Johann C. Wildhaber
| Subiect: Johann C. Wildhaber Dum Feb 10, 2013 6:12 am | |
| Johann Cyllène Wildhaber * I try to make you see my side Always trying to stay in line But your eyes see right through That's all they do * Varsta: 19 Ocupatie: *Elev Orientare sexuala: Bisexual Culoarea parului: Saten Culoarea ochilor: Caprui Greutate si inaltime: 1.90 cm si 84 kg Placeri: Ii place adrenalina, motiv pentru care viata sa oscileaza intre viata si moarte . Adora sa-si asume riscuri , sa-si testeze limitele ca apoi sa demonstreze incapacitatea sa de a pierde. De altfel , are o apetenta pentru pictura , sala si dulciuri . Acestea sunt principalele prioritati ale vietii sale , pe langa fumul de tigara si bauturile alcoolice . Isi petrece majoritatea timpului in pat, viata sa fiind una mai mult nocturna . De asemenea ii place sa ii sperie pe cei din jurul sau , sa domine si sa fie dominat de cine reuseste s-o faca . Adora sa fie in preajma persoanelor inocente, ce intra in antiteza cu personalitatea sa . In schimb, cea mai mare placere a vietii sale este partea intima de care dispune - datorita corpului si banilor acestuia , majoritatea timpului si-l consuma cu diverse persoane, mai mult sau mai putin interesante din punctul de vedere al lui Johann. Neplaceri : Nu ii place sa nu-si atinga scopurile, sa fie insultat sau sa traiasca intr-un ambient incomod, tulburat de prejudecati . De altfel il deranjeaza fiintele perverse sau cu un caracter similar , cele ce se cred superioare si care nu-si cunosc limita . Nici ziua nu intra in preferinta lui Johann , avand senzatia ca viata ar trebui traita doar noaptea, cand sunt oameni interesanti si cu anumite principii si conceptii . Detesta cand este pus la incercare , insa nu ezita niciodata un pariu - fie ca stie sau nu daca va avea sa-l castige . Temeri:: Se teme de tatal sau , Mark Wildhaber , motiv pentru care l-a evitat intreaga sa viata . De asemenea ii este frica de gandul ca ar putea sa se indragosteasca, lucru ce in conceptia sa suna ridicol. | | ||| adjective | adjective | adjective | | |
|
Yu Ha Min
| Subiect: Re: Johann C. Wildhaber Dum Feb 10, 2013 6:16 am | |
| | |
|