|
| Wanna know me better? I dare you to | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 9:07 am | |
| Il privi serios pe Andreas cat timp vorbise, fara sa schiteze nimic anume, nimic special. Stia sigur ca nu tatal sau il omorase pe acel baiat. Tatal sau nu era un criminal chiar daca se ocupa de foarte multi ani cu traficul de droguri. Stiuse tot ce a facut si inca mai stia chiar daca nu mai avea nici o legatura cu afacerile lui si nu prea mai tineau legatura. Tatal sau nu omorase pe nimeni in viata lui, dar Andreas nu avea de unde sa stie asta. De cand mama lui a murit, tatal sau invatase sa aprecieze viata altora mai mult decat ar crede cineva si, chiar daca vindea droguri, o facea pentru bani. Il privi pe Johann atunci cand se trezi, avand aceeasi espresie serioasa pe chip. Andreas insinuase ca tatal sau era un criminal iar asta il deranjase mai mult decat ar fi crezut, decat ar fi trebuit. Plus ca, se parea, avea de gand sa intervina in relatia lor la un moment dat iar asta nu putea permite. Il lasa sa plece si il privi lipsit de expresie pe pusti. -Nu tatal meu l-a omorat. Spuse si ii intoarse spatele, luand-o inainte. Trebuia sa se calmeze cat mai repede posibil caci nu vroia sa se certe cu Johann din cauza asta. Dar nimeni nu ar trebui sa vorbeasca asa despre tatal lui, fara sa-l fi cunoscut macar sau sa-i fi vorbit macar o data. Pe pariu ca Andreas nici macar nu stia cum arata mai exact, dar isi permise sa-l invinovateasca de moartea fratelui lui Johann. | |
| | | Johann C. Wildhaber
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 9:20 am | |
| Afirmatia scurta a lui Yu il nedumerise , vazandu-i o schimbare in atitudine - nu era acelasi tanar vesel si inocent, ci mai degraba serios si nervos . Il privi incruntat, in incercarea de a intelege despre ce vorbeste, constientizand ca se intamplase ceva cat timp el dormise - iar cel mai probabil , se intamplase intre Andreas si Yu. Il prinse de mana , intorcandu-l cu fata spre el , Johann devenind si el serios . Nu ii placea cand cineva era suparat pe el dintr-un motiv necunoscut . Ce ai Yu ? Ce e cu tatal tau ? Intreba , simtindu-se nervos si incordat din nici el nu stia ce motiv . Crispat se intoarse singur in camera sa , stramband din buze si trantindu-se pe o parte din pat . Constientiza ca Andreas vorbise prea mult, ba chiar observase si expresia faciala a acestuia inainte sa plece, insa preferase sa pastreze linistea . Isi infundase la propriul fata in propria perna, ca apoi sa inchida ochii si sa stranga coltul acesteia in pumni . Oricare ar fi fost discutia dintre cei doi , sau tematica, Yu nu trebuia sa fie nervos pe el dintr-un motiv pe care nu il spunea. Pozitia aceea il incomoda, insa dorea sa-l astepte pe tanarul ce nu-si faca prea mult asteptata prezenta. Iubitule , nu mai fi nervos. Tin mult la tine si ma enerveaza cand reactionezi asa din nu stiu ce motiv . Ca sincer nici nu stiu . De fapt , nici nu vreau sa-l stiu . Vreau doar sa ma saruti si sa uitam . Murmura in timp ce se ridica din nou din pat, apropiindu-se de Yu si tragandu-i corpul langa al sau . Se apleca atat cat sa-l sarute pe frunte , lasandu-i intr-un final capul la propriul piept. Te ador frumos mic. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 9:43 am | |
| Se opri in loc si il privise la fel de serios atunci cand vorbise, realizand ca nu era bine ce facea. Nu era vina lui Johann ca Andreas avea o gura mare si vorbea inainte sa gandeasca. Ofta adanc si il urma in camera la scurt timp, simtind cum o vaga durere de cap il cuprindea. Asta se intampla atunci cand se enerva atat de rau. Ar fi in stare sa-i scoata inima din piept pustiului pentru ca indraznise sa vorbeasca astfel de tatal sau. Uneori, Yu putea fi de-a dreptul nemilos dar, acum trebuia sa se calmeze. Se lasa tras langa acesta si isi inchise scurt ochii cand i-a sarutat fruntea. Ofta adanc, cuibarindu-se la pieptul puternic al pustiului, privind in gol. -Nu tatal meu ti-a ucis fratele... Tata nu este un criminal chiar daca toti cred asta despre el. Este un om bun, in ciuda faptului ca este traficant de droguri. Nu a ucis pe nimeni in viata lui si nu o va face; a iubit-o pe mama prea mult, iar cand aceasta a murit, tata a jurat ca nu va ucide pe nimeni. Andreas nu a avut nici un drept sa-mi acuze tatal pentru ceva ce nu a facut. Facu o pauza destul de lunga, ridicandu-si privirea asupralui in timp ce isi tinea mainile pe pieptul acestuia. -Imi placi mult, Johann, si am ales sa stau langa din propie initiativa. Nu m-am simtit obligat insa ma simt amenintat. Nu vreau sa te pierd... Nu vreau sa imi intelegi gresit familia, sau chiar pe mine. Nu suntem persoane rele desi, cand cineva imi judeca familia, simt ca as putea ucide. Tonul folosit a fost unul dulce si soptit caci nu vroia ca Johann sa creada ca inca era nervos. Se ridica pe varful picioarelor si ii cuprinse buzele intr-un sarut dulce si pasional. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 9:58 am | |
| Il privi cu o spranceana ridicata , ca apoi sa faca o scurta corelatie intre ce a zis el si familia sa , ducandu-si o mana prin par - il ura pe tatal sau , de aceea nici nu dorea sa creada ceea ce zilnic ii spunea. Il stranse mai tare la piept cand mentionase ca se simte capabil sa ucida , incruntandu-se . Nu inainte sa poata spune ceva, Yu il sarutase, lucru ce il determina pe Johann sa faca acelasi lucru . Isi duse mainile pe fundul baiatului , ridicandu-l de pe sol si asezandu-l pe marginea patului . Se lasa in genunchi in dreptul sau , sarutandu-l din nou scurt pe buze si zambindu-i calm. Nu ma intereseaza . Nu am o relatie buna cu tatal meu . Din cauza sa am ajuns la spital iubitule. Atat timp cat nu am dovezi nu am sa incriminez pe nimeni . Si oricum, daca ar fi adevarat , tu nu ai nicio vina. Nu il iubesc pe tatal tau , ci pe tine. Ai inteles prostutule? Intreba in timp ce se intinse cat sa-l sarute din nou pe buze, muscandu-l din nou , insa usor, fara a avea intentia de a-l rani din nou . Haide . Vreau sa te tin in brate . Spuse vesel in timp ce-l cuprinse in brate si-l intinse pe pat, trupul lui Johann fiind aproape de cel al lui Yu . Il saruta pe ceafa , aprinzand plasma din dreptul patului, insa in tot acest timp il privi pe tanar , intr-un mod discret. Ma bucur ca te pot tine in brate , ca nu am patit nimic si ca certurile noastre nu au avut niciun efect asupra relatiei dintre noi.Dar data viitoare cand te mai enervezi si nu vrei sa-mi spui ce se intampla, reactionand intr-un mod nu prea placut , promit sa ma imbrac si sa plec pana cand te hotarasti sa vorbesti . Prostutule. Te iubesc Hotara in cele din urma ca aceasta era situatia potrivita sa ii spuna acel lucru, cu toate ca nu stia daca ceea ce simtea era intr-adevar iubire sau doar o legatura mai puternica decat prietenia . Isi strecura varfurile degetelor pe sub materialul ce-i acoperea bustul tanarului, intorcandu-i fata spre a sa si saruta-l . Isi lasa limba sa treaca printre buzele lui Yu, simtind din nou acea aroma dulce, ce era cu mult mai perfecta decat orice alt fum de tigara sau bautura. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 10:09 am | |
| Se lasa ridicat si asezat pe marginea patului, privindu-l cu atentie pe pusti atunci cand vorbise. Ii parea rau ca nu se intelegea prea bine cu tatal lui si ii parea si mai rau ca din cauza lui a ajuns la spital. Ce fel de tata putea sa ii faca asta propiului copil? Era pur si simplu...groaznic si barbar. Ofta adanc, dand afirmativ din cap in sens ca a inteles. Ii raspunse la sarut si il lasa sa-l muste caci momentan nu-l durea asa ca nu avea motiv sa-l opreasca. Avea sa se vindece intr-un final apoi nu va mai trebui sa-si faca griji ca se va lovi chiar si de la un simplu sarut. Se lasa intins in pat si statea cuibarit in bratele sale, privind inainte la plasma pe care tocmai a aprins-o. Cum iarasi vorbi, iarasi il asculta, zambind dulce la final. Nu se asteptase ca Johann sa ii spuna atat de curand sa-l iubea insa, se intreba daca intr-adevar cunostea atat de bine acel sentiment incat sa-l rosteasca acum. Totusi, nu a spus nimic negativ legat de acea declaratie ci i-a spus ca si el il iubea, si chiar o facea daca statea sa se gandeasca mai bine. Yu era genul de persoana care se indragostea foarte usor iar pustiul era diferit acum si il cucerise complet, chiar daca nu o prea arata. Ii simti degetele ce se aflau acum sunt camasasi isi intoarse capul, raspunzandu-i la sarut. Isi desprinse buzele ca sa-i faca mai mult loc si il lasa sa domine acel sarut in timp ce mainile lui Yu stateau cat mai departe de cea a pustiului, lasandu-l sa faca ce vroia. Nu vroia sa-l opreasca caci se simtea bine iar acel sarut ii puse intreg corpul pe foc. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mier Feb 13, 2013 6:07 am | |
| Ranji satisfacut de reactiile baiatului de sub el , constientizand ca era la libera alegere daca avea sa faca ceva sau nu cu Yu - desigur, asta il amuza caci baiatul i-o jurase ca nu se va enumerase printre cei avuti de Johann. Se indeparta cu chipul la centimetri distanta, lasandu-si privea spre intreg corp al baiatului . Cum statea deasupra acestuia ii era cu mult mai usor sa-l vada in totalitate, intr-o forma initiala . Isi trecu incontrolabil limba peste buze - macar nu avea de ce sa-si faca griji ca l-ar fi ranit . Yu nu era virgin , iar conditia sa nu necesita intocmai un romantism iesit din comun - Johann putea fi el . In timp ce se gandi la aceste lucruri nu realizase cand trupul i-a reactionat inca dinainte, dandu-i jos articolele vestimentare ale profesorului, el fiind acum doar in blugi . Avea mici vanatai pe abdomen, insa tot narcisist ramanea - indiferent de orice. Lasa un oftat prelung sa se auda, fiind usurat ca ajunse pana aici . Buzele si le lasa la nivelul gatului acestuia, mana sa fiind in dreptul organului lui Yu , pe care il si cuprinse in palma dreapta . Nu stiu ce magie e asta , dar simt c-as muri fara tine Yu. Ii sopti la ureche , ca apoi sa ii muste pielea de la nivelul gatului si s-o suga tandru , avand ca si intentie marcarea propriului loc - Yu era al sau si va fi pentru totdeauna. Cobora cu buzele spre sfarcul acestuia , pe care il atinse cu propriile buze, lasandu-si respiratia calda sa se izbeasca de zona respectiva . Nu stii de cat timp vreau sa fac asta. Murmura , ca apoi sa-i preseze sfarcul baiatului cu proprii dinti si sa-l sarute in cele din urma. Corpul tanarului il innebunea, iar fapul ca cel de sub el nu era unul oarecare il excita cu mult mai mult . Isi dadu proprii blugi jos , revenind asupra trupului acestuia , cautandu-i din nou limba pentru a i-o cuprinde intre propriile buze. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mier Feb 13, 2013 6:21 am | |
| Incepuse sa se rusineze destul de mult, chiar daca nu avea sa fie prima oara cand o facea. Intr-adevar, era prima data cu Johann iar acea privire indrazneata pe care o avea il stanjenea pe Yu destul de mult. Nici nu realiza prea bine cand a ajuns fara haine, pustiul miscandu-se destul de repede. Rosi puternic in obraji, incercand sa isi pastreze calmul. Se simtea mai rau ca un virgin in clipa aia si nu putea intelege de ce Johann il intimida. Intr-un fel, ii era teama ca dupa acea partida pustiul il va alunga de langa el, ii era teama ca acele cuvinte au fost spuse doar ca sa-l faca pe Yu sa cedeze. Spera din suflet ca nu asa va fi si ca nu va regreta ca i s-a daruit insa, asta ramanea la alegerea pustiului. Isi tinea mainile pe umerii acestuia in timp ce scotea usoare gemete. Gesturile lui Johann il excita: acea mana ce se juca cu mandria lui, buzele ce ii alinta pielea gatului si ii lasa in urma micute vanatai- absolut totul il excita si il facea pe Yu sa-l doreasca si mai mult. Isi arcui usor spatele cand sfarcurile i-au fost atacate, muscandu-si lasciv buza inferioara. Pustiul se pricepea sa il domine si sa-l faca sa-l doreasca dar, dupa asta, il va mai dori la fel de mult ca inainte. Se simtea destul de rau din cauza temerilor. Incepuse sa-l iubeasca pe pusti si nu vroia sa treaca printr-o gluma de prost gust. Isi inchise ochii si ii rapunsela sarut, lasnadu-l pe pusti sa faca ce vroia cu el, cu trupul acestuia, cu limba si sentimentele lui. Daca tot era o sansa ca povestea asta sa se termine urat, macar sa profite din plin de partida asta. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mier Feb 13, 2013 6:34 am | |
| Observase puternicul contrast dintre pielea sa alba si obrajii de un rosu pal , lucru ce-l facuse sa surada - era atat de inocent, incat ii facea inima sa tresalte la fiecare atingere . In mod normal ar fi dorit sa-i sfasie hainele si sa-l ia fara astfel de gesturi .. dar el era .. era Yu . Isi lasa mana sa se miste pe organul acestuia in timp ce ii sugea pielea de sub barbie , retragandu-si intr-un final palma. De astazi imi vei apartine .. pentru totdeauna Yu. In ochii sai se distingea o anumita sclipiere, caci Johann , in ciuda faptului ca era confuz cu privire la sentimentele sale , dorea sa-l tina mereu pe baiat in brate si sa nu se mai intersecteze cu nimeni altcineva . Yu era al sau si in acelasi timp cel ce il domina pe saten. Cobora printr-o serie de saruturi pana mai jos de abdomenul tanarului, prinzand baza organului sau cu doua degete , ca apoi sa sarute portiunea de piele din jurul acestuia - nu stia ce face, pur si simplu se lasa condus de dorinta . Isi trecu limba de-a lungul mandriei sale , ca apoi sa o cuprinda intre buze, incepand s-o suga lent - nu era obisnuit sa faca asta . Se pricepea, insa nu o facea des .. sau mai bine zic, mai deloc . La corpul pe care Johann il avea, nu trebuia sa faca prea multe miscari pentru a avea pe cineva doreste - insa acum era o exceptie . Continuase pret de ceva timp acele miscari, marindu-si ritmul doar cand simtea nevoia , ca apoi sa se indeparteze putin si sa-si inlocuiasca buzele cu mana dreapta . Il saruta din nou pe Yu , dorinta de a-l simti fiind cu mult mai mare decat placere . Nu ii prea venea sa creada ca cel ce statea sub el si gemea era insusi Yu , insa nici nu avea de gand sa conteste sentimentul puternic pe care il avea. Nu stia daca din punct de vedere comportamental il merita pe Yu , insa nici nu vroia sa se gandeasca la asta cand cei doi faceau dragoste. Vroia sa prin baiat sa descopere o noua latura a sexului , cum sa fii iubit si cum sa iubesti . | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mier Feb 13, 2013 6:44 am | |
