|
| Sure feels right | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 10:09 am | |
| Isi duse mana unde a fost pocnit, ascultandu-l pe yu. Zambi larg, auzind ce poate spune. baiatul acesta incepea sa-i intre si mai tare la inima! Mai ales ca stia cum sa i-o intoarca lui Gabe. Si-a dus mainile dupa talia lui, tragandu-l intre picioarele lui, el ridicandu-se in fund. -Nu degeaba te iubesc eu pe tine. Spuse vesel, aplicandu-i o ventuza pe buze, poi reveni la tigara, stand cu barbia pe umarul lui, privindu-l pe Gabe. Mima ceva din buze, nedorind ca Yu sa auda, sau sa vada, iar Gabe incepu imediat sa rada. El si Gabe au invatat de mici sa citeasca pe buze, pentru a putea comunica in liniste, fara a fi intelesi de altii | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 10:14 am | |
| Se lasa tras si il lasa sa-l sarute, desi niciodata nu a mai fost sarutat asta. L-a privint ciudat, ca apoi sa rada scurt caci era destul de amuzanta situatia de fata. Nu s-a miscat din locul asta, stand destul de comod si si-a continuat linistit tigarea. Faptul ca Gabe a inceput sa rada fara motiv ii atrase imediat atentia lui Yu care, ridicandu-si o spranceana, isi privea insistent verisorul. -Din cate stiu, Gabe nu rade ca un prost din ce isi aduce aminte asa ca, asta inseamna ca cineva l-a facut sa rada, in ciuda faptului ca nu ai scos nici un sunet, Lance. Puse accent pe numele lui, fiind, desigur, cu subinteles, dorind sa-l faca pe pusti sa-i explice de ce rase Gabe. Chiar daca statea cu spatele la el asta nu insemna ca era prost si nu vedea ce se intampla, mai ales cand avea un verisor destul de tare de cap uneori. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 10:23 am | |
| Surase cand il auzi pe Yu. Era tare adorabil cand facea pe seriosul, incercand sa-l domine pe Lance, dar daca ii zicea asta avea sa se supere, asa ca prefera sa taca. -Cine stie ce si-a amintit. Zise ridicand din umeri, sarutandu-l apoi pe obraz. Hai fi tu un dulce si fa-mi si mie o cafea, te roooog. Spuse pe un ton de copilas adorabil, facand ochi mari, de catelus plouat, sperand ca Yu sa accepta sa-i faca cafea. El nu avea deloc chef sa se ridice din pat, plus ca dorea sa fie singur cu gabe, avand ceva important de discutat cu el, pentru relatia lui cu Yu, caci dorea sa o duca mai departe | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 10:29 am | |
| Nu ii convenise faptul ca Lance refuzase sa ii spuna de ce Gabe rase dar nu avea sa il forteze sa o faca. Macar asa, tot a spus, indirect, ca Gabe radea ca prostul deci era okey pentru Yu. Il privi atunci cand a fost sarutat pe obraz si cand a facut ochii aia, inghitind in sec caci nu putea rezista la asta. Erau slabiciunea lui si ura ca nu putea sa le reziste. -Bine, fie, doar inceteaza odata. Ofta adanc si se ridica de pe canapea, purtand un zambet fericit pe buze. Se duse in bucatarie si se apuca sa ii faca cafea lui Lance in timp ce el cauta ceva bun de mancat prin frigider. Partida aia il extenuase si avea nevoie de dulciuri ca sa-si recapete energia. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 10:59 am | |
| Zambi satisfacut cand il auzi pe Yu, apoi il urmari cu privirea, uitandu-se la fundul lui, pana cand ajunse in bucatarie. isi musca buza inferioara, facandu-i apoi semn lui gabe sa vina mai aproape. G:Ma tu esti nebun? Chiar vrei sa-l cracanezi? Intreba el alarmat. Vorbea incet, pentru a fi sigur ca Yu nu va auzi. -Daca se va intampla, se va intampla, oricum dupa ce ne mutam vre-o doua-trei zile il tin numai in partide. Zise ridicand din umeri, cu un zambet diabolic pe chip. Lua apoi o postura serioasa, terminand si tigara, aruncand chistocul pe podea, de parca era la el acasa. Trebuie sa ma ajuti cu ceva si sa juri ca Yu nu va afla. Spuse serios, privindu-l amenintator. G: Jur! Jur! Da ce vrei? Intreba oarecum speriat. -Vreau sa-i iau inel de logodna si sa-l cer. Spuse serios. G: Sa il... Striga gabe, dar Lance ii puse mana la gura, inainte sa termine. -BA tu esti prost?! Ti-am zis sa nu afle Yu si tu tipi in gura mare? Ii zise nervos, dandu-i un capac, iar Gabe isi ceru scuze. A aprins alta tigara, ramanand amandoi in liniste, caci Lance se gandea la ce fel de inel sa-i cumpere. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 11:04 am | |
| Desi auzea zgomote venind din sufragerie, nu se interesa de ele ci continua sa manance din inghetata care ii mai ramase. Era buna, dulce si racoritoare; exact de ce avea el nevoie in clipa asta. Cafeaua era inca pe foc caci ramase fara cafea instant asa ca trebuia sa astepte pana ce va fi gata, nu ca nu ar avea rabdare. Avea destula rabdare si destul timp ca sa manance cat mai multa inghetata. Chiar daca nu se omora cu dulciurile, silueta lui nu a avut de suferit niciodata. Nu conta cat manca- nu se ingrasa deloc iar daca punea putin pe el, se vedea tot timpul la posterior. Era totusi un lucru bun daca statea sa se gandeasca putin. Toti mureau dupa fundul lui, mai ales Lance care parca era obsedat de el mai nou. Gandul asta il facu sa ranjeasca larg, intorcandu-se la inghetata lui. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 11:45 am | |
| Continua sa vorbeasca cu Gabe, despre planul lui de al cere pe Yu, cand se va intampla, cum si unde, fiind foarte entuziasmat de acest lucru. Il iubea mult de tot Yu si dorea sa fie al lui pentru toata viata, asa ca avea sa-l ceara cat mai curand de nevasta,dar inainte trebuia sa-l faca sa se reintoarca la slujba de profesor. Chiar daca Lance renuntase la scoala, pe Yu nu il putea lasa sa renunte. -Puiu, vine cafeaua aia? Ce tot ii faci? Ii spui povesti de adormit?! Intreba pe un ton glumet, nerabdator sa isi primeasca cafeaua. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 11:50 am | |
| -Imediat! Lua cafeaua dupa foc si puse intr-o ceasca apoi se intoarse in sufragerie. Durase cam mult dar nu era vina lui ca i se terminase cafeaua instant. El oricum nu prea se omora cu ea dar stia pe cineva care o facea, cineva pe nume Gabe. -Scuze ca a durat atat. Am ramas fara cafea instant. Puse ceasca pe masuta din fata lui Lance, ochii cazandu-i imediat asupra chistocului de pe jos ce ii arse pachetul, expresia lui faciala devenind una serioasa, infricosator de serioasa. -Cine a aruncat un chistoc pe jos in inca-actuala-mea-casa? Ii privea pe cei doi pe rand, asteptand un raspuns cat mai curand, pana ce lucrurile nu se imputeau. Ura dezordinea, si mai presus de tot, ura dezordinea in propia casa. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 11:54 am | |
| Zambi fericit cand vazu ca vine mult dorita cafea, mai ales ca era adusa de mult doritul lui iubit, pe care inca il mai dorea o tura, sau poate doua, dar asta dupa ce pleca Gabe. Dadu sa se intinda dupa ceasca, cand il auzi. Ramase inlemnit, vazandu-i expresia faciala. Era prima data cand il vedea atat de serios. -Eu am aruncat. Nu am vazut nicio scrumiera. ZIse non-salant, ridicand din umeri. Si-a luat apoi ceasca de cafea si a aprins alta tigara, caci cafea fara tigara nu se putea. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 12:05 pm | |
| -Ai aruncat un chistoc de tigare inca aprins in casa mea, pe podeaua mea si ai ars pachetul meu si te comporti de parca nu ar fi cine stie ce?! Punea mult accent pe ''mea'' si pe ''meu'' caci vroia sa-l faca sa realizeze ca nu era de glumit cand venea vorba de spatiul si lucrurile lui. Gabe deja stia ce avea sa urmeze, facandu-i semne disperate lui Lance sa nu-l provoace pe Yu caci si el o incurcase odata cand a aruncat o mizerie pe podeaua din camera lui Yu asa ca nu mai vroia sa o incruce iarasi, stiind de ce era in stare Yu. Il privea nervos si amenintator pe Lance, smulgandu-i tigarea din gura, rupand-o intre degete. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 12:10 pm | |
| Ridica o spranceana auzindu-l pe baiat. Observa semnele lui Gabe, dar le ignora. Nu suporta sa i se vorbeasca asa, iar orgoliul lui era prea mare, pentru a ceda in fata lui Yu, plus ca ii rupse tigara, asa ceva nu se facea! -Unu la mana, tu nu-mi rupi mie tigari. Zise serios, aprinzandu-si alta tigara. Doi la mana, suntem impreuna, ce e al tau e si al meu, asa ca numai tot zi ca e casa ta, parchetul tau si toate cele. Trei la mana, oricum te vei muta. Patru la mana, iti platesc eu reparatiile. Spuse serios, ridicandu-se apoi in picioare, privindu-l rece in ochi. Si cinci la mana, sa numai ridici niciodata tonul la mine. Poate prostiile astea iti ies cu Gabe, dar cu mine nu, asa ca daca viitoare cand ai chef sa ma certi, o faci pe un ton dragut. Zise pe un ton amenintator si apoi pleca din camera, ducandu-se afara, pe terasa, chiar daca era doar in prosop. A luat un loc pe balustrada, continuandu-si tigara si cafeaua, privind prin jur.
| |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 12:18 pm | |
| Il asculta atent desi nici o schimbare a expresiei nu se produse. Il enerva faptul ca desi stia ca gresise, tot el era cel cu gura mare, cu pretentii si amenintator iar Yu nu putea inghiti chestia asta atat de usor pe cat se astepta Lance. Il lasa sa iasa afara, mormaind un ''fie'' intepat si nervos, parasind sufrageria. Se duse in baie si inchise usa in urma lui, simtind nevoia de a tipa sau de a lovi ceva insa se abtinuse. Cel mai deranjatlucru fusese faptul ca il durea in fund ca gresise si ca in loc de un ''scuze'', primise o amenintare. Casa asta nu era si casa lui; cea in care se vor muta va fi si casa lui dar asta nu era si nu avea nici un drept sa se comporte ca un nemernic. Se dezbraca de haine caci avea nevoie de o baie fierbinte ca sa se relaxeze, dand drumul la apa. Lua spumantul si turna in cada, facand clabuci caci Yu ii adora. Oprise apa si apoi intra in cada, stand relaxat, lasandu-si capul pe spate sprijinit de marginea cazii. Simtea cum capul avea sa ii explodeze. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 12:22 pm | |
| Dupa ce a terminat tigara si cafeaua a intrat in casa. Gabe ia zis ca Yu s-a enervat, dar Lance a ridicat din umeri, nepasator. Nu suporta sa i se vorbeasca asa, iar el nu avea de unde sa stie ca Yu este un obsedat dupa curatenie, asa ca nu avea de gand sa-si ceara scuze ci, va face ceea ce facea mereu, cand se certa cu iubitii, se comporta de parca nimic nu s-a intamplat. A intrat in baie, fara sa bata la usa, ducandu-se la Yu. -Ai vre-o ceva care sa-mi vina si mie? Ca hainele mele sunt ude aseara si am uitat sa le pun la uscat. Zise zambind si il saruta pe crestetul capului, apoi pe obraz. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 12:28 pm | |
| Nu il privi in clipa cand acesta intra in baie, peste el si nici nu schita nimic cand a fost sarutat atat de frunte cat si pe obraz. Daca facea asta, nu insemna ca lui Yu ii va trece supararea. In nici un caz; va continua sa fie suparat si nervos pe el. -Intreaba-l pe Gabe. Spuse scurt, continuand sa isi tina ochii inchisi. Tonul folosit fusese unul rece si indiferent caci in clipa de fata nu putea vorbi altfel cu el. Il enervase mult prea rau asa ca prefera sa-l trimita la Gabe caci el se va descurca mai bine si putea sa ii dea din hainele lui, pe care le lasase aici. Se intoarse inapoi la modul relaxare, prefacandu-se ca Lance nu era in camera. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 12:32 pm | |
| Isi dadu ochii peste cap cand vazu ca Yu nu il baga in seama. Deci baiatul asa vroia sa joace, sa faca pe durul. Avea mare noroc ca Lance il iubea si, de data asta, isi va calca pe orgoliu, caci nu dorea ca relatia lor sa se termine, inainte sa inceapa calumea. Dorea sa-l ceara de nevasta si nimic nu il va impiedica, asa ca, macar acum, isi va lasa orgoliul urias la o parte. Si-a dat jos prosopul, intrand in cada, langa Yu. In cateva clipe l-a ridicat pe baiat, asezandu-l pe picioarele lui. Imediat si-a lipit buzele de ale lui, sarutandu-l pasional, in timp ce mainile lui se jucau cu fundul lui. -Hai termina cu supararea si treci la mine. Zise pe un ton pervers, avand deja juniorul trezit la viata. A inceput sa-l sarute suav pe gat, in timp ce-i freca cu o mana mandria. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 12:38 pm | |
| Tresari speriat cand Lance intrase atat de brusc in cada si cand l-a ridicat ca sa stea pe picioarele lui. Nu s-a asteptat deloc la asta si il privea surprins, neintelegand ce-l apucase. S-ar i asteptat ca acesta sa inceapa sa se crizeze sau sa iasa pur si simplu din baie dar el, in schimb, il saruta si se juca cu fundul lui?! Inca era surprins, chiar si dupa ce pustiul vorbise dar saruturile pe care i le depunea pe gat, mana lui care se juca cu mandria acestuia il facea sa se excite si sa-l doreasca din nou. Nu putea refuza din cauza gandului ca organul lui firbinte si tare avea sa-l penetreze iarasi si ca avea sa-i ofere clipe de neuitat asa ca lasa supararea de-o parte si il ierta pentru ca a fost un nesimtit. Isi duse si el mana pe mandria acestuia, incepand sa i-o frece excitant si placut, scapand usoare gemete. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 12:43 pm | |
| Zambi satisfacut cand simti ca si juniorul lui primea atentie, deci Yu il iertase pe Lance. Dar baiatul nu trebuia sa se obisnuiasca cu asta. Momentan Lance nu avea chef de cearta, caci abea il recuperase, dar mai incolo Yu nu va mai scapa asa usor. LAnce adora sa se certe cu iubitii, caci asa relatia nu era monotona, plus ca el mereu castiga si ii placea sa le arate cine domina in relatie. Si-a pus iarasi mainile pe fundul baiatului, ridicandu-l putin. La pozitionat deasupra mandriei lui, lasandu-l apoi in jos, penetrandu-l. A inceput sa-l miste, rapid, caci numai avea chef de tandreturi acum, ci dorea sa faca apa peste tot prin baie. Asa se intampla mereu cand el se culca cu cineva in cada. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 12:48 pm | |
| Isi ridica fundul si se lasa penetrat dar nu se astepta sa inceapa sa impinga in halul ala atat de repede. Pur si simplu la facut sa tipe din cauza placerii ce ii invadase prea brusc corpul. Stranse din ochi, sprijinindu-se cu mainile de marginea cazii ca sa reziste. Nu putea sa inteleaga cum de Lance se putea misca atat de repede in el si cum de resusie sa-l faca sa tipe din prima. Isi tinea capul aplecat, continuand sa geme de parca ar fi tipat. Era cu mult prea intens iar sunetul scos de apa il facea sa se rusine dar si sa se excite. Isi duse o mana in par, strangand usor de el in timp ce si-a lasat capul pe spate, simtind parca cum mandria pustiului il lovea direct in stomac. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 12:58 pm | |
| Tipetele lui Yu il excitau la maxim. Dorea sa le auda mai tari, mai dese, asa ca incepu sa se miste si mai rapid, mai brutal. Si-a dus o mana in parul lui, tragandu-l de acesta, lasandu-i capul pe spate. A inceput sa-i sarute salbatic gatul, muscandu-i pielea, lasand mici semne in urma, dar nu-i pasa. Yu era al lui, asa ca putea sa-i lase cate semne dorea, caci oricum numai el le va vedea. Ii strangea fundul cu cealalta mana, din cand in cand pleznindu-l, pe sub apa, dar nu avea acelasi efect ca atunci cand erau in afara ei. Dorea sa auda cum se loveste de el, zgomotul ce-l produceau corpurile lor cand se atingeau. S-a ridicat in picioare, ridicandu-l si pe Yu. L-a intors cu spatele la el, aplecandu-l, pana s-a sprijinit cu palmele de marginea cazii. Imediat la patruns iarasi, intrand cu brutalitate in el, adorand cum se auzeau corpurile lor la lovituri, plus apa care atingea podeaua. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 1:14 pm | |
| Daca nu l-ar fi cunoscut mai bine, ar fi putut jura ca acesta nu era Lance. Era prima data cand avea parte de o asemenea partida brutala dar totusi placuta iar partenerul lui era Lance. Nici macar nu mai era capabil sa gandeasca, mintea lui fiind complet goala. Placerea pusese stapanire pe el iar tipetele umpleau linistea de odinioara. Nici macar nu mai avea timp sa respire din cauza gemetelor. Se lasa ridicat si se sprijini cu mainile de margine, strangand din dinti cand a fost iarasi penetrat si cand a inceput sa se miste iarasi repede si brutal, de parca sfarsitul lumii era aproape iar asta era ultima lor partida. Fundul lui avea sa fie rupt in doua daca mai continua asa dar Yu nu vroia ca Lance sa se opreasca caci era aproape. Partida fusese grozava chiar daca a fost brutala si din cauza asta isi dadu repededrumul, tipandu-i numele pustiului. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 1:19 pm | |
| Se misca rapid si brutal, adorand sa-i aude tipetele de placere. il excitau, aducandu-l in extaz. Nu dorea sa iasa vreodata din el sau sa se termine. Daca era dupa el, ar fi facut aceasta partida sa tina ore in sir. Cand isi auzi numele tipat din buzele lui Yu fu picatura ce umplu paharul, ajungand in acea clipa la momentul maxim de placere, gemand puternic. S-a lasat in cada, mirat, de faptul ca si-a auzit numele, dar avea un zambet victorios pe buze. La tras pe Yu in bratele lui, sarutandu-l scurt pe buze. -Ti-am zis ca te voi face sa-mi tipi numele. Spuse amuzat, mandru de el. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 1:24 pm | |
| Respira cu mare greutate, acea partida furandu-i si ultimul strop de energie din trup. Daca Lance nu l-ar fi luat in bratele lui, cu siguranta ar fi cazut lat in cada. Statea cuibarit la pieptul acestuia, incercand sa-si regleze respiratia haotica si sa-si mai revina putin, dar era mult prea ametit. Inghiti in sec, putand sa observe foarte usor cat de mandru era Lance ca il facuse sa-i tipe numele. -Esti...groz...nic... Chicoti scurt, cuibarindu-se si mai mult in bratele sale. Ar fi vrut sa spuna ca era groaznic de bun dar nu mai conta, fiind de-ajuns si atat. Il facuse sa-i tipe numele, mandria lui Yu fiind acum spulberata dar nici nu se simtea prea rau din cauza asta. Din contra, se simtea bine si oricum stia ca astfel de partide vor mai avea loc. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 1:33 pm | |
| Chicoti auzindu-l pe baiat si il lasa sa se faca comod in bratele lui, imbratisandu-l strans. Ii dadu un sarut pe crestet, vesel. -Ar trebui sa te obisnuiesti iubire. Partide ca acea vom avea zilnic, plus cele in care te voi lega, sau zgaria, sau musca tare. Zise visator, nerabdator ca acele clipe sa vina. Niciodata nu reusea sa-si faca toate fanteziile cu o singura persoana, iar de data asta chiar vroia sa vada cum e, sa aibe atatea amintiri cu cineva, sa treaca prin atatea cu aceeasi persoana, iar acea persoana sa fie chiar cel pe care il iubeste nebuneste | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 1:38 pm | |
| Il privi speriat cand incepuse sa insire toate acele lucruri, scotand un sunet de ingrijorare. Daca avea sa faca toate chestiile alea,Yu putea deja sa isi ia ''la revedere'' de la fundul lui perfect. O sa ajunga asemenea unei rate ridicol de craanate. -Deja imi si imaginez... Nu avea ce face; daca Lancedorea sa faca acele lucruri, atunci Yu ii va indeplinii dorintele. Il iubea si vroia sa-l faca fericit indiferent de pretul pe care trebuia sa-l plateasca. In fond, cat de rau putea fi? Se va simti si el bine pana la urma asa ca nu trebuia sa isi faca prea multe griji. Se dezlipi de pusti si iesi din cada, incepand sa isi stearga corpul cu un prosop uscat. -E timpul sa incep sa-mi caut noua casa. O sa-l iau pe Gabe cu mine dar, daca vrei, poti veni si tu. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Sure feels right Lun Feb 04, 2013 1:42 pm | |
| Bineinteles ca ochii lui Lance au cazut exact pe fundul bombat al lui Yu, cand acesta iesi din cada. isi musca buza inferioara, amintindu-si ca doar cu cateva clipe inainte era acolo si era al naibii de bine. A iesit si el din cada, stergandu-si corpul. A legat prosopul in jurul taliei, sarutandu-l apoi scurt pe buze pe Yu. -Iubire, inainte de asta, trebuie sa discutam ceva important si n-ai cum sa-l iei pe Gabe. Am ceva treburi cu el, pentru cateva ore,, ti-l dau dupa. Zise zambind larg, sarutandu-l apoi scurt pe buzele dulce, ce le adora atat de mult | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sure feels right | |
| |
| | | | Sure feels right | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |