Collide Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Collide Academy

REAL RPG!

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Wanna know me better? I dare you to

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
Yu Ha Min

Yu Ha Min

Data de înscriere : 25/01/2013

Wanna know me better? I dare you to Empty
MesajSubiect: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 7:51 am

Era o noua zi de scoala atat pentru el, cat si pentru noii sai elevi. Din cauza unui profesor care a iesit la pensie, Yu a fost repartizat in locul lui iar acum trebuia sa predea la o noua clasa. Mai multe ore pe zi, mai multa treaba de facut, lucrari de corectat si copii de evaluat insa, avea sa se descurce cu asta. Era tanar pentru un profesor si asta insemna ca avea mai multa energie si rabdare ca oricine.
Sunetul clopotelului se lasa auzit, anuntand inceperea orelor. Astazi va fi prima data cand ei se vor intalni si era foarte curios in legatura cu noua lui clasa; comportamentul lor, abilitatea de a asculta si pricepe, capacitatea de invatare si atmosfera din clasa- totul il interesa si il facea curios.
Intra in clasa fara a face prea mult zgomot iar in mana tinea o carte si agenda lui personala unde adesea trecea notele si cateva observatii. Inchise usa in urma lui si se apropie de catedra, lasand cele doua obiecte pe suprafata de lemn. Privirea i s-a indreptat spre adolescentii ce stateau in banci iar pe buze ii aparu un zambet gentil si dulce.
-Eu sunt Yu Ha Min, dar imi puteti spune Yu, si de azi voi fi noul vostru profesor si diriginte. Domnul Thompson a iesit la pensie si m-a lasat pe mine in locul lui. Imi pare bine sa va cunosc si, daca aveti intrebari, am sa va raspund bucuros la ele.
Tonul folosit era unul calm si relaxat. Statea sprijinit cu fundul de catedra, tinandu-si mainile impreunate la san in timp ce isi privea noii elevi, analizandu-i atent.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

Data de înscriere : 10/02/2013

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 8:03 am

Ochii incercanati fixau ceasul de pe perete, ce parea a-i confirma intarzierea sa . Se ridica lenes din pat, indreptandu-si coloana , ca apoi sa zambeasca intr-un mod hilar, caraghios . Nu stia cat bause noaptea precedenta, dar inca il ardea gatul de la tarie . Isi lua blugii skinny de jos, fiind cu mult prea comod pentru a cauta altii , dupa care-si acoperi bustul cu un tricou simplu, gri , ce in conceptia lui Johann se potrivea cu hanoracul de aceeasi culoare . Pasi intr-un ritm alert spre oglinda, cu toate ca nici el nu stia de ce anume se grabea - niciodata nu vazuse scoala drept o prioritate, din contra ; prin intermediul banilor reusise sa treaca de orice materie, indiferent de absente . Era genul de elev problematic in fata caruia nimeni nu indraznea sa comenteze , iar asta doar din cauza familiei din care provenea . Ofta scurt , luandu-si telefonul si pastrandu-si acelasi ritm pana cand ajunse in sala de clasa . Privi curios incaperea, observandu-i pe toti la locurile lor , inclusiv pe-un tip nou in fata acestora . Il focaliza cu privirea, in timp ce-si trecu discret limba peste buze - la cum arata sigur era un elev nou . Era incantat de idee, caci majoritatea, daca nu toti, din acea academie ii trecuse prin pat, atat la figurat cat si la propriu . Se aseza intr-o banca de la perete, indreptandu-si capul spre Andreas, observand zambetul stupid al amicului sau - asta era un semn clar ca Johann va avea probleme. Si totusi , nu intelegea de ce anume .
Mucosule, daca tot ne uitam la tine, ce-ar fi daca ai incepe sa defilezi ca sa vedem si altceva in afara de fata ?
Intreba plictisit, rezemandu-si spatele de spatarul scaunului, in timp ce pe frunte ii aparu cateva cute discrete . Colturile buzelor formau un mic zambet, mimica sa fiind una plictisita, oarecum inexistenta in momentul de fata. Avea sa il faca si pe el al sau - indiferent de comportament . Intotdeauna cand vroia pe cineva , il avea ; iar asta nu ii lua mult timp.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 8:13 am

Incepuse deja sa raspunda la cateva intrebari din partea elevilor sai, asta pana in clipa cand a fost intrerupt de usa ce s-a deschis. A privit spre tanarul care tocmai isi facuse aparitia desi, aproape un sfert din ora deja trecuse. Preferase sa ramana tacut, sa nu scoata nici un sunet si sa-l urmareasca cu privirea pana ce acesta s-a asezat in banca. Deja putea spune ca va fi un elev problema, atat dupa comportament si modul in care statea in banca, cat si dupa modul in care tocmai ii vorbise.
Yu isi pastra calmul si zambetul relaxat pe buze, avand inca adoptata aceeasi postura de la inceputul orei.
-Termenul de ''mucos'' este mai potrivit pentru o persoana de 10 ani, nu pentru cineva care 25 de ani iar singurul lucru pe care o sa-l vezi defiland va materia pe care eu ti-o predau. Ai intarziat la ora deci nu ai auzit vestile noi, si nici eu nu am auzit scuzele tale. Sunt noul tau profesor si diriginte insa, prefer sa mi te adresezi cu Yu, in loc de ''mucosule''.
Vorbi calm dar cuvintele lui erau asemenea unor lame ce iti crestau pielea. Nu era prima data cand se confrunta cu pusti de genul lui si nici nu va fi ultima. Stia cum sa ii manevreze si nu isi pierdea atat de repede calmul dar, asta depindea de situatiile im care era pus.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 8:26 am

Nu durase mult timp , caci privirea lui Johann a fost distrasa de o anumita colega de-a sa , ce parea a fi imbracata intr-un mod cat se poate de sumar . Isi musca vizibil excitat coltul buze inferioare, ca apoi sa-si aduca aminte de pustiul din fata sa . Observa ca tocmai isi inchise gura, fapt ce-l duse cu gandul ca tocmai terminase de vorbit - ce? nici el nu stia . A fost cu mult prea preocupat sa-i observe picioarele lungi si albe ale fetei , conturul discret al fundului acesteia ce se putea observa pe sub fusta oarecum transparenta si sanii sai , aceasta avand un maieu mulat .
Ce spuneai ? Intreba in timp ce primise un cot in coaste de la Andreas , ce incerca sa-i atraga atentia lui Johann . Omule te-ai trezit cu draci in tine? Intreba nervos , cu toate ca era obisnuit in mare parte cu reactiile acestuia . Isi fixa campul vizual asupra tipului din fata sa , incercand sa si-l imagineze sub diferite posturi erotice , ridicandu-se din banca si ducandu-se pana-n dreptul acestuia . Nu parea o pierdere totala - cu toate ca observase ca-i place prea mult sa vorbeasca. Imi cam deranjezi timpanele cu vocea ta , dar nu cred ca voi fi in stare sa zic acelasi lucru cand te vei afla sub mine frumusete. Sopti , punandu-si ambele maini in jurul taliei acestuia, privindu-i trasaturile fetei .
A:El e profesorul nou Johann.
Ii spuse Andreas, lasandu-si mana dreapta pe umarul acestuia . Putin uimit , barbatul il privi cu o spranceana ridicata, ca apoi sa rada intr-un mod zgomotos.
Ce fel de academie e asta? Ajunge un pusti sa-mi predea ? Ce tampenie ! Zise pe un ton vizibil nervos si deranjat , stramband din buze . Atat el , cat si prietenul sau s-au asezat in banca - insa nu pentru mult timp . Andreas ii facu semn lui Johann , propunandu-i un pariu , pe care desigur Johann il acceptase . Acum era cu mult mai determinat sa-l cucereasca pe pusti - sau cel putin sa se culce cu el . Nu il interesa cum , ci doar s-o faca . Avea sa castige pariul si anume sa-si satisfaca propriul trup cu cel al profesorului .
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 8:36 am

Faptul ca pustiul nu a fost deloc atent la ceea ce Yu i-a spus, l-a facut sa isi dea seama ca era mai bine daca il ignora la randul lui si, daca isi vedea linistit de treaba pe care o avea in calitate de profesor. Avea sa duca o lupta destul de grea cu el insa, era gata sa o accepte, sa ii faca fata si sa castige.
In clipa cand mainile pustiului i-au inconjurat talia si cand a insinuat ca o sa-l aiba in pat, Yu a ridicat ironic o sprancea, abtinandu-se sa nu rada. Daca ar fi avut un dolar de cate ori a auzit acea replica, ar fi fost si mai bogat decat era deja. Abia ce l-a cunoscut si deja il vroia in patul lui? De parca ar fi fost primul si, deparca nu ar fi avut de unde sa aleaga.
Il lasa sa plece, ramanand tacut pe tot parcursul discursului si pana ce a ajuns in banca, oftand adanc apoi.
-Pariurile sunt foare interesante, stiu asta dar, nimic nu ma va determina sa ajung in patul tau, sub tine. Nu esti genul meu deloc.
Ranji in coltul gurii, destul de malefic mai exact, apoi se aseza pe scaunul de la catedra. Nu ii va oferi satisfactia de a castiga acel pariu si nici nu va ajunge sa o faca cu el. Se mai culcase si cu alti elevi, nu putea spune ca nu, dar pustiul asta chiar nu era genul lui si deja putea sa spuna ca un sentiment de ura incoltea adanc in sufletul lui Yu, pentru saten.
Dupa inca cateva minute, destul de scurte, clopotelul suna iar elevii erau liberi sa plece la urmatoarea lor ora. Yu nu mai avea treaba momentan, avand urmatoarea ora libera, asa ca nu se grabea sa paraseasca clasa.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 8:50 am

Replica acestuia il luase prin surprindere, ridicand din spranceana si stramband din buze - nu avea sa tina cont de ceea ce el acum spune. Ranji intr-o maniera la fel de subtila, specifica lui , ca apoi sa-si lase coatele pe masa, iar capul sprijinit in palme. Ii era cu mult prea somn ca sa dea atentie, cu toate ca tipa aceeasi trezise la viata intrega asa vitalitate . Se pare ca totusi si viata de licean era interesanta - dintr-o perspectiva gresita de vedere, desigur . Tusi cand auzi soneria, ca apoi sa se ridice si sa se apropie de catedra - daca el se credea diferit, atunci Johann ii va arata ca se inseala . Avea sa-si schimbe strategia si sa-l castige , ca apoi sa-l lase sa cada prin prisma propriei persoane .
Imi cer scuze pentru modul in care m-am comportat. Sper sa ne intelegem bine de acum inainte, cu toate ca se pare c-am cam inceput-o cu stangul.
Murmura, ca apoi sa-i cuprinda mana profesorului intr-a sa si ridicandu-i-o la nivelul propriului sau chip .
Johann Wildhaber . Incantat sa te am ca si profesor.
Zise in timp ce privirea ii urmarea talia acestuia, in special adevaratul lucru de care era interesat . Zambi , sperand ca profesorul sa nu reuseasca sa treaca de masca sa expusa , ca apoi jocul sa-si urmeze regulile impuse de catre el . Isi retrase intr-un final mana, lasandu-i-o pe cea a tanarului sa cada intr-un mod delicat. Dorea atat de mult sa-l sarute, sa-l intinda pe catedra si sa-l dezbrace cat se poate de violent, sa-i muste pielea .. Il infiora acest gand, simtindu-se din ce in ce mai excitat de acea panorama.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 9:00 am

Isi indrepta privirea asupra pustiului cand isi facu aparitia langa el, destul de curios in legatura cu ce va mai spune si cu ce o sa mai faca. Trecuse prin multe incercari esuate de cuceriri si cunostea toate metodele posibile. Desigur, daca nu s-ar fi simtit destul de amenintat de catre pusti, probabil ca i-ar fi facut jocul insa, acesta era mai inalt, mai corpolent si, cu siguranta, mai puternic deat Yu chiar si in zilele sale de glorie. Nu putea sa riste sa ii joace jocul; ar fi putut iesi destul de urat, mai ales ca deja ii citise intentiile.
Stia ca acesta inca vroia sa-l faca il al lui, sa-l aibe in pat si sa-l domine din toate punctele de vedere dar Yu nu putea sa lase asta sa se intample. Isi retrase mana si ii zambi dulce, luandu-si cartile de pe catedra.
-Daca ochii tai nu m-ar privi atat de dornici, de parca ar vrea sa ma dezbrace fara sa depui macar vre-un efort, probabil ca te-as crede. Insa, atat eu, cat si tu, stim foarte bine ca nu vrei decat sa ma faci al tau si sa castigi acel pariu. Asta nu se va intampla.
Ii puse mana pe umar, lovindu-l de cateva ori prieteneste. Auzise zvonuri prin cancelarie in legatura cu un elev foarte aventuros ce se culca atat cu profesori cat si cu alti colegi. Putea sa bage mana in foc ca este el era vorba si nu vroia sa ii dea satisfacerea de-al avea si pe el in pat. Nu ii pasa daca va fi singurul din academia asta care nu a facut-o cu el; avea sa ramana la statutul asta decat sa il lase sa-i ravaseasca corpul.
Ii facu scurt cu mana si se indrepta spre iesirea din clasa, fara a-i mai oferi posibilitatea de a primi o replica la cele spuse.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 9:11 am

Nu intelesese cum anume reusise sa-i anticipeze intentiile, insa asta-l starnea mult mai tare . Il prinse de mana cand trecuse in dreptul sau , ca apoi sa-i traga trupul mic si firav spre al sau . Isi duse mainile pe fundul acestuia , urcandu-l usor pe catedra si sarutandu-i scurt fruntea . Avea sa continue astfel pana avea sa prinda credibilitate ; nu ii pasa cat va dura - stia ca se va termina cum doreste el .
Asculta . Te vreau, nu neg. Si am sa te am , dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma ignori astfel . Nu stiu ce naiba ai sau cum de opui rezistenta, insa asta nu tine la nesfarsit . Tu vei fi cel care imi va cere asta si eu nu va trebui sa misc nici macar un deget.
Spuse , in timp ce isi duse mainile la spatele acestuia, tinandu-l strans la nivelul abdomenului sau. Ochii aceia .. erau de-a dreptul perfecti si sigur s-ar fi pierdut cu firea . Isi apropie chipul de al sau , ca apoi sa-l sarute intr-un mod violent, dorind sa-i arate profesorului ca avea sa-l domine . Stia ca asta era scopul sau - sa domine inainte de a fi dominat . Limba ii trecu printre buzele acestuia, simtind o aroma aparte - de-a dreptul seducatoare . Din acest motiv se indeparta , insa nu inainte de a-i musca varful limbii .
Ne mai vedem frumosule . Ai grija sa nu se atinga nimeni de tine , inainte s-o fac eu . N-as vrea sa irosesc un trup ca al tau si un timp ca al meu.
Spuse , sarutandu-l usor la baza gatului, imaginandu-se cum i-ar fi sfasiat hainele . I-ar fi adus o oarecare satisfactie sa-i vada ochii inlacrimati, dar cu siguranta acea culoare l-ar fi impresionat.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 9:26 am

Actiunile pustiului l-au luat total pe nepregatite. Nu se astepta sa reactioneze astfel din cauza ca tocmai l-a refuzat dar asta insemna ca Yu era intr-un pericol eminent. Faptul ca Johann il vroia atat de mult si era hotarat sa-l aiba, nu constituia un prognostic favorabil ci din contra, cu cat Yu il va respinge si mai mult, cu atat pustiul il va dori mai mult. Avand in vedere ca acesta va continua sa il refuze, lucrurile nu vor sta deloc bine pentru Yu dar nu vroia sa ajunga in patul lui, nu de buna voie. Nu era o curva masculina pe care oricine o putea avea pentru un pret corect si nici nu vroia sa ajunga asta. Avea sa se impuna in fata lui si sa continue sa-l respinga.
In timp ce a fost sarutat violent, mainile lui si-au gasit loc pe umerii pustiului, incercand sa-l indeparteze, sa-l opreasca, dar nu reusise. Era prea slab ca sa-l poata misca macar din loc si astfel, sarutul ajunse pana la sfarsit. Stranse scurt din ochi cand varful limbii i-a fost muscat iar pe pusti il privi incruntat. Deja incepea sa isi piarda calmul iar mainile lui ce se tot plimbau pe trupul acestuia nu-l ajuta deloc sa se calmeze.
Ii apuca mainile si le indeparta, reusind sa coboare de pe catedra in cele din urma si sa stea la o distanta destul de mare fata de pusti.
-Nu e treaba ta cu cine am s-o fac si cand am s-o fac! Dar iti spun de pe acum ca tu nu te numeri printre ei si nici o nu o vei face vre-odata. Nu am sa ajung de buna voie in patul tau iar daca iti mai pui vre-odata mainile pe mine si indraznesti sa ma saruti, ai s-o incurci!
Era agitat caci atingerile lui au fost placute iar pustiul stia cum sa sarute. Il excitase putin si asta il facuse sa se ingrijoreze. Nu era deloc bine daca simtea asta sau daca va ajunge sa-l doreasca. Trebuia sa stea cat mai departe de el si sa nu-l mai lase sa-l atinga, sa-l sarute. Nu isi putea permite sa para slab in fata lui si nici nu isi putea permite sa dezvolte o dorinta trupeasca.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 9:39 am

Privirea ii era focalizata asupra chipului acestuia, amuzandu-se cand vazu cat de tare il deranjase faptul ca-l sarutase . Isi duse ambele maini pe chipul sau , sarutandu-l pe varful nasului , ca apoi sa-si coboare palma pana la nivelul taliei acestuia, apoi spre organul acestuia . Se pare ca nu doar el era al dracului de excitat ; din contra - la fel era si profesorul. Tusi scurt, ca apoi sa ranjeasca cat se poate de pervers, ducandu-se pana la usa salii de clasa, inchizand-o .
Uite frumusete, se vede ca esti in acelasi stadiu ca si mine. Nu ma fa sa te oblig .. sau de fapt, fa-ma. Tipa, urla, zgarie-ma, fa ce vrei. Ma excita si mai mult !
Murmura in timp ce pasi spre acesta , dandu-si jos hanoracul . Isi duse mainile pe spatele acestuia , intinzandu-l pe catedra si urcandu-se deasupra sa.
Cu toate ca te-as ruga sa nu te zbati prea mult. E enervant sa profiti de un corp care se misca intruna. Voi avea grija .
Spuse in timp ce-i ridica mainile deasupra capului si il saruta in acelasi mod violent , lasandu-si palma dreapta sa se strecoare sub materialul ce-i acoperea abdomenul pustiului.
La dracu . Esti atat de inocent . Nici macar muschi nu ai ; asta e un abdomen al naibii de plat si dulce.
Murmura in timp ce-i lasa bustul gol , sarutandu-l in dreptul buricului. Il adora, iubea corpul acestuia ; cu toate ca stia ca dupa asta avea sa se plictiseasca si sa-l gaseasca intr-un mod comun. Poate nu trebuia sa faca asta acum - dorea sa se bucure de trupul acestuia, ca pustiul sa-i ceara saruturile. Cobora de pe catedra , ranjind cat se poate de pervers, depunandu-i un scurt sarut pe buze.
Am sa profit de ceea ce tocmai am vazut acum. Si nu incerca sa te ascunzi de mine si nici sa pari prea dur. Jur c-o sa te am , doar ca acum am alte prioritati. Poate-ti rezolvi tu singurel mica marea problema de care suferi.
Rase intr-un mod discret, ca apoi sa-l sarute din nou pe buze, in acelasi mod tipic , violent.
Ne mai vedem scumpete. Nu uita ce ti-am zis : sa nu te prind cu altcineva ca veti muri amandoi fara prea mult efort din partea mea. Dar nu inainte de a profita teribil de corpul asta pe care-l ai .
Adauga , ca apoi sa-si muste propria buza si sa deschida usa , avand ca si intentia de a parasi clasa.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 9:55 am

Cand auzi incuietoare usii, inima ii tresari. Stia ca pustiul tocmai incuiase usa si facuse asta doar cu un singur scop: sa nu fie deranjati din ce avea sa urmeze. Nu putea sa spuna ca nu era speriat; era foarte speriat si nu stia ce sa faca. Nu suporta ca cineva sa-l ia cu forta si nici nu suporta sa aibe de-aface cu cineva care era mult mai puternic deat el.
Se dadu cativa pasi in spate cand Johann s-a apropiat de el in timp ce a scapat de hanoracul pe care-l purta. Inghiti in sec, inima batandu-i ca o nebuna in clipa cand spatele i-a fost atins si a ajuns iarasi intins pe catedra, numai ca acum il avea pe pusti deasupra sa. Nu putea sa tipe caci nu ar fi rezolvat nimic. Se parea ca acestuia ii placeau tipetele si nu vroia sa cauzeze agitatie in scoala. Cariera lui ca si profesor ar fi avut de suferit, la fel ca si imaginea acestuia.
Deja mainile i-au fost imobilizate iar el nu mai avea nimic de facut. Nu se mai putea apara, chiar daca oricum ar fi fost inutil din cauza diferentei considerabile de putere. Sarutul pe care pustiul i-l aplica il facu sa stranga din ochi si sa isi miste capul in speranta ca il va intrerupe dar nici asta nu reusi. Era absolut lipsit de orice aparare in acea clipa iar teama crescuse si mai mult. Mana lui ce se plimba pe sub tricou il facea sa simta fiori in intregul corp si sa se excite. Nu putea sa se abtina dar nici nu putea sa strige dupa ajutor.
In clipa cand Johann cobora de pe el, hotarand sa nu o faca, Yu a putut respira oare cum usurat dar asta nu insemna ca se terminase. Toate acele saruturi il faceau sa-l urasca si mai mult si sa doreasca sa nu-l fi cunoscut niciodata.
Se ridica in sezut, apucandu-si tricoul intre pumni ca sa-si ascunda bustul gol de acea privire indrazneata ce-l facea sa se simta josnic, asemenea unui tip ce se vindea. Nu avea sa asculte de el, nici nu-l interesa ca il ameninta; avea sa o faca cu primul care ii va iesi in cale, imediat ce va parasi clasa si va avea grija ca si el sa afle. Nu isi putea bate joc in halul asta de el. Nu avea nici un drept sa ii interzica asta sau sa se creada superior, sa creada ca Yu ii apartinea cand, defapt, nu era deloc asa.
-Asteapta si ai sa vezi. Lucrurile nu vor ramane asa...
Mormai nervos si dupa ce pustiul disparu din clasa, se imbraca si iesi cat mai repede de-acolo. Se duse in cancelarie unde doar un singur profesor mai era acolo, incuind usa. Nu dura mult pana ce a sarit pe acel tip si a inceput sa il sarute pasional. Nu ar fi fost prima data cand ar fi facut-o cu el si stia cat de bun putea sa fie. Avea sa se distreze si avea sa se si razbune in acelasi timp.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 1:16 pm

Iesise din clasa, blestemand lipsa sa de control - inclusiv momentul in care-l vazuse pe profesor . Probabil a fost o greseala sa vina intocmai in aceasta zi , insa faptul era deja consumat . Isi trecu mana dreapta prin par, simtind o usoara presiune la nivelul tamplelor . Nu dormise de nopti intregi , motiv pentru care era irascibil. Nu dura mult pana sa ajunga in dreptul lui Andreas, ziua sfarsindu-se intr-un mod la fel de monoton - intrase in mai multe probleme, vorbise insolent cu oricare persoana incerca sa poarte un dialog cu el , iar imaginea sa ramanea de neatins. Il cauta din priviri pe profesorului pe care sincer acum l-ar fi vrut , fara sa tina cont si de opinia acestuia - nu era obisnuit sa faca pe-a bunu' , mai ales cu unul ce detine un astfel de corp . Intreba un elev ce se ocupa cu mentinerea linistii in cladire , afland ca prea iubitul sau profesor isi petrecuse ceva timp in cancelarie cu un alt barbat , ca apoi sa se intoarca la orele sale . Nu stia de ce insa simti un val de adrenalina revarsandu-i-se prin vene, strangand ambele maini in pumni . Stia prea bine ce poate face cineva , in aceasta academie , atata timp . Isi musca agitat buza inferioara, tusind la fel de nervos , ca apoi sa se faca disparut spre clasa unde aflase ca pustiul avea ore . Intra in sala respectiva , fara prea multa retinere, privind nervos in incapere - avea sa i-o plateasca . Se duse pana in dreptul profesorului tragandu-l de mana in afara clasei , stiind ca nu va indrazni cineva sa intervina. In starea in care era , Johann prezenta un pericol .
Asculta aici mucos de doi bani . Ce dracu ai facut cu un alt profesor ? Sa-nteleg ca poti fi o curva cu ceilalti , dar cu mine nu ? Care e ideea? Sa fii platit ? Prea bine. Vino cu mine!
Murmura la fel de nervos, continuand sa-l tina strans de mana pe tanar, tragandu-l dupa sine.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 1:31 pm

Avuse parte de o partida absolut grozava iar acum era complet relaxat. Nu ii mai pasa de lucrurile care s-au intamplat intre el si acel pusti, profesorul acela ridicandu-se deasupra asteptarilor lui Yu. Nu ar fi crezut ca putea fi atat de pasional intr-o partida care nici macar nu a fost planuita insa, se bucura ca lucrurile au iesit astfel si ca a avut parte de clipe de neuitat.
Si-a continuat programul obisnuit, sustinandu-si orele fara nici o problema. Elevii au fost cuminti, materia a fost predata cu usurinta si nimeni nu l-a deranjat; asta pana cand cosmarul sau a intrat nervos din clasa si l-a luat de-acolo. Trebuia sa recunoasca ca inima i-o luase iarasi la galop si ca frica s-a intalat dar, nu trebuia sa arate asta si nu trebuia sa ii dea impresia ca poate face ce vroia cu el. Yu era un om liber si avea dreptul sa isi aleaga sau respinge partenerii iar Johann nu avea absolut nici un drept sa se comporte asa cu el.
Se incrunta nervos, smulgandu-si mana dintr-a pustiului chiar daca l-a durut, ramanand pe loc.
-Cine naiba te crezi sa imi vorbesti asa? Nu te intereseaza cu cine am facut-o si nici nu te va interesa. Crezi ca am nevoie de bani? Crezi ca ma culc cu altii pentru bani? Am destui bani incat sa traiesc linistit tot restul vietii fara sa ridic un deget! Am facut-o pentru ca am vrut sa o fac cu el, pentru ca mereu o fac cu el. Nu crede ca sunt vre-o curva de-a ta care isi deschide picioarele pentru toti. Am spus si-o mai repet: nu ma culc cu tine asa ca lasa-ma in pace!
Striga nervos, simtind cum sangele i s-a urcat la cap. Nu avea sa accepte ca pustiul sa ii vorbeasca astfel. Era doar un mucos care nu-si vedea lungul nasului; atat.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 1:40 pm

Privi uimit, in spate , cand simti ca pustiul isi retrase mana dintr-a sa , ca apoi sa se incrunte in timp ce incerca sa nu se piarda printre cuvintele sale - nu-si revenise din noaptea precedenta , iar faptul ca vorbea prea mult ii dadea dureri de cap . Nu i se parea logic ceea ce profesorul ii spunea, insa nici nu stia daca ar fi desprins ceva coerent . Isi stranse din nou mana intr-un pumn, ca apoi sa-l loveasca peste fata cu toata puterea de care dispunea - in mod normal nu ar fi facut asta, insa starea sa nu ii permitea prezenta la o lunga discutie , cum parea a fi asta .
Nici nu stiu ce dracu am vazut la tine. Vorbesti mai mult ca maica-mea, esti mai curva decat orice persoana din academia asta , iar de incredere, mai bine m-as baza pe taica-miu decat pe tine. Esti cea mai oribila persoana pe care am cunoscut-o .
Murmura pe acelasi ton ridicat si nervos , tragand puternic aer in piept . Nu deseori se ivea o situatie in care Johann sa vorbeasca atat de mult, insa acestea puteau fi catalogata drept cele pe care le evita si de neincredere.
Faci ce vrei . N-ai nevoie de mine ca sa iti creezi o imagine de mana a doua. De fapt, cred c-o ai deja ! Sa te duci naibii si tu si materia ta .
Spuse pe un ton scazut dramatic, plecand nervos din loc . Nu se simtea in stare de mai mult, mai ales ca-n momentul de fata singurul sau gand era de a-i omora pe cei doi . In drumul sau il intalni pe Andreas, insa nu reusi decat sa-l evite, grabindu-se spre propria locuinta, unde si ajunse in cele din urma. Inchise usa in urma sa, scotandu-si o sticla de tarie si pachetul de tigari . Trebuia sa invete sa nu se lase enervat de orice i se intampla - insa asta era el : doar un razgaiat irascibil .
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 1:57 pm

Din cauza acelei lovituri puternice si a faptului ca Yu nu era deloc solid, sfarsi prin a se dezechilibra si a cadea la podea. Isi duse o mana la gura caci simtise gustul metalic si sarat al sangelui ce provenea de la buza proaspat sparta, privindu-l speriat pe pusti. Nu ar fi crezut vre-odata ca va ajunge sa-l loveasca pentru nimic. Nu erau intr-o relatie, nu avea motiv sa nu o faca cu altcineva si nici nu ii controla viata; si totusi, il pocnise destul de puternic.
Acele cuvinte l-au durut mai mult decat rana pe care o avea acum iar ele nici macar nu erau adevarate. Isi lasa privirea in jos fara a mai scoate nici un cuvantcaci realizase ca daca il va provoca si mai mult avea sa il loveasca iarasi, poate mai grav, poate mai brutal.
Cand Johann disparu de langa el, incerca sa se ridice de jos dar ii era cam greu. Era ametit si il durea atat buza, cat si obrazul, da reusi in cele din urma. Un profesor l-a vazut si a venit repede la el, ajutandu-l sa mearga pana in cabinetul medical unde si-a tratat rana.
Se simtea ca naiba insa tot nu regreta ca s-a culcat cu tipul ala. Nu era o curva, nu se culca cu prea multi. Defapt, acel profesor era singurul cu care se culca de cateva luni bune si totusi, pustiul il credea o curva. Dar, nu ar fi fost asa daca s-ar fi culcat cu el? Nu ar fi fost o curva daca ar fi cedat dorintelor lui si si-ar fi deschis picioarele? Ba da, ar fi fost si din cauza asta nu regreta ca l-a refuzat insa, se va feri de el pe cat de mult posibil. Nu mai vroia sa fie lovit din nou si nu mai vroia sa-l incite cu propiul corp. Nici macar nu a fost vina lui; daca el era un rasfatat ce nu stia ce e acela un refuz, asta nu insemna ca Yu a gresit cu ceva in povestea asta.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 2:08 pm

Isi simtea gatul si plamanii inecati in fumul de tigara , iar privirea ii era focalizata asupra lichidului din paharul din fata sa . Degetele ii urmau conturul , pierzandu-se intr-un final intr-o stare de somnolenta. Isi sprijini capul de o mana, tusind agresiv , ca apoi sa-si inchida ochii . Cu toate acestea, tot nu putea adormi . Se gandea la profesorul de mai devreme, la modul in care se comportase cu el si la ceea ce ii zise cu atata usurinta - el , cel care ura prejudecatile, spuse astazi lucruri incontrolabile . Isi lasa capul pe spate, strangand pahar in palma stanga , ca apoi sa-i loveasca marginea si sa-l sparga astfel de podea. Nici nu avea mica intentie de a strange - dimpotriva. Se ridica de pe scaun, ducandu-se pana in dormitor, unde-si lasa corpul sa se bucure de asternuturile moi ale patului . Era un sentiment de vinovatie ce ii strangea intr-un mod ingrozitor pieptul, insa nu avea sa accepte faptul ca gresise si cu atat mai putin ca trebuie sa-si ceara scuze . Isi lasa antebratul in dreptul ochilor, intre-deschizandu-si buzele astfel incat sa traga aer in piept . Ii era cald si nu intelegea din ce motiv . Se dezbraca in cele din urma, ramanand in boxeri , decizand ca seara respectiva sa si-o rezerve doar lui - lucru ce si facuse. Adormise intr-un final, in ciuda gandurilor ce continuau sa-i tulbure mentalitatea . Era dezamagit si de el , insa si de profesor. Nu se asteptase ca si prima reactie din partea lui sa fie sexul cu o alta persoana. Sau cel putin nu putea accepta asta . Il privise in ochi , ii observase buzele .. toate ce pareau neatinse, inocente. Insa nu era . Pustiul era ca toti ceilalti din academie - o alta persoana cu nevoie.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 2:28 pm

Desi acel profesor s-a oferit sa-l duca acasa dupa ce rana i-a fost trata si un mic pansament a acoperit-o, Yu a refuzat. Era dragut insa nu avea nevoie de ajutorul lui. Sedescurca si singur ca ajunga acasa, plus ca era cu masina asa ca nu va dura mult. Era prima data cand un elev il lovise, mai ales intr-un asemenea hal incat sa-i sparga buza si sa-l faca sa se prabuseasca. Chiar daca era slab, tot barbat era si nu cadea chiar asa de usor de la o lovitura insa, tipul chiar avea forta in el, nu gluma.
Ii multumi asistentei si profesorului ce l-au ajutat, indreptandu-se spre iesirea din scoala. A fost o zi absolut groaznica si era obosit. Vroia sa se duca acasa si sa,doarma, sa uite complet de situatiile penibile la care a fost expus.
La viata lui, refuzase pe multi si pe multe dar nimeni nu a fost atat de agresiv. Il facea sa se intrebe de ce pustiul il dorea atat de mult si de ce s-a enervat cand a aflat ca a facut-o cu altul. Nici nu vroia sa-si imagineze cum isi trata acesta iubitii si iubitele. Era un scenariu horror care-l ingrozea.
S-a urcat in masina lui neagra, sport si in scurt timp a plecat spre casa. Maine va avea sa o ia de la capat si pustiul va fi acolo. Era obligat sa-l evite caci nu vroia sa o pateasca si mai rau si nici macar nu mai vroia sa-l vada. Il ranise atat fizic cat si sufleteste si il ura din inima acum.
Ajunse in cele din urma acasa si parca masina direct in garaj. Cobora si intra inauntru, ducandu-se direct in camera lui. Se dezbraca pana la boxeri si se intinse direct in pat, bucurandu-se de intunericul ce se lasa si de salteaua comoda. Nu dura mult si Yu adormise, incercand din rasputeri sa nu isi loveasca buza sau obrazul prin somn ca apoi ele sa inceapa sa-l doara iarasi si sa nu mai poata dormi.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyDum Feb 10, 2013 11:56 pm

Se trezi buimac din pat, avand mici dureri la nivelul gatului si al spatelui. Ochii ii fixau chipul tanarului , simtind remuscari pentru faptul ca-l lovise cu o asemenea brutalitate .Isi lasa mana la nivelul spatelui , depunand un minim efort pentru a se ridica la marginea patului - ar fi lipsit de la scoala, insa dorea sa-l vada pe profesor si sa ii explice reactia sa. Isi tarai picioarele pe podea , pasind spre bucuratie unde isi puse o ceasca de cafea, lasandu-si pielea sa fie atinsa de aburii acesteia . Intre buze tinea alene o tigara, ce aproape ca se fuma singura, Johann fiind prea procupat cu analiza detaliata a situatiei de ieri . Intr-un final isi acoperi o parte a fetei cu palma, oftand prelung – gresise . Puse ceasca pe marginea mesei , grabindu-se sa se imbrace cu o pereche de blugi skinny , albastri , si un tricou simplu, negru . Isi luase geaca neagra , pe care erau imprimate mici tinte, pe alocuri , ca apoi sa iasa grabit din incaperea sa . Il sun ape Andreas pentru a se asigura de faptul ca tanarul era la scoala, trecandu-si intre timp mana agitat prin par.Niciodata nu lovise o persoana fara a avea motiv, iar ceea ce a fost intre el si profesorul sau era prea banal pentru a putea fi numit ca a fi ceva intemeiat. Ajuns in cladirea academiei , il vazu pe Andreas asteptandu-l , ca apoi sa-l anunte ca un anume Yu este in cancelarie . Isi musca buza intr-un mod discret, constientizand ca tanarul nu avea doar un corp perfect, ci si un nume. Nu dura mult pana sa-l observe micul trup , ce afisa un spate bine conturat, demn de al sau – trebuia sa fie al sau .
Ce face frumosul meu profesor?
Intreba, in timp ce il cuprinse de la spate intr-o imbratisare stransa, intorcandu-I chipul spre al sau prin intermediul propriei maini. Atunci ii observa buza si obrajul , ce pareau a fi oarecum umflate, ceea ce il uimise pe Johann . Nu se asteptase ca Yu sa fie atat de firav, incat sa ajunga in acea conditie de la un singur pumn. Ii saruta coltul buzei, intorcandu-l cu fata spre el, in timp c e-si inclesta degetele printer cele ale tanarului.
Imi pare rau Yu . Nu vroiam sa vorbesc astfel cu tine si nici sa te oblig la ceva anume.
Spuse , fiind pentru prima oara cand se afla in ipostaza de a-si cere scuze. Insa acea panorama ii intoarse stomacul pe dos, caci acum era momentul in care constientizase ca-I sparse buza . Isi trecu varfurile degetelor peste obrazul pustiuluii, ca apoi sa-l cuprinda din nou in brate , tinandu-l strans pentru a se asigura cu Yu nu va fugi de langa el.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyLun Feb 11, 2013 4:28 am

Avuse parte de un somn oarecum linistit. Nu a visat urat si nici nu s-a trezit din cauza durerii insa, chipul pustiului tot ii aparea inaintea ochilor si nu intelegea de ce. Normal ca a avut de suferit din cauza lui, si inca mai are, dar de-obicei Yu nu-i visa pe cei cu care s-a certat, reusind sa se detaseze de problemele destul de repede.
Cand dimineata veni iar alarma ii dadu desteptarea lui Yu, acesta simti iarasi durere venind atat de la buza cat si de la obraz. Se ridica din pat si se duse la oglinda, fiind capabil sa observe vanatai pe alocuri si putin sange ce i-a patat buza. Ofta adanc, stiind ca astazi o sa fie o zi destul de grea insa, era profesor si avea de lucru. Nu isi permitea sa lipseasca de la lucru pentru atata tot.
Dupa ce s-a spalat pe fata, curatandu-si rana, a pansat-o iarasi si s-a imbracat cu o pereche de pantaloni albi ce ii erau mulati pe fund, o camasa la fel de alba ale carui manei le avea sumeticate pana la coate, iar peste isi puse o vesta neagra. Se incalta si isi aranja parul, isi bause cafeaua si pleca la scoala.
Odata ajuns acolo, s-adus in cancelarie unde avea sa semneze condica si sa se pregateasca pentru viitoarele ore pe care le avea in aceea zi, chiar daca erau doar trei la numar. Avea sa scape repede azi, spre incantarealui, si tot ce trebuia sa faca era sa se asigure ca nu va cu ochii de pusti; dar nici macar nu avuse sansa sa-si puna planul in aplicare, ca el dejavenise sa-l vada.
A ramas putin surprins candi-a auzit vocea ci i-a simtit mainile ce iarasi l-au atins, ce i-a intors chipul spre el. Ochii i s-au inclestat in momentul cand a simtit acel sarut in coltul buzei, realizand ca pana si asta il durea. A fost destul de surprins ca si-a cerut scuze. Se asteptase ca pustiul sa se mandreasca cu faptul ca l-a lovit si sa nu-l intereseze ca acum Yu suferea din cauza lui.
S-a lasat imbratisat caci prinse acea teama de a riposta, gandindu-se ca daca avea sa o faca, Johann avea sa-l loveasca iarasi. Dar nici asa nu putea sta, avand in vedere ca nu erau singuri acolo.
-Te rog, da-mi drumul si vom discuta asta afara.
Spuse pe un ton matur, reusind sa se desprinda din imbratisarea puternica a acestuia. Au parasit impreuna cancelaria, inchizand usa in urma lor. S-a intors cu fataspre pusti, privindu-l atent.
-As vrea sa iti ti mainile departe de mine in prezenta altora, in special a profesorilor. M-ai lovit si mi-ai spart buza. Ai lovit un profesor si asta iti va aduce multe probleme. Ai lovit pe cineva mai slab a tine! Uita-te putin la noi: esti de doua ori mai mare ca mine si totusi m-ai lovit. Crezi ca scuzele alea o sa-mi alunge durerea si imi va vindeca buza? Din cauza ta ma doare pana si cand vorbesc si sunt profesor, e treaba mea sa vorbesc mult. Nu ai avut nici un motiv sa ma lovesti si sa imi vorbesti astfel. Abia daca ma cunosteai de o ora; nu sti absolut nimic despre mine si pun pariu ca nu sunt o curva mai mare decat esti tu un curvar. Ti-ai facut o reputatie pe-aici, stiu ca te-ai culcat cu aproape toata scoala. Nu ai nici un drept sa ma faci pe mine curva ca nu am vrut sa ma culc cu tine.
Spuse vizibil deranjat de tot ce se intamplase, calmandu-se totusi. Nu rezolva nimic daca era nervos si daca facea o scena pe coridor, in fata cancelariei.
-Nu am sa depun plangere impotriva ta si nici nu am sa-ti fac referat dar tine-ti mainile departe de mine.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyLun Feb 11, 2013 5:25 am

Ii daduse drumul atunci cand acesta il rugase, ca apoi sa-l urmeze si sa-l asculte - din nou , vorbea prea mult. Ofta prelung, trecandu-si mana prin par - poate parea sa fie ceea ce-si doreste, insa nu se simtea astfel . Se pare ca nu intotdeauna putea rezolva o problema prin intermediul scuzelor - inca un lucru ce ii demonstra penibilitatea lor .
Bine. Depunde plangere, fa-mi referat . Nu-mi pasa daca plec de aici , pentru ca te vreau pe tine. Nu dau doi bani pe academia asta stupida, insa chiar regret ce ti-am facut.
Spuse , in timp ce il cuprinse din nou in brate , lasandu-si barbia pe umarul drept al profesorului. De acea caldura avea el nevoie , nu de o amanare a unei plangeri - avuse mult prea multe ca sa ii mai pese acum de o alta . Se vedea ca Yu e nou , caci nu stia situatia lui Johann si motivul prezentei sale in acea cladire.
Yu, nu te culca cu mine daca nu vrei. Dar nu ma indeparta doar din cauza unei prostii.
Zise in timp ce se indeparta , ca apoi sa-si scoata pachetul de tigari din buzunar, fixandu-si una intre buze. Nu suporta ideea de a pierde si totusi se resemnase - avea sa se reintoarca la viata sa , la modul lui si specificul propriei persoane.
Nu te mai deranjez. Faci ce vrei de fapt. Asta este ; pana te hotarasti , eu o sa-mi hranesc orgoliul cu altii.
Murmura in timp ce lasa tigara sa cada jos, stingand-o cu talpa propriului papuc. Pe langa ei trecuse un baiat blond, cu ochi albastri si slab , ce se clasa printre preferintele lui Johann. Daca Yu nu il accepta, atunci avea sa se indeparteze de el .
Nu cred ca mai trec pe la ore . Mai vorbim ocazional. Eventual pe la sfarsitul anului.
Zise, aplecandu-se putin cat sa-i sarute crestetul capului si sa-i zambeasca slab.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyLun Feb 11, 2013 5:56 am

Ofta adanc cand auzi toate acele lucruri, observand ca pustiul nu va in stare sa inteleaga vre-odata ce se petrece aici, ce se petrece in capul lui Yu. Pentru el totul parea usor; daca nu avea sa-l accepte, trecea mai departe, avand in vedere ca deja a pus ochii pe acel pustan ce au trecut pe langa ei.
Isi inchise scurt ochii cand Johann i-a sarutat restetul capului, dand negativ din cap. Nu putea accepta situatia de fata in stadiul in care era si nu putea sa accepte ca el sa nu mai vina la scoala. Poate ca Yu era nou aici ca si profesor dar el isi iubea slujba si facuse multe sacrificii. Nu vroia sa vada elevi nepasatori precum el, care nu dadeau doi bani pe locul asta.
Isi puse mana pe umarul lui, privindu-l patrunzator cu ai lui ochi albastrii ce sclipeau.
-Nu vreau sa incetezi sa mai vi pe la ore. Poate ca nu dai doi bani pe locul asta, poate ca sunt nou si nu te inteleg la fel de bine ca restul insa, iubesc locul asta mai mult ca orice si vreau sa continui sa te vad pe-aici.
Tonul folosit era unul calm iar pe buze purta un zambet dulce, intelegator. Isi retrase mana, lasand-o suspendata pe langa corp.
-Faptul ca nu vreau sa depun plangerea sau sa iti fac referat inseamna ca stiu ca regreti si ca te-am iertat deja. Dar daca ma vrei atat de mult, va trebui sa faci un efort ca sa ma ai. Nu vei avea mereu totul pe tava, Johann. Va trebui sa iti dai silinta si sa muncesti ca sa primesti ceea ce vrei. Sunt sigur ca daca ti-ai da putin interesul m-ai putea cuceri insa, nu ma vei avea altfel. Eu nu-mi vand corpul oricui, doar pentru o ora de distractie. Sunt om, nu sunt o jucarie si nu vreau sa ma simt ca si cum as fi una.
Ii explica ca sa poata intelege ca Yu era dispus sa ii dea o sansa. Dar daca el va refuza sansa aceea, atunci nu se mai putea face nimic pentru ei. Yu era genul care ii placeau cadourile, micile atentii, romantismul. Nu suporta sa fie fortat si sa fie obligat sa se culce cu cineva. Partidele erau mereu mai bune cu el atunci cand el vroia sa o faca.
-Este alegerea ta, Johann; eu am facut-o pe-a mea. Nu te indepartez si iti acord o ultima sansa. Accept-o daca esti dispus sau fugi de ea daca nu ai rabdare. Nu te voi judeca si nici nu voi sta in calea ta.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyLun Feb 11, 2013 6:13 am

Lasa la vedere mici cute la nivelul fruntii, ridicand subtil din spranceana. Ii admirau pe cei ce isi iubeau slujba, insa asta nu insemna ca Johann era dispus la sacrificii pentru cei ca el . Tusi accentuat cand mentionase de o noua sansa, aprinzandu-si o alta tigara . Inca nu se simtea cum gandea el ca trebuie - si totusi , nu putea face nimic mai mult . Ii pronunta numele baiatului, apropiindu-se de el si privindu-l in ochi - aceeasi culoare ce il deosebea de toti ceilalti. Isi trecu limba peste buze,dand indiferent din umeri . Era speriat sa nu se schimbe, motiv pentru care nu stia daca apropierea dintre ei l-ar fi ajutat - depasise de mult stadiul de pariu , fiind cu mult prea serioase lucrurile pentru a fi o simpla dorinta.
Frumosule , asta s-ar numi mita - tu si scoala sau liber si singur .
Afirmase pe un accent tipic originii sale , ca apoi sa-si lase palma dreapta pe obrazul baiatului - oricat de perfect ar fi , nu s-ar fi sacrificat pe sine pentru el .
Nu sunt pregatit sa renunt la mine pentru ceva ce nici nu-mi arata siguranta. Daca vrei sa te aventurezi cu mine, foarte bine, asta o sa fac si eu . Daca nu, atunci nici eu nu am de ce sa-ti accept conditia. Regula pentru regula, bine?
Intreba, in timp ce-i dadea la o parte parul de pe-o parte a fetei, sarutandu-l din nou pe obraz . Era atat de cald in comparatie cu buzele sale, incat pustiul ar fi reusit sa-l faca sa regrete decizia pe care o luase .. partial .
Vrei sa fii cu mine si ma mai vezi sau se-ncheie totul intre noi ? Eu oricum nu am nimic de pierdut. Doar timpul in care iei tu decizia.
Zise in timp ce-si lasa ceasul de la incheietura mainii pana-n dreptul campului sau vizual , observand secundarul cum parca se misca mult prea lent. Stramba din buze la acest gand, tragand puternic fum din tigara ce o avea in mana opusa .
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyLun Feb 11, 2013 6:24 am

Isi inchise lent ochii cand pustiul il refuzase, realizand ca totul lua sfarsit aici. Yu nu putea sa se aventureze, nu isi putea permite sa faca asta. Trecutul lui inca il speria si nu vroia sa-l readuca la viata. Prefera sa uite totul decat sa sufere iar. Ii parea rau ca Johann a ales calea asta si ca nu a fost dispus ca accepte acea sansa dar, Yu va trebui sa-l refuze iarasi si sa-si vada de drum.
-Imi pare rau, dar nu pot.
Spuse in cele din urma, lasandu-si privirea in jos. Atingerile pustiului erau placute dar el vroia sa le simta pentru mult timp, nu doar intr-o singura noapte, nu doar intr-o aventura. Nu vroia sa iasa ranit din povestea asta mai mult decat era deja si nici nu vroia sa ajunga ce-a fost in trecut din cauza unor netrebnici.
Isi indrepta privirea spre el si ii zambi trist, melancolic chiar.
-Ar fi fost frumos... Dar cred ca e timpul ca fiecare sa isi vada de viata lui.
S-a apropiat de el, punandu-si mainile pe pieptul acestuia. S-a ridicat pe varfuri si si-a apropiat buzele de chipul pustiului, sarutandu-l dulce pe obraz ca apoi sa se retraga. Nu mai avea ce face, decizia a fost luata si nu se va schimba. Nu va mai intra in aventuri si va continua sa caute pana ce va gasi acea persoana perfecta pentru el.
Isi lasa privirea in jos apoi se intoarse lent cu spatele la el, fiind gata sa plece. Pe braz inca ii mai purta sarutul si inca ii mai simtea raceala atat de stranie dar care s-a simtit atat de bine pe obrazul lui arzanda si avea sa-l simta mult timp de-acum incolo.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyLun Feb 11, 2013 6:35 am

Marai nervos la concluzia tanarului, trecand in cele din urma pe langa el , mainile fiindu-i stranse in pumni - nu avea de gand sa-si piarda timpul cu unul ce nu stia ce i se ofera . Nici nu mentionase ceva de-o aventura, insa ca de obicei , unul mai in varsta ca el trebuia sa se considere si mai matur , sigur . Mormai cateva injuraturi , indreptandu-se cu pasi rapizi catre clasa sa, unde-l gasise pe Andreas, cu mainile pe fundul tipei de acum trei-patru seri . Stramba din buze, eliberand violent aerul din piept.
Am chef sa beau . Las-o . Si asa e distrusa .
Spuse la fel de nervos, in timp ce Andreas il urma spre iesirea incintei . Se urca in masina cu pirtenul sau , ajungand in cel mai scurt timp la barul din apropiere . Se arunca nervos pe una dintre canapelele retrase , cerand cat mai multa tarie si felii de lamaie . Simtea nevoia sa-si petreaca noaptea in stilul sau , sa uite de Yu, de pumnul pe care i-l dase si toate replicile fara sens. A fost alegerea sa la urma urmei . Comandase cateva pahare, nestiind nici el cat, insa destule cat sa-l ameteasca.
La dracu ! Nu am vrut decat ..
Marai intr-un final, lasandu-si chipul in palme,observand domnisoarele ce-i dadeau tarcoale mesei. Era cu mult prea nervos si ametit pentru a le lua in considerare, motiv pentru care nici nu-l observa pe Andreas in timp ca-l saruta. Cu toate ca aceste lucruri erau firesti intre ei , Johann il impinse usor , dand negativ din cap. De fiecare data cand faceau asta ajungeau in pat, in diferite ipostaze, ca apoi prietenul sau sa regrete si sa se certe pe o perioada scurta de timp.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to EmptyLun Feb 11, 2013 6:50 am

S-a intors in cancelarie apoi la cele trei ore pe care le mai avea. Trebuia sa inceteze sa se mai gandeasca la ce s-a intamplat intre el si Johann si trebuia sa se concentreze asupra indatoririlor pe care le avea in calitate de profesor. Lucrurile erau foarte ametite acum dar, intr-un final, totul avea sa revina la normal; asta, daca era macar un lucru normal in viata sa destul de patetica, totusi.
Orele au trecut repede iar programul lui Yu luase sfarsit. Era timpul sa se intoarca acasa si sa-si vada de treburile pe care le avea acolo. Vroia sa se mute, sa-si gaseasca o casa mai mare sau, doar un apartament. Nu ii mai placea casa in care locuia de ceva vreme, mai exact de pe vremea cand a fost doar un student, asa ca era timpul sa faca cateva schimbari.
Parasi scoala si urca in masina, hotarand sa se duca mai intai la o agentie imobiliara pentru a discuta de oferte si a pune mana pe un catalog ce cuprindea case si apartamente disponibile. Chiar daca avea sa locuiasca tot singur, macar va fi intr-un cartier nou.
A oprit in fata agentiei si a intrat, stand aproximativ jumatate de ora pana ce a iesit, avand un catalog si mai multe pliante pe care le luase acasa. Odata ajuns acolo, a intrat inauntru si s-a asezat pe canapea, pornind televizorul pe un post de muzica. A inceput sa rasfoiasca catalogul si sa citeasca pliantele, gasind cateva locuri destul de intresante care i-au atras atentia, mai ales un apartament destul de modern. Era spatios, cu doua dormitoare, o bucatarie mare, o baie la fel de mare si o sufragerie luminoasa. Era situat intr-un cartier modern dar linistit si asta suna destul de bine. Probabil ca il va cumpara dar nu vroia sa se grabeasca cu asta ci vroia sa mai analizeze si celelalte oferte disponibile.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to Empty

Sus In jos

Wanna know me better? I dare you to
Sus 
Pagina 1 din 8Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Collide Academy :: Collide Academy :: Salile de clasa-
Mergi direct la: