si o mana sub tricoul lui, incepand sa se joace cu sfarcul lui drept, in timp ce-l privea cu ochisori mari, de catelus plouat.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 9:07 am

Se agata cu picioarele de talia acestuia si isi arcui putin spatele cand a fost lipit de perete, simtindu-l rece in comparatie cu trupul lui infierbantat de la partida anterioara. Nu avea cum sa scape de data asta, nu va putea scapa niciodata cand Lance va dori sa-l aiba.
Inghiti scurt in sec cand ii simti mandria ce se impingea in fundul lui, realizand cat de excitat putea sa fie, iarasi. Se intreba cat va dura pana ce va ajunge impotent ca la cat de des i se scula, cu siguranta va ajunge asa.
-Dar Lance...
Scapa un mic geamat atunci cand sfarcul i-a fost atacat iar acele cuvinte tocmai ii sustinuse teoria cu ''mai multe partide''. Dar oare cum era sa-l refuze cand pusese ochii aia diabolici, slabiciunea lui eterna? Era imposibil...
-Doar O SINGURA data. Promite-mi!
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 9:15 am

Zambi larg auzindu-l, incepand sa-l sarute pe gat. Nu putea sa promita asta, odata ce-l avea pe Yu il dorea intr-una, non stop, sa fie doar in el si atat.
La lasat pe picioarele lui, cat timp ii descheia pantalonii, continuand sa-i sarute suav gatul. A urcat cu buzele la ale lui, prinzandu-l intr-un sarut pasional, scapandu-l de pantaloni si boxeri, apoi ia lasat si pe ai lui sa atinga podeaua.
-Nu pot sa promit. Odata ce te am, te vreau mereu, iar odata nu imi e de ajuns. Dupa partida asta, vor urma multe, multe altele. In seara asta, pleci cracanat. A zis zambind malefic, pervers si in cateva clipe la ridicat iarasi, pantrunzandu-l. A inceput sa se miste rapid, muscandu-i finut pielea gatului
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 9:19 am

Il privea surprins cand acesta refuza sa-i promita si cand i-a spus ca avea sa-l aibe de mai multe ori inghitind in sec. Nici macar nu a fost in stare sa comenteze ceva, sa incerce sa-l opreasca macar, ca deja a fost iarasi ridicat si penetrat. Deja incepuse sa se miste repede si sa-l faca sa tipe de placere. Cum avea sa reziste fara sa lesine? Cu siguranta va lesina daca Lance nu se va rezuma doar la o partida. Si-a infipt unghiile in umerii lui, lasandu-si capul pe spate, gemetele sau, mai degraba tipetele, continuand sa se auda in toata casa. Aproape ca il rupea in doua dar era al naibii de placut sa-i simta organul intarit miscandu-se in el.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 9:32 am

Nu era dependent doar de fundul, sau presenta lui Yu, ci si de tipetele lui, mai ales de modul in care ii tipa numele, atunci cand se elibera. Dorea sa le auda din ce in ce mai mult, acesta fiind unul din motivele pentru care vroia sa o faca asa des cu el. Spera ca baiatul sa nu lesine, caci mai patise asta odata, cu un singur tip, cu care facuse cinci partide, pana cand ia provocat lesinul.
-Esti asa bun, Yu! O s-o facem mult si bine azi! Zise excitat, printre gemetele de placere ce ii paraseau buzele. Se impingea adanc in baiat, cu brutalitate, observand ca oricum ii cam place stilul asta lui Yu
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 9:36 am

Stranse din ochi caci placerea atingea cote inimaginabile. Niciodata nu ar fi crezut ca va ajunge sa adore stilul asta de a face dragoste dar Lance il schimbase atat de mult. Continua sa tipe, arcuindu-si spatele destul de des. Parca ar fi fost in Rai iar Lance era ingerul pe care l-a asteptat atata timp dar, uneori, ingerul ala lua chip de demon cand il facea sa tipe.
Nu mai rezista si isi dadu drumul foarte repede, tipandu-i iarasi numele. Isi lasa capul pe spate, muschii incepand sa se contracte. Trecuse peste o partida insa, oare cate mai aveau sa vina dupa asta? Oare cand Lance va obosi sau se va simti satisfacut?
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 12:27 pm

yu il facea sa simta lucruri noi, la fiecare partida experimenta ceva nou si placut. fiorii ce-i treceau corpul nu il lasau nicio clipa. adora acest sentiment de placere totala, coplesitoare. cu nimeni altcineva inafara de yu nu simtise asa ceva, aceasta dorinta devastatoare de a-l avea. stia ca nu e bine, ca poate yu e deranjat de asta, dar pur si simplu nu se putea abtine sa nu-l atinga, sa nu-l doreasca, sa nu il aibe.
cand si-a auzit iarasi numele a ajuns instant la orgasm, eliberandu-se in baiat. ia sarut scurt buzele, privindu-l apoi, era obosit tare. La lasat luat in brate ca pe o mireasa, purtandu-l pana la canapea. s-a asezat in fund, cu yu pe picioarele lui, imbratisandu-l strans.
-Imi pare rau ca te-am supus la atatea partide. Asta e ultima pe ziua de azi. A spus zambind larg si dragastos, sarutandu-i scurt buzele
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 12:31 pm

Se lasa purtat pana la canapea, stand in bratele acestuia. Chiar era obosit si abia daca mai putea respira. Fusese foarte placut insa, nu era obisnuit cu atatea partide intr-o singura zi. Stia ca avea totusi sa se obisnuiasca curand, dar azi nu a fost in stare sa reziste prea mult.
Ii zambi lui Lance, sarutandu-l scurt pe buze.
-E ok... important e ca ne-am simtit bine amandoi.
Spuse mai mult mormait caci nu prea mai avea energie momentan. Se intreba oare ce parere avea Gabe despre ei, cand o faceau atat de des. Probabil ii considerau niste obsedati dar se iubeau si era normal sa o faca atat de des.
Ii saruta scurt pieptul pustiului, continuand sa stea in bratele acestuia, simtindu-se foarte bine in acele clipe. Se simtea protejat si iubit.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 1:00 pm

zambi larg auzindu-l pe baiat, fericit ca a spus acele cuvinte. pe chipul lui yu se citea usor oboseala provocata de lance. baiatul ofta, hotarandu-se sa nu-i mai faca niciodata asta. realiza ca gresise. yu nu era obisnuit cu asa multe partide intr-o singura zi, iar lance il lua prea repede, trebuia sa ul obisnuiasca treptat cu stilul acesta de sex.
-Te iubesc enorm de mult scumpete mica.spuse vesel, sarutandu-i scurt buzele. Incepand de azi o sa te invat treptat cu stilul acesta de sex. de exemplu, urmatoarele doua zile o facem de doua ori pe zi, apoi cateva zile de trei ori si tot asa pana ajung eu la maximul posibil.Spuse zambind larg, sarutandu-i scurt buzele.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 1:04 pm

Il asculta si dadu afirmativ din cap, raspunzandu-i la sarut. Acum, intrebarea era: care era maximul lui? Daca azi au facut-o de trei ori, si el inca mai putea, pana la cate partide era in stare sa ajunga?
-Asa, de curiozitate, cate partide poti duce?
Il privea in timp ce l-a intrebat, pregatindu-se pentru raspuns. Cu siguranta avea sa ii spuna o cifra imensa care, pentru el, era normala, dar nu si pentru Yu. El fusese invatat cu maxim doua partide pe zi, si asta la diferenta de cateva zile. Era prima data cand avea sa o faca in fiecare zi dar nu suna deloc rau. Odata obisnuit, va adora asta.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 1:22 pm

cazu pe ganduri, incercand sa-si aminteasca are a fost maximul atins de el.
-Depinde, daca am pauza de doua zile pot maxim 10 sau 11, dar daca o fac zilnic si asa cum imi place mie, pot doar de 6 ori maxim. Ii raspunse la intrebare, sincer, zambind larg. Stai calm, ca te vei obisnui asa, plus ca o sa fie zile in care nu o s-o facem, dar acu te vreau zilnic, dupa ce ma obisnuiesc sa te am o sa rarim dragostea. spuse mangaindu-l pe par, dandu-i apoi un sarut scurt pe buze si apoi pe frunte, protector. il tine strans lipit de el, nedorind sa-i dea vreodata drumul.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMar Feb 05, 2013 1:26 pm

Aproape ca lesinase cand ii auzi raspunsul. Nu putea sa-si creada urechilor, defapt, nici macar nu putea sa creada cum de inca nu era impotent! Ofta adanc, cazand pe ganduri la ultima sa fraza. Ce se va intampla candse vaplictisi de el iar corpul sau nu va mai reprezenta un interespentru Lance? Il va alunga pentru cineva nou, poate mai tanar si mai dragut? Posibil...
Se lasa sarutat si isi inchise ochii, meditand asupra cuvintelor pustiului.
-O sa ma obisnuiesc repede si atunci o vei putea face de cate ori vei dori. Nu am sa mai spun nu si nici nu te voi impiedica din orice mi-ai face.
Spera ca daca facea asta, Lance nu-l va alunga pentru cineva nou si nici nu se va plictisi de el. Ar fi fost mult prea dureros ca asta sa se intample.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMier Feb 06, 2013 7:36 am

Ridica o spranceana, auzindu-l pe baiat, apoi se gandi la spusele lui, realizand cum au sunat ultimele lui cuvinte. Ia sarutat pasional buzele, privindu-l apoi dragastos in ochi.
-Nu vreau sa devii marioneta mea, ma plictisesc de marionete imediat. Vreau sa ai parerile tale, sa-mi comentezi, sa nu ma lasi sa fac tot ce vreau. Sa-mi zici ce-ti place, ce nu, ce vrei sa-ti fac, ce nu vrei sa-ti fac. Sa-mi zici cand nu vrei sa o facem, chiar daca e posibil sa nu te ascult. Vreau sa sari si tu pe mine cand ai chef sa o facem, nu doar eu. Retine, nu vreau o marioneta langa mine! Zise pe un ton dulce, dragastos, jucandu-se cu o mana in parul lui. Il saruta scurt pe buze, imbratisandu-l apoi strans
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMier Feb 06, 2013 7:41 am

Il asculta atent dar acea teama ca avea sa se plictiseasca de el si ca avea sa-l paraseasca inca nu dispera. Ii raspunse la saruturi si se lasa imbratisat, privind ganditor spre podea. Ii era teama, asta era clar. Il iubea prea mult si nu vroia sa ramana fara el.
-Dar daca o sa te plictisesti de mine si ma vei parasi? Daca te vei satura sa te tot resping cand ai chef sa o faci si ma vei inlocui cu cineva care nu o face? Ce o sa ma fac cand ma voi trezi iar singur? Imi este frica ca am sa te pierd, Lance...
Ofta adanc in sinea lui dupa ce a spus acele cuvintele, parca simtindu-se mai bine ca-i spuse pustiului ce il deranja. Se indragostise prea mult, mai mult decat a facut-o vre-odata si nu vroia sa ramana fara el. Il pierduse odata si nu vroia sa-l mai piarda din nou.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMier Feb 06, 2013 7:53 am

Cand il auzi marii ochii, nevenindu-i sa creada ca al lui iubit, pe care il adora la maxim gandea astfel.
-Doamne nu esti cel mai dulce iubit din lume? Normal ca esti! Spuse pe un ton dragastos, sarutandu-i apoi pasional buzele. Desi nu era bine ce gandea Yu, Lance era fericit ca baiatului ii era frica, semn ca il iubeste mult si nu doreste sa-l piarda.Iubire, ai uitat ce ma atras la tine in primul rand? Faptul ca-mi rezistai. De ce crezi ca n-am sa te mai vreau daca ma respingi? O sa ma supar eu de cateva ori, daca exagerezi cu respinsul, dar va fi in ordine. In niciun caz nu am sa ma satur de corpul tau perfect, care e exact pe gustul meu, suta la suta, sau de fundul tau bombat si sexy, pe care l-as vrea intr-una. Zise pe un ton dulce, dar pervers, sarutandu-i iar buzele, dar scurt.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMier Feb 06, 2013 8:04 am

Ii raspunse la fel de pasional la sarut si ii placea ceea ce auzea. Toate temerile lui s-au risipit iar acum putea sa stea linistit, cu gandul ca Lance nu-l va parasi. Avea sa fie doar al lui si aveau sa fie fericiti impreuna, ca o adevarata familie, alaturi de Gabe si de Victoria. Ii mai raspunse si la celalalt sarut desi a fost unul scurt, zambind dulce.
-Atunci in seara asta nu ai sa pui mana pe fundul meu bombat si sexy. Inca mai vreau sa fie asa iar la cum impingi in el nu va rezista prea mult.
Spuse serios, desprinzandu-se din bratele acestuia ca sa se imbrace. Era tarziu si trebuiau sa se intoarca. Trebuia sa vorbeasca cu Victoria si sa continue cu impachetatul lucrurilor din actuala lui casa.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 EmptyMier Feb 06, 2013 8:08 am

Stramba din gura cand auzi ca in seara asta nu se va mai atinge de fundul lui. Nu era corect! Poate ar fi trebuit sa accepte ca Yu sa faca ce vrea Lance. Ofta, privindu-l cum se imbraca. Isi musca buza inferioara, era atat de bun. Cum avea el sa reziste sa nu puna mana pe fundul lui?! Cand Yu era imbracat cu acei pantaloni?!
Intr-un final se ridica si el de pe canapea, imbracandu-se. S-a lipit imediat de Yu, dupa ce a terminat, mainile lui ocupandu-si imediat locul, pe fundul baiatului. Deja se excitase, iar la cat era de lipit de baiat, sigur Yu simtea asta.
-Nu stiu cum voi renunta fara sa te mai ating in seara asta. Dar poti sa ma satisfaci si altfel. Zise pe un ton pervers, muscandu-si buza inferioara, gandindu-se la buzele lui Yu, pe juniorul lui
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sure feels right   Sure feels right - Pagina 15 Empty

Sus In jos

Sure feels right
Sus 
Pagina 15 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Collide Academy :: Town :: Case-
Mergi direct la: