Yu Ha Min
| Subiect: Yu Ha Min Vin Ian 25, 2013 2:41 pm | |
| Yu Ha Min* Imi traiesc viata dupa propiile reguli si am grija sa nu regret maine ceea ce am facut azi* Varsta: 25 de ani Ocupatie: Profesor in Studiul creaturilor magice Orientare sexuala: Bisexual Culoarea parului: natural este saten insa isi vopseste parul destul de des Culoarea ochilor: caprui dar uneori poarta lentile de contact Greutate si inaltime: 73 kg si 1,80 cm Placeri: Ii place sa citeasca, sa petreaca cat mai mult timp cu cei pe care-i considera dragi, sa asculte muzica (in special muzica clasica). Adora calatoriile lungi si drumetiile si mereu cand planifica ceva, are grija sa invite cat mai multi prieteni. Ii plac noptile de vara, gradinile cu trandafiri, pianul si vioara. Adora pisicile si restul animalelor si adora sa fie profesor. Ii place sa-si protejeze prietenii si familia cu orice pret. Neplaceri : Uraste sa fie luat peste picior, sa fie contrazis cand are dreptate, sa se tipe la el fara motiv. Nu suporta oamenii care se cred cei mai importanti din cauza banilor si nici oamenii falsi, fatarnici. Uraste sa vada oameni care se iau de persoane mai slabe decat ei si, de multe ori, sfarseste in a se bate cu acestia. Nu ii place sa stea peste program daca nu este urgent sau absolut necesar. Nu ii plac mancarurile/alimentele sarate/acre/amare insa nici prea dulci. Temeri:: Ii este teama de paianjeni, de faptul ca poate va veni o clipa in care nu-si va putea apara prietenii si familia. Se teme de cosmarurile pe care le are destul de des inca de cand era mic, si il apuca groaza cand verii lui vin in vizita. | | ||| adjective | adjective | adjective |
Ultima editare efectuata de catre Yu Ha Min in Sam Ian 26, 2013 9:45 am, editata de 2 ori | |
|
Park Min Jun Admin
Mesaje : 67 Data de înscriere : 25/01/2013 Localizare : Over the rainbow<3
| Subiect: Re: Yu Ha Min Sam Ian 26, 2013 4:18 am | |
| | |
|