| Zambi fericit cand ii auzi cuvintele, toate temerile pe care le avuse disperand acum. Johann tinea la el si il vroia aproape iar Yu avea sa ramana atata timp cat se va simti iubit. Cand acele sentimente vor disparea, Yu va pleca caci nu vroia sa ramana langa cineva care nu-l mai doreste, chiar daca asta durea. Mari involuntar ochii si isi arcui spatele cand simtise modul in care Johann incepuse sa ii trateze mandria, scapand gemete dese si destul de accentuate. Nu era obisnuit sa i se faca asta, el fiind de-obicei cel care o facea insa, nu chiar la oricine. In trecut o facuse de multe ori si era destul de bun dar chiar nu era obisnuit cu o astfel de tratatie. Stranse asternutul intre pumni, placerea invandandu-i corpul. Mii de fiori se jucau pe sira spinarii si ii facea pielea ca de gaina. Johann chiar era bun insa, partida abia incepuse si multe lucruri urmau sa se intample. Ii raspunse la sarut cat de pasional putuse, devenind usor salbatic din cauza ca vroia sa-l simta si mai mult. Se simtea in stare sa se bage pe sub pielea lui doar ca sa-i fie cat mai aproape posibil. Nu mai putea rabda; il vroia, si il vroia acum. Rupse sarutul, tragand adanc aer in piept in timp ce-l privea inca imbujorat pe Johann, in ochii lui citindu-se dorinta. -Te vreau...acum... Nu ii venea sa creada ca a fost in stare sa spuna asa ceva dar chiar nu mai putea rezista. Corpul ii era incins la maxim si daca Johann nu se grabea, avea sa fiarba sub el. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mier Feb 13, 2013 6:58 am | |
| Adora cand il vederea atat de doritor si cand ii putea citi dorinta din ochi - asta il facea pe Yu perfect , potrivit pentru el . Surase din nou , obligat de inocenta tanarului , inclinandu-si usor capul . Ii puse picioarele pe antebrate , pozitionandu-si mandria si intrand usor in acesta - cu toate ca nu ii placea acea pozitie, avea sa o initieze cu Yu , caci pe el il iubea si trebuia sa fie atent . Il simtea atat de bine, mulat pe el , zgariindu-i toate simturile . Isi trecu subtil limba peste buze, corpul fiindu-i peste temperatura normala . Se retrase , ca apoi sa-l patrunda adanc , cu tenta de violenta - cu toate ca detesta sa se comporte brutal cu Yu , acum nu se putea abtine . Vroia sa-l simta pulsand , cald , asa cum era . Miscarile sale erau complexe, adanci si cat se poate de rapide , ca apoi sa se opreasca, insa fara a iesi din tanar . Cum era de opinie - nu ii placea acea pozitie . Se lasa pe pat, in timp ce-i luase corpul lui Yu intre palme, asezandu-l deasupra . Isi tinea acum mainile pe talia acestuia, obligandu-l sa se miste la fel de rapid ca si pana acum , Johann lasandu-si capul pe spate si muscandu-si buza. Cu toate ca era incremenit de acea placere, nu era intocmai genul sau ala de a geme - se simtea bine, dar i se parea injositor din partea sa , ca si cel ce domina , sa geama de placere . Nerabdator , satenul opri din nou miscarile, Johann fiind intotdeauna indecis si dorind sa vada un corp din toate perspectivele . Il lasa pe Yu in genunchi , patrunzandu-l din nou , violent, in timp ce-i musca pielea gatului , a umarului , ca apoi sa-l sarute pe buze. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mier Feb 13, 2013 7:09 am | |
| Se lasa pozitionat, acea pozitie fiind destul de stanjenitoare totusi insa, nu avea sa comenteze in legatura cu asta; nu acum, nu cand il dorea atat de mult. Isi arcui spatele cand a fost penetrat, lasand un geamat sa se auda, geamat ce a fost intrerupt in clipa cand si-a muscat buza inferioara. Nu se asteptase ca Johann sa fie atat de mare si sa-l umple perfect. Multi dintre fostii parteneri nu au fost nici macar pe jumatate cat el era el, lucru ce i se parea trist acum. Gemetele usoare au devenit, in scurt timp, asurzitoare din cauza brutalitatii cu ritmului de penetrare, simtindu-se ca in Rai. Placerea era intensa si nu experimentase nicioadata nimic din ce era supus in acele clipe. Avea noroc ca Johann se oprea destul de des si ca Yu putea sa isi traga sufletul, dar nu prea mult caci iar trebuia sa se miste. Se misca atat de repede pe cat vroia pustiul, strangand din ochi din cauza placerii destul de mari si bruste. Era o partida pasionala, aproape salbatica dar deja o adora. Se aseza in genunchi cand a fost iarasi pozitionat, intrebandu-se in cate pozitii avea sa-l puna pana la sfarsit . Lasa un geamat puternic sa se auda caci ii simtea mandria pana in stomac, miscandu-se repede si violent. Ii raspunse la sarut, pasional si dulce, miscandu-si corpul in ritm cu cel al lui Johann. Simtea ca avea sa se topeasca, temperatura corpului crescand si mai mult. Adora sa-l simta fierbinte si intarit, adanc in el, miscandu-se repede. Nu ar fi crezut ca genul acesta de partida avea sa-i placa vre-odata, Yu fiind adeptul dulcegariilor si romantismului dar Johann tocmai il facuse sa regrete ca nu a incercat asta mai devreme. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mier Feb 13, 2013 7:19 am | |
| Spera ca tanarul nu avea dupa sa-l enerveze cu avertizari la modul sau violent de a face dragoste - sau cel putin asta afcea Johann acum , dragoste . Continua sa-l sarute pana cand simtise nevoia sa se avante in corpul acestuia cu mai multa putere , de parca ar fi dorit sa treaca prin trupul acestuia - lucru ce nu era posibil . Il musca pe alocuri , pe umeri, gat, barbie , excitandu-l gemetele baiatului . Corpul sau era acoperit cu un strat umed si cu mult prea fierbinte, avand in minte o alta pozitie .. insa ar fi fost destul de stanjenitoare pentru Yu . Pana si pe el il intimidase acel gand , asa ca nu avea sa-l supuna pe iubitul sau unui lucru ca cel pe care mintea sa il concepuse . Ii lasa mainile lui Yu sa atinga asternuturile, intinzandu-se putin spre el cat sa-i sarute spatele si sa-si plimbe haotic mainile pe intreaga suprafata a acestuia . In timp ce continua sa il penetreze, palma ii cobora spre organul acestuia , incepand sa-l maseze din nou , constientizand ca era cam prea sadic probabil pentru o persoana atat de inocenta precum iubitul sau - insa asta ii placea ; ca era atat de inocent incat il obliga sa-l muste pe intreaga suprafata a corpului . Te ador. Spuse fara a depune mare efort, barbatul fiind oarecum obisnuit cu partide lungi . Insa placerea pe care o simtea acum era cu mult prea superioara fata de cea pe care o simtea cu altii - nu intelesese de ce nu il cautase pe Yu inca de cand isi incepuse viata sexuala, insa se gandea ca probabil starea sa se datora si din cauza puritatii sale si a faptului ca el chiar era indragostit. Nu dura mult ca ambele maini ale lui Johann sa ii cuprinda talia tanarului, aducandu-i spatele alaturi de pieptul lui, bataile inimii fiind rapide si de altfel, puternice . | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mier Feb 13, 2013 7:37 am | |
| Aproape ca tipa cand incepuse sa impinga si mai tare in el. Daca cineva l-ar fi vazut in ipostaza asta pe Yu, cu siguranta ar fi facut atac de cord. Ii placea modul in care Johann il penetra si nici macar nu simtea durere. Chiar daca nu era exagerat de larg, nu il durea modul violent pe care pustiul il alese pentru a face dragoste cu Yu. Corpul ii era transpirat si plin de muscaturi micute care aveau sa lase semne in urma. Inima ii batea puternic iar pumnii si i-a inclesat impreuna cu cearsaful. Respira cu dificultate din cauza gemetelor si placerii dar se simtea atat de bine incat devenise foarte ametit. Isi indrepta spatele si il lipi de pieptul lui Johann, simtind ca nu mai avea mult. Penetrarile puternice si mana ce se juca cu mandria lui l-a facut sa isi dea drumul, tipandu-i numele pustiului. Ameteala se amplificase si il facuse sa lesine pentru ceva timp. Niciodata nu isi daduse drumul atat de repede dar niciodata nu avuse parte de o astfel de partida. Cand se va trezi, cu siguranta va fi mai stanjenit ca niciodata. Johann chiar il facuse sa lesine din cauza unei singure partide si va fi cicalit din cauza asta pentru mult timp. Macar, nimeni altcineva nu va afla de micutul asta accident caci Yu nu va spune la nimeni dar, probabil ca Johann ii va povesti totul lui Andreas; putea chiar pune pariu pe chestia asta. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mier Feb 13, 2013 7:46 am | |
| Continuase in acelasi ritm pana simti trupul lui Yu fara sprijin de sine si putere , lucru ce-l speriase pe moment . Crezuse ca a fost mult prea dur , moment in care iesise din acesta , insa linistindu-se cand ii simti respiratia regulata . Zambi amuzat , intinzandu-l pe pat si invelindu-l , astfel incat corpul tanarului sa nu fie expus . Parasi camera si pasi spre baie , lasandu-si mana pe propriul organ - cu toate ca partida se terminase, el era cu mult mai excitat decat la inceput . Continua astfel pana se elibera, lasand in urma un geamat din gat, muscandu-si buza . Fericit si aproape vindecat de orice durere se intoarse in incapere si isi lua niste boxeri pe el , dupa care facuse comanda la un meniu simplu si doua pizza . Ii era foame si probabil si baiatului la fel cand se va trezi ; cum el nu stia cum sa gateasca si neavand un bucatar propriu , trebuia sa cumpere ceva . Cat astepta , se intinse langa Yu , dandu-i parul ud la o parte , sarutandu-i fruntea fierbinte . Era atat de mic , iar vulnerabilitatea de pe chip il facea pe Johann sa-l vrea din nou . Frumosul meu . Murmura in timp ce-i saruta lobul urechii si tinandu-l puternic la propriul piept . Acea expresie, piele fina si buzele rosii il excitasera din nou, trupul sau urland cu tarie dupa cel al lui Yu . Probabil exagerase putin cu miscarile , insa cu siguranta fusese mirat de faptul ca baiatul lesinase . Aprinse intre timp plasma , insa continuand sa-l priveasca pe profesor . Vroia sa se trezeasca mai repede, inainte sa ajunga la ideea de a-l viola prin somn . Surase la acest gand, ca apoi sa-l sarute din nou pe buze pe iubitul sau. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mier Feb 13, 2013 7:55 am | |
| Continua sa doarma linisti, pierdut in nesimtirea cauza de lesin. Capul il durea putin dar avea sa isi revina mai repede decat ar fi crezut. Nu putea sa inteleaga cum a putut lesina din cauza unei partide. Se simtea complet aiurea, mai ales ca stia ca pustiul nu se eliberase inca. Era un partener de-a dreptul groaznic... Simti atingerile pustiului dar nu se trezi decat in clipa cand buzele iau fost acaparate de cele ale lui Johann. Ii raspunse slab si isi deschise lent ochii, ca apoi sa rupa sarutul din cauza aerului ce devenea repede o problema destul de mare. Inghiti in sec, simtindu-se de-a dreptul penibil in clipa de fata, obrajii devenindu-i iarasi rosiatici. Nu s-ar fi mirat daca Johann l-ar considera incapabil ca si partener; isi daduse primul drumul si mai si lesinase pe deasupra. -Scuze... Nici nu stiu ce sa spun... Spuse stanjenit de cele intamplate, ascunzandu-si chipul rosu la pieptul lui. Inima ii batea cu putere si ii venea sa-si bage capul in pamant de rusine si sa se ascunda de privirea pustiului. Tinea mult la el si ar fi vrut sa-l faca sa isi dea drumul si sa se simta bine insa, doar el a fost cel care a facut acele lucruri. Nici daca ar fi fost virgin nu ar fi patit asa... | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mier Feb 13, 2013 8:08 am | |
| Se bucura sa vada ca baiatul isi revenise, insa incepuse sa rada cand acesta isi ceruse scuze. Yu chiar era un prostut . Zambi , ridicandu-i chipul spre al sau si sarutandu-l din nou pe buze . Il stranse apoi in brate , sprijinindu-si barbia de capul tanarului - el nu intelesese ca a fost cel mai perfect? Iubit micut . Tu ai fost cel mai bun , perfect . Doar ca esti cu mult prea inocent si te iubesc prea mult ca sa ma satur de tine din cateva miscari . Daca nu ai fi tu , crede-ma ca si eu as fi terminat partida de mult printule. Ii spuse senin , pastrandu-si un zambet depravat pe buze -adora ca Yu isi punea astfel de probleme, insa nu dorea sa se simta inferiorizat . Stia ca din cauza sa asta nu luase atat de repede sfarsit, insa in niciun caz nu era vorba ca n-ar fi pe deplin satisfacut . Cand am fost in tine, era atat de cald si primitor .. Ah .. atat de stramt. Zise ca apoi sa-l muste din nou de gat , observand mici urme rosiatice . Te vei obisnui repede cu stilul meu si nu o sa iti mai pui probleme de gen ingeras micut. Adauga , ca apoi sa-i spuna ca in seara asta avea sa faca din nou acelasi lucru . Era nerabdator sa intretina o noua relatie intima cu acesta, caci adora sentimentul cand era in el - atat de diferit si totusi ii completa fiinta . Cand auzi batai in usa ii permise lui Sebastian sa intre in camera, lasand comanda sa pe noptiera, impreuna cu doua pahare de suc , natural . Haide sa papam si sa-ti recapeti fortele . In seara asta nu te mai ierti ! Si lesinat si tot continui . | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mier Feb 13, 2013 8:17 am | |
| Ii raspunse la sarut si se lasa imbratisat, zambind totusi. Se parea ca si el se simtise bine iar asta il facuse pe Yu pe fericit; dar nu insemna ca nu se mai simtea patetic din cauza ca lesinase. Inca se simtea, dar nu chiar atat de mult. Cand a fost muscat de gat, simti iarasi acei fiori pe sira spinarii si isi musca usor buza inferioara. Realizase ca nu il mai durea asa ca acum putea sa-l sarute in voie pe Johann, fara sa-si faca griji ca avea sa se loveasca. Era foarte bucuros ca pustiul mai vroia si alte partide cu el, ca nu l-a alungat si ca inca ii dorea corpul. Avea sa reziste mai mult si avea sa-l satisfaca pe deplin, sa-i dovedeasca de ce multi altii doreau sa se culce cu el, sa-i arate ce insemna sa fi iubit de Yu. Avea sa recurga la tot ce invatase in trecut iar corpului lui il va folosi in toate modurile posibile ca sa-l scoata din minti pe Johann. Nu se lasa mai prejos caci stia cat de bun era la pat iar pustiul avea sa vada. -Okey, chiar imi este foame. Isi duse mana la stomac, auzind cum scotea sunete atunci cand a simtit mirosul de mancare, imbujorandu-se. Nu mai mancase de ieri si era pur si simplu lihnit. Trebuia sa isi recapete fortele pentru partida de diseara. S-a ridicat din pat, apropiindu-se de noptiera, deschizand cutia in care era pizza. Lua o bucata, incepand sa manance, fiind foarte buna. -Diseara, am sa-ti arat de ce toti m-ar vrea in patul lor. Spuse cu mancarea in gura, fiindu-i prea foame ca sa mai tina cont de maniere, lasand un ranjet malefic la vedere. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mier Feb 13, 2013 8:33 am | |
| Il privi cu ochii mari pe Yu caci mancase intr-o maniera .. cam iesita din comun . Dar nu-l interesa atat de mult acest aspect . Zambi la randul sau , dand afirmativ din cap pentru a-l sustine pe Yu . Nu l-a crezut niciodata mai prejos de ceilalti, insa nu s-a gandit ca baiatul ar fi putut fi atat de vulnerabil incat sa lesina - insa asta nu-l deranjase pe Johann , dimpotriva . Il iubea cu mult mai mult acum . Printule papa si dupa vorbesti. Ii zise amuzat , sarutandu-l pe crestetul capului si intinzandu-se catre paharul de suc, lasand lichidul sa-i racoreasca gatul inca infierbantat . Si ti-am zis sa nu te mai gandesti la asta . Te voi avea toate viata . O sa-mi arati tot ce vrei in ce mod vrei. Ii spuse , ca apoi sa-l sarute pe obraz, caci tanarul manca si nu era intocmai oportun altfel . Il privi in timp ce-si musca buza inferioara, rezumandu-se la paharul de suc . Ce e drept, parca-i trecuse pofta de mancare d ecand s-a trezit baiatul . Isi indrepta spatele , incordandu-si muschii atunci cand revenise fulgerator o durere la abdomen - insa asta doar pentru cateva secunde. Stramba din buze, dupa care zambise , gandindu-se la gemetele pe care le auzise din gura tanarului - asta numea el perfect , nu cat de larg sau stramt era partenerul . Isi trecu o mana prin par , privindu-l in continuare , ca apoi sa lase paharul pe noptiera si zambeasca siret - de ce ? doar el stia . Frumosule, esti inca rosu in obraji. Spuse amuzat , intinzandu-se si trecandu-si limba peste buzele acestuia. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mier Feb 13, 2013 8:43 am | |
| Dadu afirmativ din cap si continua sa manance linistit. Ca sa fie sincer, deja s-a obisnuit cu Johann si din cauza asta, manierele s-au dus pe moment. Sau poate pentru ca ii era prea foame ca sa aibe grija la asa ceva. Privi inainte, savurand cat mai multe bucati de pizza. Ii era foarte foame iar stomacul lui putea depozita o cantitate mare de mancare in momente ca astea. Pizza era foarte buna si perfecta ca sa isi recapete energia insa, modul in care Johann il privea de ceva timp incoace il facea sa se rusineze, si nu stia de ce mai exact. Avea acea privire intimidanta si perversa ce parca incerca sa ii intre sub piele. Se incrunta scurt cand limba pustiului ii contura buzele, indepartandu-l usor cu o mana. -Oi, inca mananc. Spuse imbufnat caci mai mult il deranja faptul ca ii spuse ca inca mai era imbujorat. Normal ca inca mai era imbujorat la cum il privea si la ce se intamplase intre ei. A vrut sa mai ia inca o felie de pizza insa isi auzi telefonul sunand, acesta fiind in rucsacul sau cu haine. Se duse si il scoase de-acolo, raspunzand cand observa ca era agentul mobiliar, apropiindu-se de geam ca sa aibe mai mult semnal. Acesta il suna in legatura cu decizia luata insa Yu ii spuse ca inca nu s-a hotarat si ca ii trebuia putin mai mult timp de gandire. Agentul accepta sa ii ofere timp pana diseara asa ca Yu inchise, scotand catalogul si pliantele din rucsac. Se aseza turceste pe pat si incepuse iarasi sa le rasfoiasca, realizand ca trebuia sa se hotarasca mai repede; deja isi puse vechea casa la vanzare. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mier Feb 13, 2013 10:14 am | |
| Surase cand il indeparta , continuand sa il priveasca intr-o maniera cercetatoare , trecandu-si adesea limba peste buze . Il privi curios cand il auzi , vorbind cu cineva anume, ceea ce-l facu sa se simta oarecum gelos . Stramba din bzue, caci nu era o senzatie intocmai placuta - ba chiar ii lasase un gol in stomac . Nu-l scapa din campul sa vizual nici atunci cand scoase ceva anume din rucsac , ridicand una dintre sprancene - nu mai avea casa sau ce ? Zambi la gandul acesta , apropiindu-se de Yu si imbratisandu-l de la spate . Daca ei doi ar locui impreuna s-ar asigura ca tanarul nu il insela si ar putea intretine relatii intime in fiecare zi , seara , dimineata . Ma gandeam .. ce-ar fi daca te-ai muta tu cu iubitul tau ? Intreba in timp ce-l saruta pe umar, dand la o parte pliantele si intorcandu-i chipul spre al sau . Stii bine ca ar fi placerea mea sa ma trezesc cu tine in fiecare dimineata , gol . Sau am putea merge impreuna la academie.. sau separat . Spuse tinandu-si degetul mare pe mijlocul buzei inferioare a baiatului , in timp ce privirea urma cursul unei vene de la nivelul gatului sau . Asa ai si tu grija mai mare de mine si nu mai ajung in situatii gen. Adauga cu un zambet triumfator pe buze , strangandu-l si mai tare la piept - Yu avea sa fie al sau si avea sa locuiasca impreuna cu el , fie ca vroia , fie ca nu . Daca l-ar fi refuzat , ar fi insistat cum stia el mai bine. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mier Feb 13, 2013 10:25 am | |
| Il lasa sa-l imbratiseze, continuand sa se uite peste plainte si peste catalog. Multe oferte de-acolo il atrageau mult si nu stia din care sa aleaga, fiind foarte indecis, ca de-obicei. Ramase surprins cand ii auzi propunerea pustiului, lasandu-si capul intors. Era usor confuz caci nu intelegea de unde atata graba sau, de unde dorinta asta brusca ca ei sa locuiasca impreuna. Nu mai locuise cu vre-un iubit pana acum si nu se simtea pregatit pentru asta. Era un pas destul de mare si important iar ei nu erau de prea mult impreuna. Nici macar nu aveau o zi ca si iubiti. Nu vroia sa-l raneasca insa nu putea aceepta. Asta ar fi insemnat ca Yu profita intr-un fel de el, chiar daca amandoi erau bogati, si nu vroia asta. Ii zambi dulce si il saruta scurt pe buze, dand negativ din cap. -Nu ma pot muta cu tine, Johann. Abia daca suntem impreuna de-o zi. O astfel de propunere ar fi logic sa vina dupa cateva luni de relatie. Isi intoarse capul si trase inapoi catalogul si pliantele, continuand sa stea in aceeasi pozitie. -Daca eu m-as muta acum cu tine si sa zicem ca, peste o saptamana ne certam, eu va trebui sa plec si nu voi avea unde sa ma duc. Mi-am pus deja casa la vanzare. Nu te supara, scumpule, insa nu ma pot muta cu tine. Vreau sa ne petrecem cat mai mult timp impreuna, sa ne cunoastem mai bine, sa ma asigur ca nu vei pati nimic dar chiar nu pot accepta. In fond, la scoala putem pleca impreuna si fara sa locuim impreuna.
| |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Joi Feb 14, 2013 5:10 am | |
| Stramba din buze cand realiza ca raspunsul baiatul era unul negativ, lasandu-se auzit un oftat din partea sa - nu se asteptase, insa avea dreptate . Daca era numai o zi de cand sunt impreuna, cum de i-a putut spune ca-l iubeste atat de repede? Isi acoperi fata cu o palma, ridicandu-se din pat fara a spune ceva si indreptandu-se spre bucatarie , unde isi turnase un nou pahar de vodka . Il bause rapid , ca nici dupa cateva minute sa apara Andreas in dreptul sau - credea ca are vedenii , caci i se paruse oarecum imposibil sa ajunga astfel .. deodata . A:Bei fara mine ma? Il auzi intrebandu-l ca apoi sa primeasca un scurt pumn in umar . Zambi la acest gest, lasand paharul pe marginea mesei si tragandu-l pe Andreas in bratele sale . Era un gest cam deplasat , necaracteristic lui Johann , insa ii fusese parca dor de asta . A:Gay-ule ! Murmura Andreas , acesta fiind cativa centimetri mai inalt fata de Johann . Intr-adevar , erau doua persoane iesite din comun din toate punctele de vedere, insa se intelegeau prea bine ca sa apara prejudecati intre ei . A:Unde e Yu ? E in camera. L-am cam obosit . Rase caracteristic , observandu-se din gesturile sale sentimentele lui pentru Yu . Il iubea si lucrul asta ii strangea pieptul de fiecare data cand il vedea. A: E ceva serios ? Sau e vorba de pariul ala? Johann se indeparta de Andreas fara sa spuna ceva , ca apoi sa isi mai puna un pahar de vodka si sa-i ceara o tigara barbatului . | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Joi Feb 14, 2013 5:22 am | |
| Il privi usor trist cand Johann pleca, realizand ca refuzul il ranise insa, ii era teama sa faca pasul asta. Il iubea pe pusti dar nu se putea muta cu el. Relatia asta era frumoasa dar era si instabila; nimeni nu poate sti ce va fi peste o saptamana sau chiar maine. Daca ei se vor certa, Yu nu avea unde sa se duca din cauza ca si-a vandut casa iar pe drumuri nu putea locui pana ce sa isi gaseasca o noua locuinta. Ofta adanc, trecandu-si o mana prin par. Se ridica de pe pat si isi lua pe el o pereche de boxeri si o pereche de pantaloni sport, negrii, largi, ramanand la bustul gol. Se simtea prea vinovat ca sa ramana in camera si sa nu discute asta cu Johann. Daca ar fi fost sigur ca ei nu se vor certa, atunci s-ar fi mutat cu el. Daca ar fi fost sigur ca pustiul nu glumea cu relatia asta si ca intr-adevar il iubea, nici nu ar mai sta pe ganduri si si-ar face bagajele sa se mute aici. Parasi camera si cobora scarile, apropiindu-se de bucatarie. -Daca imi dovedesti ca esti serios cu chestia asta atunci ma mut cu...oh... Ramase pe loc si pastra linistea atunci cand il vazu pe Andreas. Chipul lui devenise neexpresiv pentru un moment insa, se hotara sa uite discutia pe care au avut-o. Nu vroia sa se enerveze iarasi sau sa-l supere pe Johann. -Ummm... discutam mai incolo despre asta. Ii spuse lui Johann si se apropie de frigider. Il deschise, cautand ceva de baut pe-acolo; un energizant ar fi fost perfect impreuna cu putin coniac. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Joi Feb 14, 2013 5:37 am | |
| Discutia dintre el si Andreas se lungise , ajungandu0se dintr-o tematica spre alta, osciland intre probleme si interese . Cand Yu intrase in bucatarie , Johann se apropiase de acesta, imbratisandu-l de la spate si sarutandu-l pe gat . Printul meu n-are voie alcool . Mai bine o limonada . Spuse in timp ce-si apropie mana spre un vas din sticla , ce continea limonada si cuburi de gheata . Ii zambi intr-un anume fel lui Andreas , ca apoi sa se apropie de barbat si sa-si fixeze mana dreapta pe umarul sau. Iubitule cum tu nu vrei sa te muti cu mine si Andreas s-a oferit , cred ca el va locui cu mine de acum . Ne va fi greu sa ne intelegem la anumite lucru , dar macar n-o sa mai fiu singur aici. Zambi cu subinteles , inclinandu-si capul spre paharul de vodka si continuand sa traga puternic din tigara . Buzele ii erau arcuite , pielea sa alba constrastandu-se cu razele slabe ale soarelui . Iubea sa-l simta pe piele , oricand de putin . Ce zici de asta ? Nu e o idee buna? Intreba ca apoi sa se ridice cu sezutul pe marginea mesei , ridicand paharul de vodka la gura . Isi trecu limba peste jumatate a conturului sau , ca apoi sa bea din lichidul respectiv . Avea sa-l convinga pe Yu sa se mute cu el ; si avea sa ii demonstreze ca asta este ceva ce si el isi doreste. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Joi Feb 14, 2013 5:45 am | |
| Il privi pe Johann cu coada ochiului si stramba din gura cand ii oferise limonada. El nu vroia limonada; nu era un copil ce nu avea voie alcool. Ofta adanc si isi turna intr-un pahar, privindu-l pe pusti atunci cand vorbise si cand s-a apropiat de Andreas. Ramase de-a dreptul socat cand il auzi si cand observa acea tenta de..de...perversitate in voce si in gesturi. Simtea cum sangele i se urca iarasi la cap si cum il ura din nou pe Andreas, mai mult ca niciodata insa, nu avea sa le joace jocul. -Fie. Sper sa va distrati impreuna; eu am plecat de-aici. Lasa paharul si pleca din bucatarie fara a mai spune nimic. Era nervos si asta nu era deloc bine. In ochi i se putuse citi ura ce puse stapanire pe el cand auzi acea veste iar inima ii batea puternic inca. S-a dus in camera, cautand un tricou in rucsac pe care-l imbracase. Daca cei doi aveau sa se mute impreuna, Yu nu mai avea de ce sa ramana aici. In fond, temerile lui chiar s-au adeverit pana la urma. Andreas avea sa castige in fata lui Yu daca nu o facuse deja. Era chiar ironic ca cei doi s-au hotarat sa se mute impreuna chiar acum, iar asta trezea bestia din Yu; bestie pe care crezuse ca a distrus-o atunci cand a parasit afacerea tatalui sau. Puse pliantele si catalogul in rcuscac si isi lua telefonul, fiind gata sa plece. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to | |
| |
| | | | Wanna know me better? I dare you to | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |