Collide Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Collide Academy

REAL RPG!

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Wanna know me better? I dare you to

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
Yu Ha Min

Yu Ha Min

Data de înscriere : 25/01/2013

Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptyVin Feb 15, 2013 7:37 am

Era atent la film si ignora tot ce ii facea Johann dar, asta nu insemna ca nu a auzit acel ''te iubesc''. Il auzise si zambise larg, spunandu-i ca si el il iubea insa filmul era mai interesant momentan. Ar trebui sa-si ia un concediu mai lung; abia acum realizase ca slujba lui ii alungase complet viata sociala. Vroia sa se distreze, sa mai iasa si el cu prietenii in oras, nu sa stea toata ziua intr-o clasa, chiar daca si asta ii facea placere. Avea sa vada pana la urma insa, nu avea sa renunte complet la a fi profesor. Muncise mult pentru asta si facuse sacrificii mari.
Il privi pe Johann cu coada ochiului cand realiza ca acesta adormise, zambind dulce. Era ca si un copilas de anul nou: se chinuia sa stea cat mai mult treaz impreuna cu adultii ca, pana la urma, sa adoarma cu mult inaintea lor. Il saruta pe crestetul capului apoi isi indrepta privirea spre Andreas cand ii adresase acea intrebare, dand usor din umeri.
-Nu imi este somn deci, cred ca nu. De ce?
Intreba curios, continuand sa-l priveasca. Nu era genul care sa doarma prea mult chiar daca nu o facuse de ceva timp, mai exact, de cand Johann intrase atunci in spital. Lesinul si mica pauza ce l-a reprezentat a fost de-ajuns ca sa nu ii mai fie somn acum. Dar, spre deosebire de el, Johann era ranit si slabit si trebuia sa se odihneasca cat mai mult ca sa isi recapete puterile si sa-l ravaseasca atunci cand isi va reveni...
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

Data de înscriere : 10/02/2013

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptyVin Feb 15, 2013 7:51 am

In ciuda faptului ca Andreas se simtea obosit, similar lui Johann , acesta prefera sa stea cu baiatul caruia ii dedicase jumatate din viata . Isi trecu mana prin par, gandindu-se la faptul ca-n locul lui Yu , statea el - atunci . Ofta prelung, focalizandu-si privirea asupra tanarului cand acesta ii raspunse . Nu putea minti ca-l deranjeaza ca Johann se indragostise de altcineva, insa nu era intocmai un sentiment insuportabil .
A: Am intrebat pur si simplu .
Continuase pe un ton din ce in ce mai stins, apropiindu-se de Johann si intorcandu-i chipul spre al sau . Nu l-ar fi interesat prea mult daca gesturile sale ar fi fost considerate iesite din comun pentru Yu , insa nici macar relatia lor nu va avea sa schimbe afectiunea si grija pe care o avea pentru Johann .
A: La cum il cunosc pe Johann , maine va trebui sa ii schimbi bandajele .
Ii spuse lui Yu amuzat , strecurandu-si mana sub tricoul lui Johann pentru a verifica din nou conditia bandajului . In schimb , satenul isi afunda capul in perna , muscandu-si buza . Chiar daca dormea, instinctele sale erau mult mai dezvoltate , lucru ce il amuza intotdeauna pe Andreas .
A: Yu , detest modul in care-mi vorbesti . La naiba. Stii bine ca tin la Johann si ti-am zis ca voi avea grija ca tu sa gresesti , in schimb tu taci si doar aprobi . Esti cam slab pentru el . Imi retrag cuvintele . Voi lupta si eu pentru el , indiferent daca asta inseamna sa te las pe tine fara nimic. Nici eu n-am ceva fara Johann .
Murmura pe un ton soptit , in timp ce-si amintea cand l-a dominat pe Johann - acela a fost primul moment in care il vazuse plangand , in ciuda faptului ca fusese cat de atent a putut .
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptyVin Feb 15, 2013 8:11 am

Isi ridica spranceana stanga cand auzi ce prostii putea sa scoata din gura, dand indiferent din umeri. Era problema lui daca vroia sa concureze cu Yu insa nu va castiga niciodata. Yu a fost capabil sa ii fure inima pustiului intr-o singura zi; cu Andreas se cunostea de multi ani si niciodata nu a reusit sa-i puna lesa la gat, chiar daca au avut mai multe relatii intime si au trecut, impreuna, prin mai multe lucruri.
-Problema ta daca vrei sa faci asta. La sfarsit, eu voi fi cel care va rade si vei vedea ca nu sunt deloc slab. A avea incredere in cineva pe care-l iubesti nu inseamna sa fi slab si nici nu inseamna ca nu am sa te zdrobesc in mii de bucati.
Ranji malefic, lasandu-si caninii ascutiti la vedere. Andreas chiar vedea in el un simplu tip slab, lipsit de aparare insa, numai asa nu era Yu. Era nemilos, adora sa-i chinuie pe altii, sa-i auda tipand si nu se dadea la o parte cand venea vorba de-a pune capat unei vieti; o facuse destul de des, fara remuscari. Yu era un demon insa prefera sa nu o arate.
-Nu vei fi niciodata cu el, Andreas. Johann nu te vede altceva decat un corp cu care sa-si satisfaca nevoile, si un prieten foarte bun. Ai avut ani de zile in care ai putut sa ii furi inima- eu am facut-o intr-o singura zi. Nu stiu care dintre noi e slab acum.
Chicoti malefic, privindu-l atent pe Johann, avand iar aceea privire ca de demon, privire superioara si aroganta.
-Daca Johann ma va parasi pentru tine, ceea ce e imposibil, o sa ma asigur ca viata lui va deveni un chin, impreuna cu a ta. Nu veti scapa prea usor de mine si, la momentul potrivit, fie impreuna sau sperat, eu voi fi langa tampla voastra apasand pe tragaci.
Isi forma mana ca si un pistol, mimand cum il impusca pe Johann, continuand sa ranjeasca la fel de malefic si animalic.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptyVin Feb 15, 2013 8:21 am

Intre timp se trezi si Johann , intr-un moment la fel de oportun ca si in celelalte dati . Isi tinea in continuare ochii inchisi , simtind un val de furie ce-i invadeaza corpul . Nu se asteptase ca Yu sa il ameninte pe Andreas, ba mai mult, si pe el . Isi ridica mana, astfel incat sa-i prinda incheietura baiatului , ducand-o aproape de fata sa .
Daca mana asta crezi ca va reusi sa ma omoare , te inseli .
Marai pe un ton nervos , ridicandu-se in cele din urma in sezut . Poate era slabit si parea vulnerabil, dar asta nu insemna ca Yu ajunse sa-l cunoasca intr-o singura zi - probabil acesta il schimbase, dar nu era ca si cum i-ar veni greu sa fie cine a fost .
A: Te-ai trezit frumosule adormit?
Ha, ha , ha . Ce ironic suntem astazi . M-am plictisit deja sa fiu intre voi doi. Yu , motivul pentru care nu am fost cu Andreas nu e pentru ca nu arata bine sau ma-sa ce dracu o avea , ci ca nu sunt genul cu relatiile . La dracu ! I-as trage-o si acum daca n-ai fi tu . Iar tu , inceteaza sa te mai zbati atat . Eu si Yu suntem impreuna si ramanem astfel . Iar daca unul dintre voi devine o amenintare pentru mine, va omor fara sa ma gandescla voi ca si persoane. Nu-mi pasa. Voi n-ati inteles ca-s narcisist ?! Mai intai de voi sunt eu !
Ultima propozitie aproape ca o tipase, ridicandu-se din pat nervos . Muschii ii erau incordati , lucru ce parca-i izbise trupul , insa nu conta . Tremura de furie , caci luase parte la o conversatie la care nu se astepta sa-l priveasca.
Ba mai mult . Cu urmatoarea replica gen nu o sa mai fiu atat de intelegator . Nu permit sa vorbiti asa de parca cine dracu as fi . Da , sunt mai mic decat tine Yu si probabil tatal meu nu e cine stie ce chestie intr-o lume data naibii , dar oricine e in stare sa tina-n mana un pistol . Nu trebuie sa ai la activ mii de crime.
Adauga incercand sa se calmeze, caci se simtea ametit , iar acea furie ii luase ratiunea. Acum era starea in care Johann se simtea intr-un continuu impuls .
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptyVin Feb 15, 2013 8:37 am

Ramase putin uimit cand incheietura i-a fost apucata de pusti. Nu se asteptase ca acesta sa se trezeasca atat de repede, intr-un astfel de moment. In fond, nu era ca si cum Yu chiar vorbise serios cu toate chestiile alea. Dorise doar sa-l sperie putin pe Andreas si sa-l faca sa renunte la concursul asta prostec.
Ofta adanc, lipindu-si spatele de perete in timp ce si-a trecut o mana prin par. Cum naiba a ajuns in situatia asta? Nici nu-i venea sa creada ca putea avea o inima atat de proasta incat sa-si complice viata in halul asta insa, poate pana la urma chiar merita.
-Nu trebuie sa tipi si nici nu trebuie sa te agiti in halul asta. Am vrut sa-l sperii putin pe Andreas, atata tot.
Dadu usor din umeri, privindu-l indiferent pe Johann. Faza pe care a spus-o adineauri il marca destul de mult pe Yu si il facu sa isi piarda calmul. Ar fi in stare sa se culce cu Andreas chiar daca ei erau intr-o relatie? Interesant...
Se ridica din pat, avand un aer serios in timp ce s-a apropiat de Johann, oprindu-se in fata lui.
-Vrei cumva sa va las singuri ca sa v-o puteti trage? Observ ca incep sa fiu o mare piedica in relatia voastra, un fel de ''a cincea roata la caruta''. Il vrei pe el mai mult caci el te lasa sa ii faci tot ce iti trece prin cap? Spune, ma pot duce pana jos ca sa va las singuri, sa va distrati.
Zambi dulce, fiind foarte ironic in tot ceea ce a spus insa zambetul i s-a sters repede de pe buze, adoptand iarasi expresia serioasa si usor ranita.
-Daca as fi in locul tau as avea grija la ce spun. Nu esti singurul care se poate culca cu altii, la fel de usor o pot face si eu dar, eu realizez ca m-am bagat intr-o relatie si ca e timpul sa ma gandesc si la altii nu numai la mine!
Spuse ultima chestie facand referire la faptul ca Johann se auto-intulase narcisist. Intr-o relatie, nu era loc pentru chestia asta iar Johann trebuia sa isi deschida ochii si sa realizeze asta.
-Vrei sa iti spun eu cine esti? Esti un pusti razgaiat care are impresia ca totul i se cuvine, care nu stie sa accepte un refuz si sa lase de la el pentru binele si fericirea altora. Un pusti care se crede stapan pe absolut tot ce misca si isi fataie curul in fata lui dar eu tot te iubesc, indiferent de defectele pe care le ai. Daca il vei alege pe Andreas in locul meu, eu nu va trebui sa fac nimic caci asa, te vei chinui tu singur, cand vei realiza ce ai facut. Nu am sa spun nimic mai mult de-acum; totul tine de tine.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptyVin Feb 15, 2013 9:12 am

Il privi incruntat , simtind acel val de furie amplificandu-se cand Yu il numise un pusti razgaiat . Stranse puternic din pumn, incercand sa-si stapaneasca trupul , caci nu dorea sa-l mai raneasca fizic pe Yu . Scrasni nervos din dinti ca apoi sa paseasca spre tanar , prinzandu-l de mana si tragandu-l inspre el , creand astfel un puternic contact intre pieptul lui Johann si Yu .
Cine naiba ti-a zis ca ma cunosti ? E vizibila diferenta de putere dintre noi , iar daca as vrea sa-ti fac ceva acum , as putea s-o fac . Caci mie nu-mi trebuie o arma ca sa termin cu tine. Insa pur si simplu nu vreau .
Murmura ultima propozitie , caci stia ca avea sa spuna ceva jenant . Isi musca buza inferioara in timp ce-si indrepta privirea spre un punct opus privirii lui Yu , continuand imbufnat.
Nu vreau pentru ca te iubesc. Continua pe un ton la fel de soptit , ca apoi sa se uite din nou asupra corpului acestuia , incruntat de altfel . Si nu o sa mi-o trag cu Andreas , n-o sa ma ating de el . Nu ma despart de tine si nici tu de mine ! Si da , imi apartine totul , bine ? Pana si tu ! Dar si asa , si eu iti apartin , impreuna cu tot ce e al meu.
Murmura , ca apoi sa-l cuprinda in brate , cu forta, caci nu dorea ca Yu sa fuga de langa el . Abdomenul sau era cuprins de o durere, insa si aceasta devenea dulce cand trupul tanarului era langa el .
Nu vreau sa pleci . Dar daca vei continua in starea asta Yu , voi fi nevoit ca eu sa plec.
Ii spuse in timp ce-l lua in brate si-l aseza pe pat , intreaga atentie fiind apoi focalizata asupra lui Andreas. Acesta stramba din buze, intelegand mesajul si plecand . In starea in care era Johann , cu siguranta nu se putea controla . Linia intre nebunie si control era una cu mult prea subtire pentru saten in momentul de fata , fiind inca sustinut de Yu .
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptyVin Feb 15, 2013 9:23 am

Mari ochii cand il prinse de mana si il lipi brutal de el, privindu-l usor surprins si speriat. Nu ii placea deloc cand il lua pe nepregatite, mai ales in astfel de momente in care era nervos. Cuvintele rostite de pusti, modul in care vorbea, totul il facu pe Yu sa realizeze ca a fost prea dur cu el si nu a meritat sa-i vorbeasca urat si sa-l jigneasca, chair daca, totusi, acea caracterizare a fost adevarata si Johann chiar era asa.
Se lasa imbratisat, calmandu-se in cele din urma. Stia ca Johann nu vroia sa-i faca vre-un rau si ca nu vroia sa-l paraseasca. Stia ca se iubeau si asta avea sa triumfe in orice cearta pe care o vor avea. Ii parea pentru ca alimentase intr-un asemenea mod discutia cu Andreas dar nu ii parea deloc rau ca il alese pe el in locul lui.
Se lasa purtat pana la pat, inchizandu-si scurt ochii cand a fost intins pe suprafata moale a acestuia. Cand au ramas singuri, Yu isi duse mainile pe obrajii fierbinti ai pustiului, privindu-l atent, chipurile lor fiind apropiate unul de altul.
-Nu am vrut sa iti vorbesc asa, iarta-ma insa, te iubesc mult si m-am speriat cand Andreas a spus ca nu renunta la tine. Nu vreau sa te pierd... Sunt fericit cu tine si vreau ca relatia asta sa mearga. Nu vreau sa fiu obligat sa renunt la tine si sa plec, nu vreau ca tu sa pleci! Vreau sa stai mereu aici, langa mine caci, am nevoie de tine, Johann...
Isi apropie si mai mult chipul de cel al pustiului, lipindu-si buzele intr-un sarut pasional si plin de dragoste. Mainile lui s-au mutat dupa gatulacestuia, tragandu-l cat mai aproape posibil. Nu vroia sa-i dea drumul; ii era teama ca Andreas i-l va fura si va ramane iarasi singur.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptyVin Feb 15, 2013 9:33 am

Il privi in continuare incruntat , pana ii simti mainile pe propria piele, incercand sa se controleze , cu toate ca acum tremura din cauza furiei ce il domina in continuare . Stramba din buze cand il auzi , constientizand ca tanarul reactiona doar din vulnerabilitate , moment in care mimica sa se schimbase. Intrerupse rapid sarutul , dupa care zambi stangaci , lasandu-si corpul sprijinit intr-o mana, cealalta strecurandu-si-o pana ajunse cu degetele peste pielea lui Yu. Abdomenul acestuia era atat de fierbinte, lucru ce-l incalzea si pe Johann - mai ales cand acesta era atat de sensibil cand venea vorba la excitare .
Data viitoare cand mai ridica iubitul meu glasul la mine si sa spuna doar prostii , promit sa-i tai limba . Murmura , ca apoi sa-i muste varful limbii . Concepuse un alt sarut , ca apoi sa ranjeasca intr-un mod triumfator . Cred ca ar trebui sa-ti arat cine domina. De fapt, sa-ti reamintesc. Continua in timp ce-si dadu jos tricoul , lasand la iveala bandajul de la nivelul abdomenului . Nu-l interesa asta acum - avea s-o faca si atat ! Isi trecu limba peste buze , sarutandu-l pe Yu pe gat , saruzand cand revazuse acele semne, infingandu-si usor dintii in pielea de pe umarul acestuia . Articolele vestimentare erau cam incomode , motiv pentru care Johann se ocupase ca amandoi sa fie descoperiti in acel mod innebunitor pentru saten .
Esti iubitul meu pentru corpul pe care-l ai si pentru .. Nu termina caci il saruta in dreptul inimii, vrand sa-i dea de inteles ca il iubea pentru cine era si pentru sentimentele care i le demonstrase barbatului . Zambi cu subinteles , ca apoi sa-si treaca limba peste sfarcul din partea stanga , muscandu-i-l usor .
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptyVin Feb 15, 2013 9:43 am

Deja putea sa prevada unde vor duce toate actiunile pustiului si nu-i prea convenea. Inca nu isi revenise, inca mai era nervos iar Yu isi facea probleme pentru fundul lui, mari probleme defapt.
Stranse usor din ochi cand ii musca varful limbii, privindu-l usor incruntat. Din nou, nu ii convenea ce aude. Faptul ca vroia sa-i reaminteasca cine domina, insemna ca avea sa-i sfasie trupul cat de curand si cat de barbar putea.
-Johann... nu cred ca e o idee prea bu...ahhh!
Scoase un usor sunet de durere cand dintii lui i s-au infipt in umar, avand acum un nou semn. Deparca chiar ar fi dus lipsa de asta... Rosi puternic cand corpul i-a fost iarasi expus in ochii pustiului, simtindu-se usor incomod. Chiar ii era rusine cand Johann il vedea gol, si nu putea sa inteleaga de ce. Multi il vazuse asa si acum era a doua oara si pentru el si totusi inca ii era rusine dar, se rusina si mai mult cand ii auzi ultima replica si cand il saruta in dreptul inimii, intelegand ce vroia acesta sa spuna.
-Uhhh...J-Johann... serios, n-nu cred ca a-ar trebui sa o facem... Esti inca bolnav.
Spuse printre scurte gemete, tinandu-si mainile pe umerii pustiului. Incerca sa-l indeparteze dar era in zadar; abia daca putea sa-l miste putin. De ce naiba trebuia el sa fie atat de slab iar pustiul atat de mare, nu putea sa inteleaga.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptyVin Feb 15, 2013 9:56 am

Ranji larg , oarecum exagerat, cand ii vazuse acea nuanta de rosu pal in obraji, ca apoi sa il priveasca calm, tandru .
Iubitule , o sa am grija de data asta . Am sa intru incet in tine. Ii spuse , ca apoi sa-l sarute pasional, lucru ce ii facuse stomacul sa se stranga dureros - nu era obisnuit astfel , insa parca ii placea. Se indeparta cativa centimetri , privindu-l in ochi si punandu-si mana pe obrazul lui . Invata-ma sa fiu tandru si fa-ma sa uit de violenta. Ii zise , ca apoi sa-l sarute pe muchia barbiei , trecandu-si limba peste conturul acesteia . Mana sa coborase pe organul baiatului, masandu-l prin miscari lente, ce isi mareau ritmul in functie de timp . Isi trecu limba peste buzele baiatului , muscandu-l usor de partea opusa , unde nu fusese lovit . Nu dura insa prea mult caci se rotise , astfel incat el sa fie sub tanarul , zambind larg . Facuse asta doar pentru a-si pune mainile pe fundul acestuia , pentru a-l simti mai bine. Ii stranse fesele cu degetele , maraind.
La naiba ce fund bun ai !
Exclama uimit, ca apoi sa se ridice in sezut si sa-l lase pe baiat in genunchi , continuand sal sarute pe buze . Trebuia sa fie tandru , trebuia . Vroia sa invete ce inseamna sa faci dragoste si nu un sex banal de comun .
Cobora cu saruturile pana unde-l muscase, trecandu-si limba peste portiunea respectiva si sa-l intinda pe spate, fiind din nou deasupra lui . Pansamentul i se misca pe rani, dar corpul ii era cu mult prea infierbantat pentru a simti ceva . Acum il vroia pe Yu si-l va avea !
Nu ma intereseaza . Da-le naibii de rani , da-o naibii de stare. Corpul tau e medicamentul meu. Marturisi pe un ton calm , sarutandu-l din nou pe buze.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptyVin Feb 15, 2013 10:08 am

Ofta adanc, lasandu-se complet batut. Nu mai avea nici un rost sa incerce sa-l convinga ca nu era o decizie buna sa o faca acum; Johann era prea infierbantat ca sa-i mai pese de ceva.
Ii raspunse pasional la fiecare sarut in parte, privindu-l usor pierdut in dorinta atunci cand vorbea. Din cauza lui, acum si Yu era exitat si dorea sa i se daruiasca iarasi. Atingerile acestuia erau placute si adora sa-i simta mana cumse plimba pe pielea lui, cum se misca pe mandria lui, facandu-l sa scoata gemete de placere rusinoase.
Isi musca buza inferioara lasciv cand a ajuns in genunchi si cand fundul sau i-a fost prins intre palmele pustiului, privindu-l seducator. Tot ce tinea de Yu era bun, iar Johann trebuia sa bage asta la cap. Avea sa-l invete cum era sa faci dragoste, nu doar sex. Avea sa-l invete ce insemna sa fi tandru si nu violent. Avea sa ii arate de ce era Yu cu adevarat in stare cand venea vorba de relatii intime si avea sa o faca acum.
Se lasa intins si ii raspunse la sarut, insa nu pentru mult timp caci, il lasa usor pe spate, Yu fiind acum deasupra lui, trecandu-si tandru dar excitant o mana peste pieptul lui, zgariindu-l usor cu unghiile.
-Fie insa, lasa-ma pe mine sa fac toata treaba si incearca sa te misti cat mai putin. O sa-tiplaca, vei vedea.
Ii facu cu ochiul, zambind pervers. Isi lipi buzele de pieptul acestuia, oferindu-i mici sarutari in timp ce isi trecea varful degetelor peste sfarcul lui stang, coborand in jos. Lasa in urma o dara fina de saliva, trecand de la piept spre abdomen, iar de la abdomen spre mandria acestuia.
Isi trecu limba peste capul ei, apoi pe intreaga lungime, cuprinzand-o in gura fara sa isi foloseasca mainile, ele fiind ocupate sa ii zgarie excitant pielea abdomenului. Incepu sa i-o suga lent, de sus pana jos, folosindu-si si limba in acelasi timp. Ritmul crestea treptat si, odata cu el, crestea si presiunea buzelor pe mandria acestuia.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptyVin Feb 15, 2013 10:39 am

Nu intelesese cand se schimbase situatia, caci Johann nu era un adept al acestui lucru - si anume cel de a fi dominat . S-a nascut pentru a domina, iar acum se simtea intr-un mod ciudat de placut . In schimb , cu toate ca se simtea al dracului de bine, satenul isi cobora mainile in parul partenerului sau si il trase usor , astfel incat chipul baiatului sa fie in dreptul sau .
Te iubesc . E placut, dar Yu , vreau sa fii special si al meu .
Ii zise in timp il saruta tandru pe buze - probabil asta insemna sa faca dragoste , sacrificiul de sine si sentimentul ce-i strangea pieptul in asemenea mod .
Lasa-ma doar pe mine sa fiu in postura asta . Nu e placut sa te vad .. asa. Se simtea al dracului de bine, da imi ajunge sa fiu in interiorul acestui corp perfect.
Continuase, ca apoi sa se intoarca , astfel incat Yu sa fie sub el , sarutandu-l pe gat, apoi pe abdomen , pana ajunse pana-n dreptul buricului sau , muscandu-i pielea din acel loc.
Si nu-mi place sa fiu dominat.. eu doar domin.
Ii spuse cu un zambet larg pe buze , strangandu-l la corpul sau si mangaindu-i coapsa cu mana dreapta .
Asculta, vreau s-o faci tu . Daca as prelua controlul as fi din nou brutal . Stai tu deasupra mea .Ii murmura , ca apoi sa se ridice in sezut si sa-l traga pe Yu peste picioarele sale . Ia-o usor, in ritmul pe care tu-l vrei si caruia crezi ca-i faci fata. Afirma sigur pe sine, ca apoi sa-l sarute din nou pe buze.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptyVin Feb 15, 2013 10:48 am

Il privi confuz atunci cand il opri, incepand sa se intrebe daca facuse ceva rau sau daca nu ii placea. Se calma destul de repede cand il auzi, intelegand acum de ce il oprise. Era chiar surprinzator din partea acestuia dar si dulce. Din nou, se indragostise de el si mai mult si ii era si mai drag.
Ii raspunse la sarut si il lasa sa stea el deasupra, zambind larg, fericit. Isi tinea mainile langa cap, muscandu-si buza inferioara lasciv de fiecare data cand buzele lui ii atingeau placut si excitant si pielea si ii dadea fiori pe sira spinarii.
Cand a fost asezat in poala lui, Yu isi puse mainile pe umerii acestuia si dadu afirmativ din cap. Avea sa-l faca sa se simta bine, pozitia aia fiind destul de buna. Macar nu se simtea stanjenit ca data trecuta si putea sa se miste si in voie.
Ii apuca mandria cu o mana si o pozitiona, penetrandu-se usor dar adanc. Si-a desprins buzele, lasand un geamat prelung sa se uda, oprindu-se pentru o clipa cand a ajuns la capat. Isi presa buzele peste cele ale lui Johann, incepand sa se miste lent dar complex, ducandu-se pana la capat si aproape de varf.
Ii strangea carnea umerilor intre degete, marind putin ritmul, de data asta apeland si la faimoasele lui opturi, fundul miscandu-i-se absolut perfect pe mandria acestuia.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptySam Feb 16, 2013 12:06 am

Isi tinea mainile pe talia acestuia, muscandu-si cu forta buza inferioara, pana ce un gust metalic ii invada usor gura . Degetele-i strangea pielea , fiecare muschi al corpului sau fiind incordat . Cu toate ca acele penetrari erau complexe, Johann nu se putea dapta acestui stil . Isi inchise ochii, lasandu-si capul pe spate, excitandu-l noile miscari ale acestuia .
La naiba Yu , nu-mi dai de ales.
Ii spuse , dupa care Il stranse usor de talie, ghidand trupul lui Yu sa intre mult mai violent si rapid , Johann inchizandu-si ochii si respirand greoi .Asa se simtea bine , nerezistand tentatiei de a se afla cat mai des in acel loc .Nu dupa mult timp , Johann il sarutase pe Yu , patrunzandu-l cu limba in cavitatea sa bucala . Spera ca tanarul sa nu lesine din nou, insa daca avea s-o faca , satenul ar fi avut grija de el , ca si prima oara .Cobora usor cu saruturile pana la gat , trecandu-si limba peste pielea acestuia, simtind-o atat de fierbinte in ciuda faptului ca buzele sale erau inca reci . Respiratia se spargea in peretii pielii lui Yu , gemetele acestuia fixandu-i-se pana si-n creier . Era atat de perfect , suna atat de bine, in comparatie cu toti pe care ii avuse . Aceasta conceptie era , de asemenea, ajustata si de sentimentele sale pentru baiat . Se oprise brusc, cateva secunde, privindu-i chipul rosu , surazand . Iubea sa-l vada asa , dar doar pe el - pe nimeni altcineva . Se rostoguli pe pat , lasandu-l pe Yu sa atinga suprafata acestuia , astfel incat l-ar fi putut penetra mult mai usor . Cu toate acestea , nu reusea in alt mod . Oricat ar incerca sa fie tandru , corpul sau era invaluit in energie si extaz, obligandu-l sa se miste mai repede chiar si decat el ar putea . Mana sa i se strecurase pana la organul baiatului , miscandu-se pe acesta . Nu stia de ce , dar pur si simplu adora sa-l auda gemand, motiv pentru care vroia mai mult .. si mai mult.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptySam Feb 16, 2013 3:07 am

Si cam atat a fost si cu lectia de tandrete pentru Johann. Totusi, se mira ca a rezistat atat si ca nu si-a pierdut controlul de la bun inceput, cum ar fi crezut. Nu il condamna pentru asta; amandoi erau excitati pana peste masura- Johann mai mult decat Yu, ce era adevarat.
Incepuse sa isi miste trupul dupa dorintele pustiului, lasand gemete asurzitoare sa se uda. Placerea era iarasi intensa dar de data asta avea sa reziste pana la sfarsit. Nu isi mai permitea sa lesine si sa nu-i ofere pustiului sansa de-asi da drumul.
Ii raspunse la sarut, buzele desprinzandu-se una de alta ca sa-i faca mai mult loc, lasandu-l iarasi sa domine acel sarut, la fel ca si corpul sau. Johann era special si, in ciuda faptului ca stilul lui de-a face dragoste era unul violent si brutal, Yu il adora si vroia si mai multt din partea acestuia. Vroia sa isi simta corpul ravasit, sa isi lase amprenta asupra lui si sa sa-l faca sa tipe de placere. Il iubea si nu ii pasa de lucrurile pe care i le facea in acele momente caci erau groaznic de placute.
Se lasa intins pe pat iar spatele i se arcui cand penetrarile au devenit rapide si mult mai adanci. Gura lui ii tipa deja numele pustiului iar fiorii de pe sira spinarii puse stapanire, acum, pe intregul corp.
Stranse asternutul in pumni, incercand sa faca fata acelui val de placere intensa fara a mai lesina. Corpul i se misca in ritm cu Johann vrand sa il satisfaca la fel de mult precum pustiul o facea cu Yu.
Cand organul i-a fost iarasi acaparat de mana pustiului, Yu si-a lasat capul pe spate, pe buzele lui aparand un ranjet larg. Adora ce ii facea si modul in care intra in el. Nu se mai putea satura si vroia ca partida asta sa tina pana la nesfarsit.
Gemetele, sau mai bine spus tipetele, continuau sa se faca auzite, acaprand intreaga liniste ce odinioara domnise asupra lor. Nu ii pasa ca cineva avea sa-l auda, nu ii pasa cat de ridicol arata in acele momente din cauza lor; se simtea prea bine ca sa inceteze si, de astfel, ii era imposibil.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptySam Feb 16, 2013 5:37 am

Gemetele sale deveneau apetenta pentru Johann , ce avea corpul mult prea infierbantat . Satenul isi musca dur buza inferioara, privindu-l pe Yu printre gene . Ii sopti ingreunat ca il iubeste , sarutandu-i pavilionul urechii . Continuase miscarile pret de cateva minute , acele penetrari adanci si rapide facandu-i corpul sa i se zguduie . In cele din urma se eliberase in interiorul baiatului , ca apoi sa surada. Se lasase peste el , dandu-i parul de pe frunte la o parte si-l sarutase. Trupul lui Johann ar mai fi rezistat si cu siguranta anticipa o continuare a ceea ce tocmai se incheiase, insa corpul transpirat al lui Yu nu-l lasa . Stia ca exagerase , motiv pentru care prefera sa-l lase sa se acomodeze, ca treptat , sa-l invete mai mult - cum el dorea.
Yu .. Ii sopti numele , in timp ce-l privea in ochi , mana sa dreapta punandu-i-se pe obrajul sau . Te iubesc atat de mult .Nu conteaza ca a fost trecut putin . Nu te mai indoi de asta.
Ii spuse, ca apoi sa se intinda pe partea opusa a patului , simtindu-si abdomenul zvacnind de durere . Insa, cu toate acestea , ii placea - totul doar din cauza lui Yu . Baiatul era singurul ce-l facuse pe Johann sa se simta astfel si sa-si muste buzele de placere.Se ridica de pe pat in cele din urma, luand un prosop si-si sterse corpul umed , luandu-si pe el o pereche de boxeri .
Insa trebuie sa intelegi ca Andreas este important pentru mine. Pe tine te iubesc, iar el este un membru al familiei mele. Murmura , in timp ce-si trecea mana prin par , ca apoi sa paseasca din nou spre pat, unde era intins Yu. Sa nu mai spui prostiile alea. Murmura , referindu-se la replica de mai devreme a tanarului, cand ii spuse ca avea sa-l lase si sa se bucure singur cu Andreas.
Si ma bucur ca ai acceptat sa te muti cu mine. Fundul ala al tau va fi in fiecare zi langa mine ca sa-mi satisfaca poftele . Adauga , cuprinzandu-l pe Yu in brate , Johann asezandu-se pe marginea patului . Il lasa pe tanar peste picioarele sale , mainile lui Johann coborand pe fesele partenerului sau .
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptySam Feb 16, 2013 5:48 am

Continua sa isi miste corpul si sa reziste pana la sfarsit chiar daca deja incepea sa fie foarte amortit iar privirea i se incetosase. Nu vroia sa lesine iarasi si sa puna capat brusc partidei asa ca, cu toate fortele ramase, reusise sa stea treaz.
In clipa cand Johann isi dadu drumul in el, Yu isi arcui spatele, lasand un tipat sa se uda; tipat ce reprezenta defapt numele partenerului sau. Isi dadu si el drumul, simtind cum corpul a inceput sa ii tremure din cauza efortului depus si placerii. Era ametit si respira cu dificultate, sacadat dar, nu ii pasa. Reusise sa inchieie partida ca la carte iar asta il facuse fericit.
Privea printre gene tavanul, incercand sa isi regleze respiratia. Isi indrepta privirea obosita si pierduta inca in placere spre Johann atunci cand mana lui ii atinse obrazul, zambind schitat. Era prea obosit ca sa lase un zambet larg sa se vada; abia daca isi putea misca corpul.
Totusi, isi asculta iubitul si realiza greselile pe care le-a facut. Normal ca stia ca tinea si la Andreas si va incerca sa se abtina si sa nu mai fie atat de gelos, asta daca si pustiul va termina sa incerce sa i-l mai fure pe Johann.
Se lasa cuprins in brate si asezat peste picioarele acestuia, cuibarindu-se la pieptul lor incins. Nu vroia sa se miste, ii era prea lene si momentan nu mai avea pci de energie ca sa o faca insa, nici nu vroia sa doarma. Era doar fericit ca a avut parte de o partida incredibila, fara sa lesine si ca pustiul s-a simtit la fel de bine ca el.
-Daca o ti tot asa, voi avea nevoie de energizante... si un fund nou...
Mormai complet lipsit de vitalitate, continuand sa stea cuibarit la pieptul acestuia, asemenea unui copilas somnoros.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptySam Feb 16, 2013 5:54 am

Rase cand replica acestuia ii atinse timpanul , ridicandu-i chipul spre al sau , observandu-i genele mai mult impreunate . Era atat de inocent in momentele acestea, incat inima lui Johann se zbatea intr-un mod dureros - baiatul era cu mult prea dulce . Surase , ca apoi sa-i ia corpul in brate si sa iasa din incaperea respectiva si sa-l duca in baie, unde daduse drumul apei sa le spele corpul amandurora .Probabil il chinuia pe tanarul ce dorea sa doarma, insa Johann nu ii putea permite asta - cel putin nu acum .
Rezista putin iubitule .
Ii murmura la ureche in timp ce-l lasa in cada, spalandu-i trupul si trecandu-si tandru mainile peste umerii acestuia . Acea atmosfera il excita din nou, insa deja Yu era obosit - nu putea sa o faca din nou cu acesta .
Opa sus. Spuse amuzat , ca apoi sa-l ridice din cada si sa-l infasoare intr-un prosop mai mare , parasind baia si ducandu-se intr-o alta incapere, unde de obicei dormea cand lumina de afara ii deranjau ochii - aici era cu mult mai intuneric iar culorile erau mai mereu in contrast. Il intinse pe mijlocul patului , asa cum era, strecurandu-se si el langa Yu , cuprinzandu-l in brate si sarutandu-l pe ceafa.
Dormi . Promit sa nu ma ating de tine intre timp. Surase , strangandu-l mai tare la piept si sa-si inchida ochii . Bandajul ii era ud , insa avea sa-l schimbe cand se va trezi . Pe moment nu-l deranja atat de tare , iar ranile isi ameliorase de mult durerea.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptySam Feb 16, 2013 6:02 am

Se lasa ridicat din pat si purtat spre baie. Nu scoase nici un sunet cat timp a fost spalat ci doar zambea satisfacut. Nimeni nu ii mai facuse baie dupa o partida, indiferent cat de obosit ar fi fost asa ca, il adora pe Johann pentru asta. Se simtea foarte bine, relaxat si iubit iar energia incepea sa ii revina.
In acele clipe, se simtea semenea unui copilas iar Johann ii era tatal sau fratele care il iubea poate prea mult. Chicoti scurt in sinea sa la acele ganduri, lasandu-se purtat pana in noua camera. Odata ce corpul lui i-a atins suprafata moale a patului, zambetul satisfacut reveni. Ii placea sa stea in bratele pustiului si sa-i simta temeperatura corpului cum ii incalzea propiul corp.
Dadu negativ din cap caci nu vroia sa doarma. Era obosit insa nu vroia sa doarma. Vroia doar sa se odihneasca putin, pana ce bateriile lui vor fi reincarcate la maxim.
-Nu mi-e somn. Vreau doar sa lenevesc putin pana ce imi revin.
Spuse pe un ton de copilas rasfatat, dulce si jucaus. Nu era asa de-obicei insa se simtea prea alintat in clipa de fata ca sa nu vorbeasca astfel. Atmosfera era una linistitoare iar intunericul din camera il relaxa si mai mult.
-Ma bucur ca de data asta nu am mai lesinat si ca ti-ai putut da drumul. Nu ma asteptam sa te abtii atat de mult de la stilul tau violent si penetrarile adanci.
Chicoti amuzat, cuibarindu-se mai mult in bratele sale.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptySam Feb 16, 2013 10:33 am

Zambi cand realiza ca inca ii putea auzi vocea, ca apoi sa se intinda si sa-l sarute pe buze .Il stranse mai puternic la piept, sufland aer rece astfel incat parul sa nu-i mai acopere fruntea , si asa calda . Surase cand baiatul amintise de acele miscari , dupa care-si lasa dantura perfecta la vedere . Ii placea sa il auda , sa il simta ; il iubea pe Yu .
Printul meu, nu conteaza nimic . Cand sunt cu tine .. nimic.
Ii sopti la ureche , inchizandu-si ochii si cascand . El de obicei era prea energic, insa in ultimul timp devenise mai somnolent ca niciodata. Stramba din buze, simtind usoara presiune in diverse parti ale corpului .
Iubitule .. Sopti , muscandu-si buza inferioara si incercand sa spuna in mod direct ceea ce dorea. Insa in corpul sau predomina un sentiment de vulnerabilitate . Ahm, cand te simti mai bine .. Imi schimbi si mie pandajul ? Zambi stangaci, deoarece nu era obisnuit sa ceara ceva , cuiva. De obicei se descurca singur, insa acum simtea ca la fiecare miscare are nevoie de ajutorul iubitului sau . Tusi , ca apoi sa se ridice in sezut si sa-si fixeze mana la abdomen , oftand prelung - astepta nerabdator sa-si revina. Caci astfel , efortul ii era interzis , ceea ce acum intelegea . Isi trecu mana prin par si-si focaliza atentia asupra lui Yu , ce devenea din ce in ce mai inocent in conceptia lui Johann .
De-as sti ce perfect te vad . Sopti cat pentru sine, lasand un zambet caracteristic in urma .
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptySam Feb 16, 2013 10:52 am

Ii raspunse la sarut si zambi larg, groaznic de fericir. Johann chiar il facea sa se simta special, cum nimeni n-o mai facuse pana atunci. Il respecta pentru asta si il iubea si mai mult cu fiecare minut ce trecea grabit. Adora sa-i auda vocea si sa-i simta mainile pe propia piele, sa-l stie aproape de el si sa stie ca era numai a lui.
Il privi usor ingrijorat cand tusi si cand se ridica in sezut, zambind prosteste. Nu trebuia sa sovaiasca atat de mult la o asemenea intrebare, cand raspunsul era destul de logic. Normal ca avea sa ii schimbe bandajele si avea sa o faca chiar acum.
-Am sa ti le schimb acum si data viitoare, nu astepta atat ca sa ma intrebi asta, prostutule.
Se ridica in genunchi si il saruta fugitiv pe buze in timp ce mainile lui erau pe chipul lui Johann.
-Ma duc sa aduc bandajele si calmantele, vin imediat.
Ii facu scurt cu ochiul si cobora din pat, tinand bine de acel prosop ce ii acoperea trupul si goliciunea. Intra in camera unde au stat initial, luand de-acolo plasa unde avea bandajele si calmantele. Cum nu vroia sa umble doar in acel prosop, il dase jos si imprumutase de la Johann un tricou negru ce ii venea ca o rochita, rucsacul nefiind la indemana acum.
Se intoarse in camera unde se afla Johann, apropiindu-se de el.
-Scuze ca nu ti-am cerut voie sa umblu prin lucrurile tale insa, am imprumutat tricoul asta. Am sa ti-l dau inapoi dupa ce il voi spala. Acum, haide sa iti schimbam bandajele
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptySam Feb 16, 2013 10:59 am

Adora cand Yu era cel ce avea grija de el , motiv ce-l relaxa in acelasi timp . Dadu afirmativ din cap , ca apoi sa-i fure un sarut scurt pt buze si sa-l astepte. Ofta din nou, privind intr-un colt al camerei, pierdut . Nu intelegea cum avansase aceasta relatie, insa acum era in totalitate dependent de profesor . Nu vroia sa se gandeasca la momentul in care tanarul va incepe sa predea din nou, caci asta insemna un timp fara el . Atunci isi aminti de profesorul pentru care il lovise pe Yu , strangandu-si mainile-n pumni . Daca se va mai apropia vreodata de iubitul sau, cu siguranta il va omora . Dar oricum, inainte de asta, ar fi bine daca l-ar avertiza putin. Ranji satisfacut , pana cand il vazu pe profesor in tricoul sau , ridicand subtil o spranceana.
Normal ca nu ma supar . De fapt, e excitant sa te vad asa. Murmura, in timp ce constientiza ca este excitant sa-l vada pe iubitul sau , sub orice ipostaza. Surase , tragandu-l pe tanar in bratele sale si sarutandu-i scurt obrazul .
A da .. bandajele . Bine frumosule.
Spuse scurt, ca apoi sa se ridice cat sa-i desfaca bandajele vechi si zambi stangaci . Il durea orice atingere, insa nu intr-atat incat sa o arate . In mare parte se obisnuise cu astfel de lucruri, insa fusese la un pas de a-si fractura coastele . TRase aer in piept, gandindu-se la o eventuala tigara, ca apoi sa-si fixeze in minte chipul lui Yu - de dragul sau avea sa fumeze mai incolo,in bucatarie. Stia ca pustiul nu suporta fumul , asadar avea sa faca o exceptie -cu toate ca era cu mult mai dur decat ar fi sunat.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptySam Feb 16, 2013 11:10 am

Il prii usor surprins cand l-a cuprins in brate si l-a sarutat pe obraz, chicotind amuzat. Macar, nu a fost el cel care a trebuit sa atraga atentia asupra bandajelor si a faptului ca trebuia sa inceapa sa i le schimbe.
Se bucura ca Johann nu se suparase ca ii umblase prin lucruri dar asta nu insemna ca trebuia sa se excite din orice, mai ales intr-un astfel de moment foarte prost. Avea dureri, iarasi; Yu era constient de asta din clipa cand ii vazuse rana.
Ofta adanc, privind-o atent in timp ce o inspecta. Pielea ii era vanata la nivelul coastelor iar asta nu era bine. Avea sa dureze ceva mai mult pana cand isi va reveni complet.
-Am sa incerc sa fiu cat mai tandru posibil. Sper sa nu te doara prea rau.
Pregati bandajele si facuse tot posibilul sa nu-l raneasca pe Johann si sa nu-i cauzeze dureri si mai mari. Isi misca incet mainile si tandru, atingerile lui fiind cat mai usoare posibile.
Nu dura prea mult si isi incheiase treaba, zambind larg.
-Scuze daca te-a durut. Am sa iti dau niste calmante.
Scoase un flacon cu pastile ii puse in mana doua capsule. Era un calmant puternic asa ca avea sa-l ajute foarte curand. Aduse si un pahar cu apa pentru ca Johann sa ia pastilele, intinzandu-i-l.
-Daca mai vrei ceva, spune-mi si am sa iti aduc.
Sus In jos
Johann C. Wildhaber

Johann C. Wildhaber

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptySam Feb 16, 2013 11:19 am

Isi musca intr-o maniera discreta coltul buzei inferioare, incercand totusi sa zambeasca. Nu intelegea de ce il durea intr-atat , insa nu dorea sa o arate - cel putin , nu in compania iubitului sau . Schimbatul bandajului dura mai putin decat ar fi crezut , in tot acest timp analizandu-i trasaturile faciale ale lui Yu . Cand il auzi surase, dand negativ din cap si punandu-si mana pe obrazul sau stang.
Iubitule , nu m-a durut . Cand o faci tu , nu simt nimic.
Murmura, ca apoi sa ia pastilele din mana baiatului si sa le inghita . Se stramba, caci nu suporta pastilele, dupa care dadu pozitiv din cap.
Te vreau pe tine.
Ii sopti , strangandu-l in propriile brate. Ii dadu tricoul mai jos ,sarutandu-i pielea de pe umar, ca apoi sa il ia in brate . In ciuda ranii sale, iubitul sau era cu mult prea usor ca sa-i amplifice durerea . Il intinse pe pat, din nou, Johann asezandu-se langa el .
Vreau sa stai cu mine. Ma apuca furia doar cand ma gandesc ca vei incepe sa lucrezi din nou .. sau ca te vei vedea cu ala . Jur ca-mi vine sa-l omor ca te-a atins.
Murmura , oftand nervos, ca apoi sa zambeasca din nou.
Insa in tine am incredere.
Sus In jos
Yu Ha Min

Yu Ha Min

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 EmptySam Feb 16, 2013 11:31 am

Zambi larg cand ii confirma ca nu-l duruse, putand sa rasufle usurat acum. S-ar fi simtit rau daca pe acesta l-ar fi durut rana si mai mult decat il durea acum dar, din feriire, nu era cazul.
Chicoti amuzat cand vazu cum se stramba din cauza acelor pastile dar va fi bucuros ca le-a luat, mai tarziu, cand acestea isi vor face efectul si o parte din durere va disparea.
Ridic confuz din spranceana cand il auzi ca il vroia pe el, scapand un sunet surprins cand a ajuns iarasi in bratele lui. Chiar ura ca era atat de slab si usor de manevrat. Era ca si cum Johann nici macar nu ii simtea greutatea lui Yu si il considera o papusa, mai ales cand l-a intins iarasi pe pat.
A vrut sa spuna ceva in legatura cu asta dar s-a oprit in clipa cand Johann a inceput sa vorbeasca iarasi. Zambi ingaduitor, dand usor negativ din cap. Iubitul lui era atat de dragut cand era felos. Ofta scurt, ducandu-si mainile pe chipul acestuia, mangaindu-l tandru.
-Si faci bine ca ai incredere in mine. Nu am sa te insel cu nimeni; te iubesc si doar pe tine te vreau. Cand ma voi intoarce la scoala, imi voi pune masca de profesor si o sa am grija ca nimeni sa nu se atinga de mine daca acele intentii nu tin strict de o latura profesionala. In plus, vei fi si tu acolo si o sa ma aperi, nu?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Wanna know me better? I dare you to   Wanna know me better? I dare you to - Pagina 5 Empty

Sus In jos

Wanna know me better? I dare you to
Sus 
Pagina 5 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Collide Academy :: Collide Academy :: Salile de clasa-
Mergi direct la: