Collide Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Collide Academy

REAL RPG!

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Misery loves My company

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Park Min Jun
Admin
Park Min Jun

Data de înscriere : 25/01/2013
Localizare : Over the rainbow<3

Misery loves My company - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyLun Ian 28, 2013 11:29 am

Am inceput sa chicotesc usor cand l-am auzit. Ce dragut din partea lui ca macar recunoastea asta. Cand ma lua de umeri, m-am inrosit usor si l-am sarutat usor pe obraz. Da, era dragut.
- Daca continui sa fii tu voi face asta doamne. Ma bucur ca ai recunosc si stii ce ma bucura? Ca mi-ai zis e mi-ai zice daca m-as culca cu tine. Acum ma pot astepta de la orice. Well nu este numai vina fetelor sa stii. Pur si simplu o relatie sexuala te face sa te indragostesti de o persoana. Este ceva normal dar sincer tu nu pari asa de rau chiar si dupa ce treci de faza cu hai la mine in pat. Logic ca mor fetele dupa tine, serios. Si oricum te-ai lasat si nu mi-ai mai cerut asta deci se vede ca ti-ai dorit decat o partida, spun eu zambindui dragut.
Nu puteam nega ca nu era superb tipul, super tare si pe langa asta avea un corp de nota 100. Pe langa asta saruturile sale te duceau in rai sau te faceau sa cazi in pacat. Chiar daca era pe buze, pe gat si nu se stie daca si in alta parte. Da si acum eu visam la el. Da, super!
Sus In jos
https://collideacademy.forumgratuit.ro
Lance Cox

Lance Cox

Data de înscriere : 26/01/2013

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyLun Ian 28, 2013 11:41 am

-Nu e adevarat. Voi fetele tot aveti impresia ca sexul duce imediat la dragoste. Sexul nu trebuie sa implice sentimente mereu, poate fi intre doua persoane, care nu simt nimic una pentru cealalta, decat atractie fizica. Niciodata nu m-am indragostit de cineva dupa sex, dar voi, fetele, aveti obiceiul asta. Sunteti prea sensibile si naive. Da, vroiam doar o partida, mereu m-am dat in vant dupa femeile mai mari ca mine, mai ales daca imi sunt profesoare. Ii zise la fel de sincer, zambind.
Acum ca stia ca nu are nicio sansa sa se culce cu ea, nu trebuia sa mai joace teatru. Putea fi el, cu obiceiul sau de a fi sincer in legatura cu multe lucruri, atata timp cat nu era despre lucruri intime, ce nu le impartaseai cu oricine.
Sus In jos
Park Min Jun
Admin
Park Min Jun

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyLun Ian 28, 2013 11:59 am

M-am uitat la baiat si am zambit dragut. Poate ca era adevarat dar pana la urma erau sensibile fetele. Trebuiau sa inteleaga si ei asta si poate ca va merge bine dupa asta.
- Da poate este adevarat. Poate cand voi fi mai rebela si voi putea devenii ca tine te voi suna. Momentan nu se stie cum ma poti face sa fac dragoste cu tine. Aproape am cazut in plasa, dar sincer la tine totul este neasteptat. Adica atragi fetele, ma atragi pana si pe mine dar totusi este ciudat. Nu stiu ce sa zic dar sincer mi-am dat mii de fiori cand m-ai sarutat si poate ca asta este ceva ciudat. Aproape ca m-am lasat dusa de val. Puteam sa o facem intr-o bibloteca, ne putea vedea oricine. Sunt nebuna, spun eu incepand sa rad
Pana la urma am ajuns la cafeneau de care zicea baiatul. M-am uitat dupa o masa si am vazut una destul de retrasa. Cafeneaua oricum era cam goala in acest moment al zilei. M-am dus la masa aceea si m-am asezat, astepand-ul si pe baiat sa se aseze.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyLun Ian 28, 2013 1:03 pm

lua un loc pe scaun, gandindu-se la ce a zis fata
-Da, stiu. Am talentul sa provoc multi fiori cand sarut, pentru ca stiu cum va place sa fiti sarutate si unde sa fiti atinse. As putea sa conving sa ti-o tragi cu mine. Cateva saruturi, atingeri fine, promisiuni ca m-as schimba pentru tine, ca nu te vreau doar pentru corp, ca imi placi mult. Daca le zic pe un ton senzual, serios si care sa para sincer, in timp ce te privesc in ochi si apoi te sarut pasional ma vei crede si ai ceda.Zise ridicand din umeri.
Stia ca asa se va intampla, pentru ca facuse asta cu mai multe, inaintea fetei si la toate a mers. Toate il crezuse si se culcase cu el. Dezvirginase cateva fete asa, daca isi amintea el bine
Sus In jos
Park Min Jun
Admin
Park Min Jun

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyMar Ian 29, 2013 1:01 am

L-am ascultat cu atentie si am inceput sa rad. Mi-am luat un meniu si m-am uitat in el in timp ce eram rosie in obraji. Baiatul m-ar fi intrebat ce am cu siguranta. Mie imi venea sa rad dar ma abtineam cu greutate. Cand m-am linistit, privirea mi se duse asupra baiatului.
- Scuze dar este ciudat raspunsul. Stiu ca va merge dar in gandul meu era o intrebare pentru tine. De ce cu mine nu ai facut asta? Gata nu mai sunt asa speciala. O sa plang. Glumeam. Oricum modul in care farmeci fetele este foarte unic din partea ta si sincer chiar cred ca ar merge. Ceea ce conteaza esti ca esti special prin ceea ce esti chiar daca ai dorinta numai de o noapte, spun eu scotand limba la baiat
Am simtit cum imi vibreaza telefonul si m-am uitat repede la el. Cand am citit mesajul, ochii mi se marira si mi-am muscat usor buza. Poimane venea Sebastian iar eu eram chiar fericita dar totusi putin se gandea si la modul de a fi al acestuia. Isi puse telefonul pe masa si se uita la baiat zambind dragut, spunand un scuza-ma. Cand venii chelnerul mi-am comandat un capuccino cu frisca iar dupa am asteptat sa vad ce vrea baiatul.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyMier Ian 30, 2013 3:02 am

Surase cand o auzi pe fata si glumita ei, dar apoi zambi mandru, auzindu-se laudat de fata, chiar daca stia deja ca este adevarat ce spune. Isi cunostea foarte bine atuurile si defectele, asa ca nu era surprins de nimic, atunci cand cineva il caracteriza.
-Nu esti tu speciala, nu te supara. In mod normal te lasam sa te indragostesti de mine, dar acum am alte probleme pe cap, sunt si intr-o pasa proasta si nu am chef de scandal dimineata, pentru ca te las balta, iar tu ai avut incredere in mine. Ii explica fetei situatia, avand acelasi zambet caracteristic lui, adica pervers, chiar daca situatia nu era una perversa.
Sus In jos
Park Min Jun
Admin
Park Min Jun

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyMier Ian 30, 2013 12:25 pm

M-am uitat la baiat ciudar iar dupa m-am uitat din nou la telefonul de pe masa care statea intins. Il privii cu atentie pe baiat si se gandii sa mearga pana la baie pentru a se aranja dar mai intai trebuia sa il asculte, ceea ce avea de zis. Am stat putin pe ganduri dupa ce vorbii si dadu din mana ca si un copil. Ehh pana la urma nu era nimic. Stia ca nu era mai speciala dar trebuia sa faca ceva in legatura cu baiatul. Sincer, chiar dorea sa faca acest lucru.
- O sa ma duc pana la baie sa ma aranjez dar vreau sa iti dau ceva inainte. Nu intreba de ce fac asta, pur si simplu este o dorinta sau un refelex sau nervii care pur si simplu imi zic sa fac asta, spun eu zambind dulce
Se apleca asupra baiatului iar dupa ii saruta buzele atat de moi si de dulci. Il saruta pasional chiar, pana cand oxigenul devenii o problema. Scoase usor limba iar dupa se duse pana la baie. Isi puse mainile pe marginea chiuvetei si se uita in oglinda cu atentie. Ce dorea sa faca pana la urma?
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyJoi Ian 31, 2013 8:31 am

O privi confuz, cand fata spuse ca are ceva sa-i dea. Ce putea fi? O dorinta? Un reflex? Deja se temea ca va fi primi o palma, pentru ce i-a spus. Dar ce zise asa de grav? Adica fusese doar sincer, nu spuse nimic oribil, adica, daca statea sa se gandeasca, majoritatea lucrurilor erau nesimtite, sau misogine.
Cand fata se apropie de el stranse din ochi, pregatindu-se de o palma, dar nu primise asa ceva. Ramase mirat, dupa ce ea a disparut, ducandu-si mana la buze. La asta chiar nu se astepta. Putea sa gandeasca orice, inafara de asta, iar acum era curios, de ce a facut-o, dar nu o putea intreba, caci fata asa ii zise.
Ofta si isi aprinse o tigara, asteptand ca ea sa se intoarca de la baie, fiind curios ce va urma sa faca.
Sus In jos
Park Min Jun
Admin
Park Min Jun

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyJoi Ian 31, 2013 10:40 am

Nu stiam ce sa fac, ce sa zic. Doar stateam si ma uitam la propria mea reflectie. Am inceput sa ma aranjez usor in timp ce ma gandeam la ceea ce doream. Il doream pe el pentru o noapte? Sau oare ce era in capul meu? Adica tocmai ce l-am sarutat si am plecat de langa el. Nervii mei erau din ce in ce mai ciudati. De ce naiba m-au facut sa stau acolo iar dupa sa il sarut dintr-o data. Un oftat imi iesii printre buze iar dupa am iesit din baie incepand sa mearg spre masa. Se duse la masa si i-am zambit dragut baiatului, nevrand sa zic nimic. Doar i-am facut un mic semn baiatul in timp ce zambeam dragut.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyJoi Ian 31, 2013 10:43 am

Stinse chistocul tigarii in scrumiera, apoi o vazu pe fata. Ii urmari fiecare miscare, pana cand se aseza iarasi, in fata lui. Se parea ca nu vrea sa discute despre acel sarut, iar Lance nu era genul care sa inceapa discutii ce nu isi au rostul, sau sunt incomfortabile, pentru el, caci nu stia la ce sa se astepte de la fata. Poate ea deja se indragostise de el, iar Lance nu dorea sa auda asta.
-Ce comanzi? Intreba zambind si apoi ii facu semn chelneritei sa vina la masa lor.
El isi ceru o cafea fara zahar, asa cum ii placea sa o bea, apoi o privi pe fata, asteptand sa comande si ea.
Sus In jos
Park Min Jun
Admin
Park Min Jun

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyJoi Ian 31, 2013 10:49 am

M-am utat cu o privire cam goala la baiatul din fata mea. Se pare ca nu dorea sa vorbim despre asta. Se uita cu atentie la baiatul din fata sa si zambii dragut. Trebuia sa vorbeasca, pana la urma l-am asculta pe baiat si m-am uitat la fata care venii la noi.
- O cafea cu lapte si frisca, spun eu uitandu-ma la fata
I-am zambit dragut iar cand pleca se uita la baiat. Pana la urma trebuia sa vorbeasca cu el si asta nu puteam nega.
- Welll imi pare rau pentru sarut. A fost pur si simplu un reflex daca as putea spune asta, spun eu zambind dragut
Poate ca putea intelege ce este in capul meu sau mai bine spus in corpul meu in acest moment.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyJoi Ian 31, 2013 10:51 am

O privi pe chelnerita cand pleca, apoi isi intoarse ochii spre roscata din fata lui. Zambi cand ii auzi vorbele.
-Stai calma, te inteleg. Iti place de mine, m-ai vrea, dar in acelasi timp nu vrei sa ai de-a face cu mine. Tu vrei ceva serios, eu aventuri. Ti-ar placea sa te culci cu mine, dar doar daca ai sti ca apoi m-as indragosti si eu de tine. Din cauza acelei dorinte m-ai sarutat. E in regula, nu m-a deranjat sau ceva. Zise ridicand din umeri, privind-o in ochi.
Sus In jos
Park Min Jun
Admin
Park Min Jun

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyJoi Ian 31, 2013 11:06 am

M-am uitat la baiatul din fata mea si am marit ochii. Doamne ajuta-ma ce repede vorbea si pe langa asta intr-un fel avea dreptate. Acum ca ma gandeam mai bine, il doream mai mult dar nu stiam de ce , chiar daca era o aventura. Oi fii nebuna dar pana la urma nu aveam ce face. Cand chelnerita venii cu cafeaua, incepu sa mestece iar dupa lua o gura din cafea. Am dus lingurita la buze iar dupa am dat cu limba usor pe ea. Ramase putina frisca deasupra buzei mai ales dupa ce am baut o gura dar nu mi-am dat seama. Deabia se vedea oricum. M-am uitat la baiat si am oftat usor.
- Te-am sarutat pentru ca asta am vrut. Da ai dreptate intr-un fel, dar ma atragi asta intr-un mod bun si pun pariu ca acum te vreau si pentru o aventura sau poate ma insel. Nici eu nu stiu prea bine, spun eu oftand usor
Daca putea cineva sa citeasca mintea, era bine venit pentru ca in acest moment eu nu puteam sa citesc propria mea minte.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyJoi Ian 31, 2013 11:15 am

Isi trase cafeaua langa el, gustand putin. Era perfecta, fara pic de zahar, asa cum ii placea el. Era fericit ca fata tinuse cont de dorinta lui si nu puse absolut deloc zahar. La cele mai multe cafenele patea asta, desi cerea fara zahar, se trezea cu zahar in cafea.
O asculta pe fata si ii privea atent buzele, observand frisca de deasupra buzei ei. Zambi si dupa ce termina de vorbit se ridica in picioare, aplecandu-se, pe deasupra mesei, pana la fata. Ii cuprinse buza superioara intre ale sale, sugand-o suav, pana lua frisca, apoi se aseza la loc.
-Mai aveai frisca. Ii explica zambind larg si inocent.
Sus In jos
Park Min Jun
Admin
Park Min Jun

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyJoi Ian 31, 2013 11:44 am

M-am uitat cu atentie la baiat si am zambit usor. Dupa ce ma saruta din nou sau mai bine spus a inceput sa imi suga buza posesiv, parca aveam tendinta sa il sarut pasional dar la naiba eram intr-o cafenea.
- Multumesc mult, spuse aceasta oftand usor
Poate ca pana la urma aveam nevoie de baiat mai mult decat credeam. Poate ca puteam sa mai stim putin impreuna si sa ne cunoastem mai bine chiar daca eram sigura ca nu se va indragostii de mine dar pana la urma avem nevoie de el in acest moment, sa il sarut sau sa ii simt buzele pe gatul meu. Doamne, trebuia sa imi scot asta din cap.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyJoi Ian 31, 2013 12:19 pm

Zambi larg cand o auzi si apoi isi aprinse o tigara. O cafea fara tigara nu se putea, cel putin la Lance, fiind dependent de ambele placeri ale vietii. Nicotina si cofeina erau in top 3 placeri ale baiatului, imediat dupa sex.
-Sa stii, ca daca vrei o aventura, eu nu-mi retrag propunerea. Doar zi-mi cand se se poate rezolva. Ii zise pe acelasi ton pervers, caracteristic lui, facandu-i apoi fetei cu ochiul, curios de ce va spune ea, daca va accepta, desi era aproape sigur de un raspuns negativ
Sus In jos
Park Min Jun
Admin
Park Min Jun

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptyJoi Ian 31, 2013 12:31 pm

Mai am luat o gura din cafea iar cand baiatul incepu sa vorbeasca am inceput sa imi musc buza imediat. Tot trageam cu dintii de ea, dar dupa am lasat-o jos cand am simtit gustul metalic al sangelui. Ce naiba doreeam pana la urma? Nici eu nu prea stiam ce aveam de gand sa fac in aceasta situatie. Imi vine sa imi dau cu ceva in cap. M-am uitat la baiat si oftat usor.
- Tu ce crezi ca voi alege? Sincer am inima si creier si pe langa asta si nervi. Inima imi bate si nu stiu ce zice. Creierul imi zice ca voi fi ranita rau de tot in timp ce nervii imi spun sa sar pe tine si sa te sarut fata de toti in timp ce te dezbrac. Spune-mi si mie ce as putea sa fac, spun eu zambind dragut catre baiat
Era sigura de raspunsul baiatul si intr-un fel nu. Oricum era cu totul ametita si nu stia ce putea sa faca.
Sus In jos
Lance Cox

Lance Cox

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 EmptySam Feb 02, 2013 8:56 am

Ii observa sangele, ce incepu sa curga din buza ei, dandu-si seama ca fata este agitata, tare. O asculta, ridicand din umeri la final.
-Atunci nu o fa, mergi pe creierul tau. Deobicei cand alegi ce vrea inima te alegi cu ea franta, iar asta e oribil. Peste faptul ca ma doresti treci mai usor, nu ma mai vezi cateva zile si gata, ai uitat de mine, iar peste o inima franta, o sa dureze mai mult. Sincer, pe tine n-am chef sa te ranesc, am alte probleme pe cap, n-am nevoie si de o roscata cu inima franta, asa ca n-am sa insist sa o facem. Ii spuse pastrandu-si zambetul pe buze, continuand apoi sa-si fumeze nonsalant tigara, in timp ce savuza fiecare inghititura din cafea
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Misery loves My company   Misery loves My company - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Misery loves My company
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Collide Academy :: Collide Academy :: Bibloteca-
Mergi direct la: