|
| Misery loves My company | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Lance Cox
| Subiect: Misery loves My company Sam Ian 26, 2013 11:23 am | |
| In ultimele doua zile nu reusi sa doarma prea mult. Avea probleme cu sora lui mai mica, ce era in spital, iar noptile le petrecea cu ea, parintii lui stand cu ea pe timpul zilei, iar Lance nu suporta sa o lase singura. Dupa ce a ajuns la scoala si-a facut simtita prezenta la cam doua ore, nimic mai mult, iar apoi a luat o pauza, ducandu-se in biblioteca. A cautat un loc mai ascuns, in care stia sigur ca nu va fi gasit, decat daca stiai acel loc. Era undeva in spatele ultimelor rafturi cu carti, cele mai vechi carti, pe care nu le mai atingea nimeni de ani de zile. Nici macar bibliotecara nu se mai chinuia sa le stearga de praf. Lua un loc pe podea, cu spatele lipit de perete, iar mainile incrucisate la piept. Capul il lasa in fata, iar ochii se inchisera in cateva clipe. Nu trecu mult timp, cam un minut, maxim, iar baiatul fu purtat in lumea viselor, somnul lui fiind unul adanc si linistit. | |
| | | Park Min Jun Admin
Mesaje : 67 Data de înscriere : 25/01/2013 Localizare : Over the rainbow<3
| Subiect: Re: Misery loves My company Sam Ian 26, 2013 11:42 am | |
| Aveam nevoie urgenta de bibloteca aceea pentru a lua o carte. Desigur ca doream sa afle mai multe despre o vraja care nu se afla in specialitatea mea si pentru asta a trebuit sa ma plimb pe acolo. Pasii incepusera sa ma duca pana la bibloteca, de unde am salutat biblotecara iar dupa am inceput sa ma plimb pe fiecare raft in parte . Nu gasea cartea aceea nici daca ar fi fost singura din bibloteca. Logic ca va trebui sa foloseasca magie, macar asa se gandea ea. Am oftat usor iar dupa m-am gandit mai bine la cartea aceea . Pana la urma am auzit o cazatura si m-am dus inspre acel loc. Am luat cartea de jos, mutumita de mine pana la urma si magia neagra este buna si am vrut sa plec. Dar nici bine nu am facut un pas ca am vazut un baiat care statea intins pe jos, cu ochii inchisi. M-am speriat prima data crezand ca este mort dar cand m-am uitat mai bine am vazut ca este adormit. M-am dus langa el si m-am pus in genunchi, uitandu-ma cu atentie la el. - Buna dimineata soare. Aici e bibloteca si daca te-ar fi prins altcineva ai fi luat o dentetie, am spus eu zambind dragut L-am zguduit putin pentru ca era tare obosit si bine bagat in lumea viselor, dorind sa se trezeasca mai repede. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Misery loves My company Sam Ian 26, 2013 12:03 pm | |
| Simti ca este atins de cineva. Dupa maini si puterea, aproape inexistenta, de al impinge, era o fata, iar vocea ce o auzi ii confirma ipoteza. Deschide lenes ochii, analizand-o pe tipa. Zambeste si el, in modul lui caracteristic, pervers, cu o mica nuanta de blandete. -Nu ar fi prima data cand as lua detentie. Plus, m-ai gasit tu, nu altcineva. Zise cu acelasi zambet pe buze, privind-o in ochi pe fata. Coboara privirea la cartea din mana ei, uitandu-se la titlu, apoi reveni la irisii fetei. Se lipeste de ea, ducandu-si o mana dupa umerii ei. -Nu ma asteptam sa mai citeasca cineva carti asa de vechi. | |
| | | Park Min Jun Admin
| Subiect: Re: Misery loves My company Sam Ian 26, 2013 12:18 pm | |
| M-am uitat cu atentie la baiat cum isi deschide ochii si incepu imediat sa vorbeasca. Se pare ca avea mereu energie pentru vorba deci era genul de baiat activ si gata de actiune. Am inceput si eu sa zambesc la randul meu si l-am ascultat cu atentie, gandindu-ma la ce as putea sa ii spun. - Pai da. Ai dat peste mine dar asta nu inseamna ca eu nu as putea sa te bag in detentie pentru ca dormi aici. Norocul tau ca ai dat peste o profa mai draguta si nu una "nebuna" precum credeti voi elevii care v-ar da detentii peste detentii doar pentru ca ai cerut un creion colegii, spun eu incepand sa rad Privirea mi se duse asupra baiatului, incepand sa il analizez cu atentie, iar la final sa ma uit in ochii sai, ascultand cu atentie fiecare cuvant pe care il scoatea printre buze. Cand se lipii de mine, am zambit dragut si m-am uitat la carte. Da bine punctat, de aceea dormea aici. - Pai as vrea sa mai ies putin din magia neagra. Aveam nevoie pentru alte materii, sa mai gasesc vraji. Sa repet, nu se stie cand va fi randul meu sa tin locul unui profesor. Poate ai ghinionul sa ma vezi la mai multe ore, nu numai la apararea contra magiei negre, spun eu razand usor Puteam recunoaste ca nu prea stie sa fie rea si poate ca era un dezavantaj dar pana la urma asta era ea si nu avea sa se schimbe pentru ca lumea o iubea asa cum era. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Misery loves My company Sam Ian 26, 2013 12:43 pm | |
| O asculta pe fata cu atentie, pastrandu-si zambetul caracteristic pe buze. Deci se ocupa cu magia neagra, preferata lui Lance si cea pe care o folosea cel mai des. Nici nu avea cum sa nu, avand in vedere ca familia lui este printre primele ce au folosit-o si au reusit sa o controleze la perfectie. -Da, nu prea ne vedem oricum. Nu prea trec pe la apararea contra magiei negre, ca nu vreau sa stiu cum sa ma apar. Mai am putin si o controlez, de ce as vrea sa ma apar de ea? Intreba el, dar nu astepta ca fata sa-i raspunda. Ii cuprinse barbia cu doua degete, aducandu-i chipul mai aproape de al lui. Buzele lor se aflau la o distanta de cativa centimetri. O mica tuguire a buzelor si ar fi intrat intr-un sarut. -Dar nu m-as supara sa te vad mai des, nu obligatoriu la scoala, cu haine pe tine. Ii zise pe acelasi ton pervers, caracteristic lui, privind-o patrunzator in ochi. | |
| | | Park Min Jun Admin
| Subiect: Re: Misery loves My company Sam Ian 26, 2013 1:10 pm | |
| Am oftat usor cand l-am ascultat cu atentie. Nu ma gandeam sa zica ceva de genul asta. Pana la urma si ora mea era importanta si puteam fi sigura de asta. M-am uitat la el dar cand ma lua de barbie si aproape ca ma saruta, mi-am marit ochii fiin destul de mirata. Cand termina de vorbit, am ramas cu gura deschisa la propriu si i-am dat putin mana de la barbia sa. - Hmmm imi pare rau pentru ca nu iti place ora mea. Pana la urma si ea este buna la ceva si macar sa nu ai absente, daia ai putea venii. Dar... se pare ca te-am convins repede sa vii. Se pare ca vrei ore si la domiciuliu. Este cam greu cu tine, nu stiu ce sa fac. Ce ai tu in minte dragule? As vrea si eu sa aflu acum sau mai tarziu dar daca se poate acum, spuse aceasta privindul atenta M-am uitat cu atentie la el, in timp ce se gandea la ceea ce va spune baiatul dupa ce o va auzii. Era foarte curioasa din aceasta privinta. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Misery loves My company Sam Ian 26, 2013 1:21 pm | |
| Isi lasa mana retrasa, asteptandu-se la asta. Orice fata ii facea asta, incercand sa para dura, sau ceva asemanator. Niciodata nu statu sa le analizeze comportamentul si de ce fac anumite lucruri, doar dupa ce ii starneau interesul se intampla asta, iar acum, domnisoara din fata era doar o profa, cu care si-ar trage-o odata, din cauza fetish-ului sau pentru persoanele mai mari ca el, in special profii. Surase auzind-o. -Nu vrei sa stii tot ce gandesc, sincer, dar as putea sa ma destainui tie, mai incolo. Poate la mine acasa, dupa ce termini orele. Zise pe un ton pervers, dar senzual, ducandu-si iarasi doua degete pe barbia fetei, privind-o cu acelasi zambet caracteristic lui, cu care o obisnuise pe fata. | |
| | | Park Min Jun Admin
| Subiect: Re: Misery loves My company Sam Ian 26, 2013 1:28 pm | |
| L-am ascultat cu atentie pe baiat si am ridicat din sprancene. Hmm tipul asta era genul de bad boy dupa care toate fetele mureau dupa el. Pentru mine sincer era o provocare dar nu atragea asa de mult prrecum incerca baiatul sa para. Chiar nu stiu ce gasesc toate fetele la el, cand se plimba pe hol si doar le zambeste, se topesc pe jos ca o inghetata. - Ce propunere interesanta. Dar ce as cauta eu la un elev acasa? Ma inviti la o cafea? Mister bad boy. Asta esti tu. Genul de baiat dupa care mor toate fetele. Doar arunci un zambet si sunt pe jos. Sincer te-am vazut in actiune printre fete dar din pacate genul asta de tip dur nu prea este genul meu, spun eu oftand usor Isi simtii iar barbia prinsa de baiat dar de data assta il lasa, stiind ca nu avea de gand sa faca nimic. Poate ca erau numele vorbele si actiunile acestea de moment, dar nu cred ca ar fi facut mai mult decat sa immi prinda barbia cu doua degete, sa se aproprie de mine si sa zambeasca pervers. Parerea ei ar putea spune. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Misery loves My company Sam Ian 26, 2013 1:33 pm | |
| Surase la vorbele fetei, stiind ca are dreptate, dar nu era vina lui. Caracterul lui pervers, autoritat, zambetul cuceritor, corpul bine facut si acei ochi albastri le cucerea pe toate, iar ea nu avea sa fie o exceptie, desi incerca sa para inapordabila. - O cafea ar fi putin spus. Te invit sa ma cunosti. Zise pe acelasi ton pervers, ca si pana atunci. Vazu ca fata nu are nicio problema in a fi tinuta asa aproape de el. Era sigur ca ea gandeste ca nu este in stare sa faca nimic mai mult, decat un zambet pervers, aproape de buzele ei, dar ea se insela, amarnic. Ii prinse buza inferioara intre ale lui, rontaind-o usor, avand grija sa nu o doara, iar apoi trase lent de ea, eliberand-o. - Deci profa? Mergem la mine? Facem o ora de socializare. Zise privind-o in ochi | |
| | | Park Min Jun Admin
| Subiect: Re: Misery loves My company Sam Ian 26, 2013 1:59 pm | |
| Cand l-am auzit pe baiat ca a inceput sa vorbeasca si imi prinse si buza intre ale lui,am ramas foarte socata de acest lucru. Nu imi venea sa cred acest lucru. Doamne fereste cat de ciudat. Nu imi venea sa cred ca nu am avut dreptate si baiatul era atat de pervers. Il asculta pana la capat iar dupa se departa usor de el, gandindu-se la propunerea baiatului. - Sa stii ca nu imi surade deloc propunerea ta. Nu sunt interesata sa imi petrec o noapte cu tine sau mai bine spus sa fiu ca si toate fetele disperate dupa tine. Este patetic ca te culci cu cineva fata de care nu ai sentimente si doar esti innebunita de corpul sau si de modul in care arata. Este total imatur si innaceptabil sa te faci o femeie usoara pentru cineva doar pentru ca arata bine. Asa ca imi pare rau dar va trebui sa te refuz, spun eu uitandu-ma serios la el Tot ceea ce am spus a venit din suflet as putea spune pentru ca era adevarat si ea nu ar face asta. I se parea cea mai mare idiotenie din lume si nu avea de gand sa fie o nebuna.
Ultima editare efectuata de catre Park Min Jun in Dum Ian 27, 2013 1:22 am, editata de 1 ori | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Misery loves My company Sam Ian 26, 2013 2:04 pm | |
| O asculta, ranjind in coltul gurii, scapand un suras printre buze. Auzise de mii si mii de ori fraza asta, ca e patetic, nesimtit, imatur, pervers, prost, nenorocit, bun de nimic, fara un viitor. Se plictisise de astfel de cuvinte, caci toti le aruncau, fara ca macar sa-l cunoasca. -Nu m-as culca cu tine pentru ca arati fenomenal, caci nu e asa, sincer, am avut mai bune, dar nici n-am sentimente, asta asa e. Motivul pentru care mi-as trage-o cu tine e cu totul altul, mult prea personal ca sa-l impart cu altii. Zise ridicand indiferent din umeri. Eu sunt un dulce, de aia nu-ti fac nimic, dar daca mai zici cuvintele alea la altul, care poate e la fel de pervers ca mine, s-ar putea sa te trezesti cu o palma. Stii, deobicei pateticii ca mine, au cam mult testosteron in ei si nu accepta sa fie refuzati de o sfanta ca tine. Dar mie nu-mi pasa daca vrei sau nu, eu am propus, m-ai refuzat, asta e. Zise ridicand iarasi din umeri, la fel de indiferent. | |
| | | Park Min Jun Admin
| Subiect: Re: Misery loves My company Dum Ian 27, 2013 1:52 am | |
| M-am uitat la baiat si am ridicat o spranceana. Hmm era un dulce dar ori exprimarea mea lasa de dorit ori el nu prea ma asculta cand vorbesc, decat aude ce ii place si mai si intoarce cuvinte. Am oftat usor iar dupa m-am uitat ciudat la baiatul din fata mea. - Pai sincer scumpule ai cam inteles prost tot ce am zis pana acum. Ori nu ma asculti ori am folosit eu cuvintele nepotrivite sau m-am exprimat gresit. Eu m-am referit la persoanele de sex feminin. Baietii de obicei doar fac propuneri iar fetele de care vorbeam sunt ceva de genul asta. Ohh ia-ma, deabia astept sa fiu langa tine in pat sau ar trebui sa folosesc in tine in loc de langa tine. Momentan nu am zis nimic de tine, nici nu as avea ce zice. Nu te cunosc. Nici macar nu stiu cum te cheama, spun eu zambind dragut Am inceput sa oftez usor, gandindu-ma la modul de a fi a baiatului. El era pervers si nici nu stiam cum sa il mai descriu dar stia sigura ca nu era felul ei. El doarea doar o noapte,eu doream sa fiu in fiecare noapte langa persoana iubita. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Misery loves My company Dum Ian 27, 2013 8:38 am | |
| O asculta atent pe fata, realizand ca a inteles totul gresit, iar el nu fu atacat. Concentrarea lui avea prostul obicei de a disparea, cand o discutie devenea prea serioasa, mai ales daca era o fata care vorbea. Era obisnuit ca fetele sa inceapa sa se planga, cand adoptau acel ton serios, asa ca el doar asculta cateva cuvinte, ca in rest se gandea la altceva. -Da, am inteles eu gresit. Scuze. Zise zambind larg. Lance. Si tu? O intreba curios. | |
| | | Park Min Jun Admin
| Subiect: Re: Misery loves My company Dum Ian 27, 2013 11:51 am | |
| Cand zambii am inceput sa chicotesc. Este prima oara de cand vorbise cu el ca zambeste larg si dragut si nu intr-un fel pervers cum face mereu. Se uita cu atentie la el si il asculta pana la capat. Nu era mai problema, pana la urma nu omorase pe nimeni. - Pai nu este nicio problema. Nu mai omorat doar ca nu mai ascultat si pe langa asta partea cu am vazut mai frumoase ca tine....mda multumesc. Stiam asta dar nu prea imi place sa mi se zica asta. Ai un nume destul de unic Lance, nu l-am mai auzit. Eu sunt Min sau Jun... poti alege tu. Nu ma deranjeaza in niciun fel, spun eu zambind dragut. Imi placea numele meu si sper ca nici baiatul sa nu aiba o problema cu asta. M-am uitat cu atentie la baiat si m-am gandit mai mult la ceea ce as putea sa fac acum. Nu avea nicio idee dar era de asteptat din partea mea. Pana la urma voi gasii eu o activitate si oricum momentan stateam cu baiatul si nu puteam pleca, ar fi fost ciudat si urat din partea mea. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Misery loves My company Dum Ian 27, 2013 12:04 pm | |
| Surase cand auzi mica ei cearta, apoi o privi in ochi. -Am prostul obicei, ca atunci cand fetele devin serioare sa imi fac mintea sa se gandeasca la altceva. Deobicei cand sunteti serioase va plangeti de chestii, care pe noi, baietii, ori nu ne intereseaza. Zise sincer, ridicand indiferent din umeri, nepasandu-i daca fata se va supara sau nu. Totusi, ar fi trebuit sa ascult. Iar faza cum ca altele arata mai bine, scuze ca am zis-o. Mereu atac cand ma simt atacat. Zise pe acelasi ton sincer ca si mai devreme. Avea obiceiul de a fi sincer, de a spune lucrurile verde-n fata, chiar daca asa reusea sa alunge multe persoane din viata lui, dar niciodata nu ii parea rau pentru acele persoane. Cine dorea sa-i fie prieten il accepta si asa | |
| | | Park Min Jun Admin
| Subiect: Re: Misery loves My company Dum Ian 27, 2013 12:13 pm | |
| M-am uitat la baiat si am chicotit usor. Da, tipic baietilor. Trebuia si eu sa ma gandesc la asta. Chiar ca majoritatea se plang dar ea dorea sa isi tina probleme doar pentru ea. Pana la urma ce ar putea vorbii cu un elev care pe langa este si baiat. GEn "Iaute ce sexy este proful ala. MA intreb daca are prietena sau sotie. As vrea sa ma duc sa vorbim poate ne iese ceva". STUPID. Foarte stupid si logic ca nu puteam vorbii asta cu el. - Da mi-am dat seama. Stiu si eu cum mai sunt fetele de liceu. Poate ca asa eram si eu cand eram in liceu dar acum m-am maturizat chiar daca poate ma mai comport ca un copil. Imi place sa mai fac asta din cand in cand. Da este adevarat trebuia sa asculti dar nu te invinovatesc iar cand este vorba de atac.... pff. Va trebui sa te atac ca sa imi iau revansa? Sunt foarte dura, nu imi place sa fiu rea. Sunt ca o leoaica gata sa isi apare puii, spun eu incepand sa rad usor Banuiam ca baiatul ar putea sa inteleaga perversitati din vorbele ei dar deja era normal. se obisnuise cu Lance daca se putea spune si asa si nu mai avea probleme cand este vorba de perversitatea lui. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Misery loves My company Dum Ian 27, 2013 12:23 pm | |
| O asculta pe fata, de data asta chiar asculta fiecare cuvant al ei, atent. Un ranjet pervers ii aparu in coltul gurii, cand o auzi pe fata, mintea lui gandindu-se imediat la prostiute. O privi, parea usoara, deci o putea ridica usor. Isi aseza mainile pe talia ei, ridicand-o de la podea, asezandu-i fundul pe picioarele lui. Mainile lui si-au gasit imediat loc pe posteriorul fetei, pastrandu-si ranjetul pervers pe buze. -Poti fi oricand dura cu mine, iubire. Oricum hardcore-ul e specializarea mea. Zise pe un ton pervers, cu care deja o obisnuise pe fata. | |
| | | Park Min Jun Admin
| Subiect: Re: Misery loves My company Dum Ian 27, 2013 12:31 pm | |
| M-am simtit luata pe sus si am marit ochii. Chiar asa de usoara paream? Hai serios va trebui sa ma mai ingras cateva kilograme. Cand isi puse mainile pe posteriorul meu si incepu sa vorbeasca, mainile s-au dus mai in spate si i le-a dat de acolo. Se uita amuzant la el cand vorbii iar dupa rase usor. - Iubire mainile tale stau intr-un loc interzis. Si de cand sunt iubirea ta? Pot fi dura cu o detentie ceva?,intreb eu zambind dulce Glumea si de data asta dar baiatul cred ca isi dadea seama. Nu prea avea probleme cu asta. Statea in continuare pe picioarele lui pentru ca nu avea probleme cu asta, chiar deloc. - Hmmm.....ce facem acum?, intreb eu uitandu-ma la baiat M-am uitat la baiat, gandindu-ma ca baiatul iar va intelege pervers aceste lucruri. Oricum nu era impotriva. Asta era personalitatea lui si era ok pentru mien | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Misery loves My company Lun Ian 28, 2013 5:45 am | |
| Si-a lasat mainile ridicate de fata, stiind ca asta se va intampla, dar era ceva normal. Inca nu o cucerise, ca sa-si permita sa tina mainile pe oriunde dorea el. Zambi pervers cand ii auzi intrebarea. Nu se putea altfel. Orice baiat normal, ar fi gandit ceva deloc ortodox, la acea intrebare, avand in vedere si unde statea fata. Nu te puteai gandi sa joci sah cand o fata iti sta in poale. Era imposibil! Decat daca erai vreun virgin obsedat de jocuri, care nu stie ce e aia viata reala, dar nu era si cazul lui Lance, iar asta se vedea cu ochiul liber. -As avea eu cateva idee, care sigur or sa-ti placa. Zise pe un ton senzual si o saruta suav pe fata, pe gat, mainile lui coborand iarasi pe posteriorul fetei | |
| | | Park Min Jun Admin
| Subiect: Re: Misery loves My company Lun Ian 28, 2013 9:50 am | |
| L-am ascultat cu atentie pe baiat iar cand incepu sa ma sarute pe gat, printre buze imi iesii un mic oftat iar dupa isi puse mainile pe posteriorul meu. Mi-am pus mainile pe mainile lui, strangand-ul usor iar dupa mi-am lasat capul intr-o parte, lasand-ul sa continue. Am stat putin timp asa, placandu-i senzatia si fiorii pe care ii simtea in tot corpul iar dupa se trezii la realitate. Se uita la baiat mmirata si i-a dat mainile de pe posterioul meu iar dupa m-am indepartat repede de el. Nu se putea asa ceva, era un elev pentru numele lui Dumnezeu. Am dat din cap putin ametita iar dupa m-am uitat la baiat. - Hai sa bem o cafea daca vrei. Mai vorbim, ne mai cunoastem. Va fi distractiv si pierdem vreme. Poti aleege tu locul, spun eu zambindui fortat Ce naiba facusem? Cred ca glumesti, tocmai m-am lasat dusa de val de propriul meu elev si poate daca ma lasam mai mult ajungeam sa fac dragoste cu el, chiar in bibloteca scolii. Spune-mi doamne ca nu mi-am pierdut mintile de tot! | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Misery loves My company Lun Ian 28, 2013 10:02 am | |
| zambi satisfacut cand vazu ca fata se lasa sarutata, plus ca il facuse sa-i stranga fundul intre degete. continua sa ii atinga suav pielea gatului cu buzele, pana cand fata se ridica. deci se trezi la realitate, iar acum sigur isi punea mii de intrebari, plus ca se agita, caci aproape cedase de tot, in fata unui elev. se ridica si el in picioare, apropiindu-se de profa. isi duce o mana dupa talia ei, lipindu-i corpul de al lui. -Atunci hai la mine. Nu-mi zi ca nu-ti placea mai devreme si ca nu a vrea mai mult. Stai calma ca nu va afla nimeni, chiar daca sunt elev, nu am obiceiu sa ma laud. Zise pervers si apoi ii saruta fetei pasional buzele, mainile lui coborand iarasi pe fundul ei, strangandu-l intre degete | |
| | | Park Min Jun Admin
| Subiect: Re: Misery loves My company Lun Ian 28, 2013 10:22 am | |
| M-am uitat la baiat iar cand venii si ma lua de talie, am ramas blocata. L-am ascultat cu atentie iar dupa ce isi duse mainile in aceelasi loc si ma saruta am ramas si mai socata. L-am impins inca odata si m-am uitat ciudat la el incepand sa oftez usor. Nu vroiam sa fac asta! Nu! - Imi pare rau, nu pot face asta cu un elev de-al meu. Si pe langa asta....sunt genul de persoana sensibila. Ma voi indragostii poate si dupa voi ajunge sa plang. Nu imi plac aventurile, ceea ce doresti tu. Nu am chef sa fac acest lucru, doar ca sa fac dragoste cu cineva. Nu sunt eu asa. Nu ma las sedusa de corpul tau si de tine, numai sa fac dragoste cu tine iar dupa sa apar pe o lista cu inca pe una am avut-o in pat. Nu pot face asta! Sunt sensibila si pe langa asta tot elevul meu esti. Si asta nu se va schimba!, spun eu oftand usor Chiar nu putea sa fac asta! Fiecare nerv din corp ii spunea sa nu o faca, inima ii sarea din piept iar mintea ei era fraiste, in adevaratul sens al cuvantului. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Misery loves My company Lun Ian 28, 2013 10:56 am | |
| O asculta atent, oftand, cand auzi cuvintele ei. Chiar nu avea chef ca ea sa se indragosteasca de el, desi ii placea sa se joace cu oamenii, acum nu era in starea necesara pentru asta, asa ca mai bine renunta. -pai atunci cred ca mai bine am merge sa bem acea cafea nu? Stiu o cafenea pe aproape, cam la cinci minute de mers si e draguta si stai calma ca nu vom fi vazuti acolo. deobicei astia care invata aici se duc la alta cafenea. Zise zambind si incepu sa mearga. Inchise acel subiect, pe care il deschise fata, considerand ca e cel mai bine asa. Nu avea niciun rost sa se certe, sau sa incerce sa o convinga sa se culce cu el. Nu era genul care sa oblige o fata, daca ea chiar nu vroia. | |
| | | Park Min Jun Admin
| Subiect: Re: Misery loves My company Lun Ian 28, 2013 11:16 am | |
| M-am uitat la baiat si am zambit dragut catre el. Era foarte dragut, pacat ca nu era tocmai genul de persoana care sa aiba relatii pentru ca asa il vedeam eu si era si mic. Inca nu imi vine sa cred ca gandeac asta despre baiat. Am mers mai in fata si m-am uitat la baiat zambind foarte dragut din cand in cand. Aveam sa mergem unde a vrut el de data asta. - Stii...nu mi-e frica sa ma vada cineva cu tine. Pana la urma nu cred ca esti asa de mic, si na sunt o profesoara tanara si nu am nimic impotriva sa fiu vazuta cu tine sau chestii legate de varsta. Da putin este ciudat sa fac dragoste cu tine dar daca te plac fac si asta pana la urma. Nimeni nu imi condamna inima dar nu pari tipul sa aiba relatii si eu ma cunosc bine si daca voi face ceva cu tine la final va iesii prost. Te vei plictisii de mine, eu voi fi indragostita si bang sufar, spun eu zambindui dragut baiatului Chestia asta am spus-o din toata inima daca as putea spune asta. Nu am problema cu varsta dar stiu ca voi suferii daca voi face ceva cu el iar dupa ma va lasa. | |
| | | Lance Cox
| Subiect: Re: Misery loves My company Lun Ian 28, 2013 11:21 am | |
| Ii asculta cuvintele, zambind larg, apoi isi duse o mana dupa umarul ei, mergand astfel cu ea. -Stai calma ca inteleg. Patesc asta des, sunt adorabil si stiu cum sa vrajesc, asa ca fetele se indragostesc repede de mine. E pacat stii? Ca va indragostiti asa repede, de toti nesimtitii, inclusiv eu. Ai dreptate, nu as putea sa am o relatie, nu sunt genul si inca n-am intalnit persoana care sa ma puna cu botul pe labe. Te-as lasa, daca te-ai culca cu mine, asta e clar, ba chiar te-as face sa te simti oribil. Cand o fata se indragosteste de mine, dupa ce ma culc cu ea ii zic ceva nesimtit si josnic, pentru a o jicni, astfel va trece mai usor peste mine. Zise sincer, ridicand din umeri. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Misery loves My company | |
| |
| | | | Misery loves My company | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |