|
| Wanna know me better? I dare you to | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Johann C. Wildhaber
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Lun Feb 11, 2013 6:59 am | |
| Nu constientiza momentul in care haosul se instalase in acel ambient linistit, sau cat se poate de linistit in conceptia lui Johann . Trupul ii era acum intins pe un pat de spital , cu rani superficiale si o taietura la nivelul mainii drepte ce ii amortise partial . Fiind inca beat, tot ce isi amintea erau umbre si absenta prietenului sau , ce intr-un final intrase in salon , alaturi de mama sa . Barbatul stramba din buze, incercand sa se ridice, insa scrasni violent din dinti, intreg abdomenul fiindu-i cuprins de o durere atipatoare . Tusea slab, adesea pe o perioada indelungata de timp, insa era in viata si in curand, intr-o conditie la fel de perfecta fizic . Stia ca tatal sau era responsabil pentru asta , caci indraznise sa-l sfideze prin ultimele sale actiuni . Andreas, scoate-o afara din salon. Murmura pe un ton soptit, in timp ce-i strangea mana prietenului sau . Mama acestuia plangea, iar asta nu putea decat sa-l sensibilizeze pe Johann . Detesta sa o vada in astfel de conditii, cu toate ca adesea isi impunea sa o urasca. Inca avea gustul lamaii pe buze , trecandu-si agitat limba peste acestea . Avuse noroc de faptul ca nu i-a fost fracturat nimic, coastele abia daca au fost atinse de cei ce alimentase zgomotul. Se intinse la loc , comoditatea de care dispunea facandu-l sa adoarma in cel mai scurt timp . Nu asta era ceea ce numea el 'noapte specifica' , insa nici suparat nu era - la urma urmei, inca traia . Asta insemna ca tatal sau ii oferise o alta sansa, cu toate ca Johann dorea sa i-o satisfaca nici de data aceasta . Nu era de acord cu nimic din ceea ce batranul Wildhaber facea, motiv ce-l obliga adesea sa il refuze . Totul era negru in fata ochilor, simtindu-si respiratia calda lovindu-se de ceva anume - nu stia ce , insa era cu mult prea fierbinte in jurul buzelor pentru a nu se trezi | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Lun Feb 11, 2013 7:10 am | |
| In timp ce isi vedea linistit de treaba cu acele oferte, telefonul ii sunase. Nu cunostea numarul si nici nu a vrut sa se prezinte atunci cand a raspuns insa, il anuntase ca Johann era la spital, intr-o stare nu prea buna. Vestea il socase complet si il facu sa scape telefonul din mana. Nu putea sa inteleaga de ce a ajuns acolo insa trebuia sa-l vada neaaparat. Nu considera ca a fost sunat ca si in calitate de diriginte al lui caci acea voce ce ii vorbise parea a fi de pustan. Se grabi sa iasa din casa si urca in masina, conducand cat de repede a putut pana la spital desi, aproape ca facuse un accident. Intra in fuga inauntru si ceru informatii despre pacientul Johann iar numarul salonului i-a fost dat. S-a grabit acolo si cand a intrat, inima i-a stat in loc din cauza acelei scene. Nu si-ar fi imaginat ca tocmai el avea sa ajunga in halul asta si la putin timp dupa ce au vorbit. S-a intristat groaznic si s-a apropiat lent de pat, trecandu-si degetele prin parul acestuia. Nu ii placea sa il vada asa iar sufletul parca il omora din cauza durerii. Intr-un fel, se atase de el si avea sa ramana aici pana ce isi va reveni. Se apleca asupra lui si ii cuprinse buzele intr-un sarut dulce, ca apoi sa isi indrepte spatele. Si-a tras un scaun aproape de pat si s-a asezat pe el, privindu-l pe pusti. Cat timp acesta a dormit, Yu nu s-a miscat de-acolo nici macar pentru o clipa. Il pazea caci ii era teama ca ceva avea sa se intample cu el si nu vroia asta. Nu vroia sa-si retraiasca trecutul. Cand intrase aici, uitase de frica lui pentru spitale. Johann il facuse sa uite caci i-a fost mai mare frica pentru el, decat pentru locul unde se afla. | |
| | | Johann C. Wildhaber
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Lun Feb 11, 2013 7:21 am | |
| Nu stia cat durase momentul sau de absenta, insa cu siguranta nu-l simti mai deloc . Cand simti presiune la nivelul tamplelor si al pieptului , incepu sa tuseasa agitat , deschizandu-si intr-un final ochii , lent . Se uita in dreptul unde se presupunea ca era Andreas, insa nu-l vazuse , motiv pentru care-si focaliza atentia asupra partii opuse - unde il vazuse pe tanarul profesor . Isi inchise din nou ochii , redeschizandu-si-i. neintelegand intocmai ce i se intamplase sau ce anume era cu Yu in acel salon . Avea o migrena greu de suportat, fapt pentru care isi intre-deschise buzele, neindraznind sa se miste . Toata incaperea se invartea impreuna cu el , in continuare fiindu-i amortita mana dreapta . Isi simtea gatului uscat , iar buzele de altfel crapate . Ii luase cateva minute bune pentru a se dezmetici , ridicandu-se lent in sezut si sprijinindu-si spatele de perna. Ce faci aici frumosule? Nu-mi spune ca te-ai razgandit. Spuse, incercand sa rada, insa il durea prea tare abdomenul pentru a putea face ceva de genul . Stramba scurt din buze , trecandu-si limba peste acestea.Privi spre noptiera de langa pat - sau ce-o fi aceea, caci nici acum nu putea sa realizeze prea mult - , dorind sa se intinda dupa paharul de apa . Nu reusise insa, intorcandu-se cu fata spre Yu. Mi-e sete. Murmura , simtindu-si gatul luandu-i foc si muscandu-si obrazul pe din interior . Nu stia intocmai nici in momentul de fata ce cauta Yu acolo, ceea ce se putea spune ca era chiar ciudat . Andreas si mama sa nu erau de gasit, insa se pare ca tanarul era cel ce se afla langa el acum . Ar fi vrut sa-l intrebe, insa ii era mult prea sete pentru a fi capabil sa depuna acest efort . Inghiti in sec, intregul sau campul vizual focalizandu-se asupra chipului inocent al profesorului . | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Lun Feb 11, 2013 7:34 am | |
| Isi indrepta privirea asupra pustiului cand se trezi si se ridica in sezut, sarind imediat de pe scaun pentru a-l ajuta. Nu era bine ca se misca atat in starea in care era. Trebuia sa o ia mai usor si sa aibe grija cu ranile alea. Isi facea multe griji pentru el si asta se putea citi cu usurinta pe chip. Cand auzi ca ii era sete, isi indrepta privirea spre paharul cu apa si il lua de-acolo, ajutandu-l pe Johann sa bea din ele pana ce il terminase. -Ia-o mai usor. Esti ranit grav si nu ai voie sa te misti. Spuse pe un ton scazut caci nu vroia sa ii dea dureri de cap cu vocea lui, cum mereu se intampla. Ii umpluse iarasi paharul si il lasa aproape de el, cat sa ajunga sa-l ia daca i se mai facea sete. Se aseza pe marginea patului, avand grija sa nu-l loveasca sau sa-lagite prea mult, zambindu-i dulce. -Cineva m-a sunat si mi-a spus ca ai fost internat de urgenta. Mi-am facut griji asa ca am venit sa vad cum te simti. Nu am putut pleca, mi-a fost teama ca ti se va intampla ceva si ca nimeni nu va fi langa tine sa te ajute. Stau aici de trei ore si nimeni nu a venit la tine. Ii explica pe acelasi ton scazut, punandu-si mana peste cea a pustiului. Privirea si-o avea indreptata in jos acum, mangaindu-i mana cu degetele lui subtiri. Nu ii placea sa-l vada in starea asta si nu avea sa plece pana ce nu se va asigura ca era inafara pericolului. Nu va pleca nici macar daca el i-o va cere. Vroia sa ramana aici, langa el, si sa-l ajute daca avea nevoie de ajutor. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Lun Feb 11, 2013 7:53 am | |
| Bause incet apa , durandu-l orice parte a corpului, inclusiv gatul - cu toate ca nu avea rani pe acesta , si nici faciale, cu exceptia unei mici zgarieturi sub ochi . Ii zambi , lasandu-l pe baiat sa-i cuprinda mana intr-a sa , stiind ca nu avea cine sa fie la el - detesta sa fie vazut in starea aceasta,insa nu se simtea prea capabil sa deschida o conversatie . Isi trecu subtil limba peste buze, lasandu-si mana stanga sa-i atinga obrazul tanarului . Hei, sunt bine. Zise , incercand sa-si miste si mana dreapta, insa ii era amortita - cu toate ca nu spunea nimic. Era de ajuns pentru Yu sa-l vada in acel pat de spital , nu putea sa-l sperie cu mai mult . Frumosule sa nu pleci de langa mine. Adauga in cele din urma, ca apoi sa adoarma din nou . Era dureri pe alocuri insuportabile, insa in mare parte se simtea bine . Nu era prima oara cand isi lua bataie , caci nici nu avea cum sa tina piept unui grup intreg . Se intreba cum reactionase Andreas cand il vazuse in acea situatie - mai ales ca la cat de beat era, nu isi mai amintea mari lucruri . Se simtea atat de linistit acum , insa cu mult prea obosit . Nu dormise de multisor , dar acum avea sa recupereze timpul pe care il pierduse . Astepta nerabdator sa isi revina, ca apoi sa il cucereasca pe baiat si sa oficializeze pentru a doua oara in viata sa o relatie , ba chiar una reala . Il entuziasma acest gand , insa momentan trebuia sa se concentreze in a-si vindeca ranile si in scapa de durerile pe care le avea . I se administrase toate necesare , in ciuda faptului ca Johann mereu s-a temut de ace - sau cel putin asta era ceea ce considera el un adevarat pericol . Continua sa doarma, nici el nu stia cat , dorind totusi sa-si schimbe pozitia, dar fara a putea . | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Lun Feb 11, 2013 8:59 am | |
| Zambi cand ii simti mana pe obraz si il lasa sa adoarma. Nu avea sa plece de aici decat atunci cand si Johann va putea pleca. Se aseza iarasi pe scaun si il lasa pe pusti sa oarma cat vroia. Isi scoase telefonul si incepu sa se sune, luandu-si un mic concediu. Nu putea sa mearga acum la scoala cand Johann era in spital. Vroia sa stea alaturi de el, nu sa se duca sa predea clasei unde el nu era. Avuse noroc, directorul intelegandu-l, oferindu-i astfel concediul pe care-l dorise. Inchise telefonul si il lasa de-oparte, privindu-l ingrijorat pe pusti. Nu vroia sa-si imagineze ce era mai rau asa ca prefera ca destinul sa-si lase amprenta asupra lor. Orele treceau repede si chiar daca Yu amortise pe scaun, nu se miscase de-acolo. Nu stia sigur cat timp a stat acolo insa soarele incepuse sa rasara si sa lumineze camera nu demult intunecata de noaptea ce acum disparuse. Nu dormise din cauza ca i-a fost frica ca Johann sa nu se opreasca din respirat sau altceva, iar Yu sa nu fie treaz ca sa-l poata ajuta. Era obosit insa nu-i pasa; doar il privea cum dormea linistit, calmandu-se pe sine astfel. Doctorii au mai venit in vizita de cateva ori si Yu a fost capabil sa le ofere diferite informatii, auzind ca avea sa se faca bine. Era fericit ca auzise asta si pututse in sfarsit sa respire usurat. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Lun Feb 11, 2013 9:19 am | |
| In momentul in care-si deschise ochii , privirea ii era acaparata de o ceata , ce disparuse nu dupa mult timp de la trezirea acestuia . Era buimac, singurul lucru ce-l durea fiind capul , din cauza bauturii in mare parte - si alte cateva zgarieturi superficiale . Mana lui dreapta isi recapatase din simturi , simtind prezenta unei alte persoane in salon . Crezuse ca prin intermediul imaginatiei sale ajunse acolo Yu , insa nu , era chiar el , mai obosit ca oricand . Johann zambi chinuit , ridicandu-se in sezut si intinzandu-se pana in dreptul baiatului , lasandu-si mainile pe talia sa si facand astfel incat trupul mic si firav al tanarului sa fie langa al sau . Scrasni intre timp din dinti , abdomenul sau devenind o mica piedica din cauza durerii , insa isi reveni in scurt timp. Se pare ca pana la urma Yu ramasese cu el , iar dupa cearcanele pe care le avea , ceva ii spunea lui Johann ca acesta nu dormise . Prostule. Nu trebuia sa stai fara sa dormi. Murmura in timp ce-l saruta pe crestetul capului, ridicandu-i chipul spre al sau . Frumosule, vreau sa ma trezesc in fiecare dimineata astfel . Ma refer cu tine langa mine, nu la patul de spital . Ignora aspectul asta . Spuse pe un ton amuzat, strangandu-l pe Yu la propriul piept. Era atat de micut incat se potrivea perfect bratelor sale , ce-i drept oarecum bandajate . Ii depuse un mic sarut pe buze, dorind sa nu il deranjeze din nou prin gesturile sale, ca apoi sa zambeasca. Nu stiu de ce ai ramas cu mine, dar apreciez . Insa asta nu o sa ma impiedice sa nu te mai ating. Din contra, m-ai starnit si mai rau ! Zise sigur pe sine , in timp ce-l privea in ochi pe Yu , lucru ce-l excitase . Cu siguranta ca daca n-avea problemele cu abdomenul .. si restul corpului , acum tanarul ar fi fost al sau . Sau poate nu . Nu dorea sa-l oblige - realizase ca baiatul era facut doar pentru romantism , si nu pentru violenta sau alte modalitati specifice lui . Daca mai continuam o zi astfel , cred ca ma indragostesc de tine . | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Lun Feb 11, 2013 9:33 am | |
| Isi indrepta privirea spre el, lasandu-se dirijat de miscarile acestuia pana cand a ajuns langa el, la pieptul pustiului. Il privea atent, zambind dulce. Se bucura sa-l vada treaz, si se bucura sa vada ca era bine. Nu ii pasa ca nu dormise; meritase tot efortul. -E okey, nu sunt chiar asa de obosit. Cuvintele pustiului ii aduceau zambetul pe buze lui Yu. Nu s-ar fi gandit ca va avea sa auda asta din partea lui. Unde disparuse partea violenta si rasfatata? Chiar incetase sa-l mai considera curva si restul lucrurilor care i le-a spus atunci? Probabil, iar asta era bine. Ii accepta sarutul, simtindu-i iar gustul dulce si raceala buzelor in comparatie cu temperatura ridicata a acestuia. Se simtea iarasi placut, mai placut ca ultima data. Cand Johann terminase de vorbit, Yu isi lasa ganditor privirea in jos, mangaindu-i usor pieptul fara sa-l raneasca. -Cand am fost student, totul timpul aveam aventuri. In fiecare zi, in fiecare saptamana, timp de trei ani. Pe-atunic am fost intr-adevar o curva, pana intr-o zi cand ceva rau s-a intamplat. Un tip cu care m-am culcat si pe care l-am refuzat apoi, din cauza idioteniei mele si a devizei ''nu te culca cu acelasi tip de doua ori'', un prieten a intrat in spital. Tipul ala a aflat ca m-am culcat cu acel prieten si a avut o criza de gelozie. L-a batut pana l-a bagat in spital si aproape ca l-am pierdut atunci. Cand am aflat ca esti in spital, m-am panicat si mi-a fost teama ca am sa te pierd, si ca nu voi fi langa tine, ca imi voi retrai trecutul si asta m-ar fi distrus. Nu imi pasa ca nu am dormit, nu imi pasa ca nu m-am dus la scoala sau ca nu mi-am facut datoria de profesor; am vrut doar sa stiu ca vei fi bine si ca nu am sa te pierd. Recunoscu in cele din urma desi a fost cam greu pentru el. Johann era primul care aflase adevarul despre o parte din trecutul lui care l-a schimbat drastic insa, nu-i parea rau ca i-a spus asta. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Lun Feb 11, 2013 9:44 am | |
| A stat cat sa-l asculte, coborandu-si ambele maini pana-n dreptul fundului acestuia, unde-si si pozitionase palmele- dar asta nu pentru mult timp . Ii depuse un mic sarut pe nas, dupa care se ridicase din pat, scrasnind la fel de violent din dinti . Acum simtea cum un tren l-ar fi lovit din plin, insa nu conta prea mult asta pentru el - vroia acasa, la el acasa, impreuna cu Yu . Isi lua geaca pe el , constientizand ca era in abdomenul gol , doar in acel moment . Avea nevoie ca-n afara de pansamente nu era intepat cu nimic ; sau cel putin nu vazuse sa fi fost ceva de genul. Printule , mergem acasa. Zise neinteresandu-l daca avea sau nu acordul doctorului , sau daca va comenta cineva - cand el dorea sa plece, pleaca . Constientiza ca Yu are ceva de comentat pe baza acestui subiect asa ca zambi intr-un mod malefic , facandu-i scurt din ochi . Esti al meu frumosule. Zise sigur pe sine, pasind spre el si luandu-l in brate , purtandu-l in mare parte pe antebrate si incercand sa evite usoara durere. Era imbracat ca si un vizitator oarecare, deci erau slabe sansele sa fie recunoscut . Ii depuse un sarut pe buze pentru a nu-l vedea suparat sau lucruri de genul, ca apoi sa zambeasca inocent . Nu vreau sa ma judeci pentru asta . Doar incearca sa ma intelegi, bine? Intreba in timp ce esti din spital , insa nu inainte de a observa privirile cam ciudate ale oamenilor de pe holul respectiv . Il deranjau , dar nu era in stare sa faca ceva - nu in conditia sa fizica . Cum ajunse la bar cu masina lui Andreas, acum era obligat sa ia un taxi , ceea ce si facuse pana-n fata propriei sale case . Spera doar ca baiatul sa nu fie suparat pe el si ca avea sa-l inteleaga . Haide Yu. Spuse scurt , in timp ce-l luase din nou in brate , dar nu inainte de a plati taxiul . Intra in interiorul casei sale , fiind una demna pentru prestigiul sau . Nu suntem intr-o relatie, dar eu asta vreau . Si vreau sa stai cu mine, macar pana-mi revin din durerile astea cumplite. Accentua ultimul cuvant , sperand ca asta sa-l convinga pe tanar sa accepte ceea ce Johann ii cerea. Il lasa jos pe Yu , sarutandu-l din nou pe buze, insa astepta ca baiatul sa ii dea acordul . | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Lun Feb 11, 2013 9:53 am | |
| Mari confuz ochii cand acesta a spus ca vroia sa plece, neintelegand de ce. Era foarte ranit si se vedea clar ca avea dureri mari insa, nici macar nu apucase sa comenteze ca deja il lua in brate si se cara cu el de-acum. Nu trebuia sa se agite ca sa scape caci putea sa-l loveasca si sa-i agraveze starea asa ca, a preferat sa se lase purtat, chiar daca a fost destul de jenant. Era si el barbat totusi... Privi in jur atunci cand au ajuns acasa la Johann si a vrut sa-i spuna ca nu avea sa coboare ci aveau sa se intoarca la spital insa, degeaba; iar il luase in brate si astfel il fortase sa nu se miste si sa se lase purtat in casa. Era o casa foarte interesanta si foarte moderna. Luxurioasa chiar insa, nu prea se mira de lucrul asta avand in vedere ca pustiul era un bogatan rasfatat. Se sprijini pe propiile picioare cand a fost lasat jos si ii accepta in cele din urma sarutul, raspunzandu-i la el. -Nu imi place ca am plecat din spital. Esti ranit, ai dureri groaznice si trebuia sa ramai acolo! Ofta adanc, ducandu-si o mana in par, nestiind mai exact ce sa faca. -Fie, voi ramane cu tine pana ce te vei vindeca insa trebuie sa-mi promiti ca nu vei mai face nimic nebunesc si ca te vei odihni. Haide, trebuie sa te intinzi iar trebuie sa ma duc acasa sa-mi aduc niste schimburi. Ii lua bratul si-l puse dupa propiul gat, tinandu-l cu mana libera de mijloc, ajutandu-l sa urce scarile pana in camera acestuia. Il intinse pe pat si deschise geamul ca aerul curat sa intre . Trebuia sa aibe grija de el pana cand isi va reveni si trebuia sa ii faca rost de medicamente si pansamente pentru rana. Inca nici nu ii venea sa creada ca a fost de-acord cu plecarea din spital! | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Lun Feb 11, 2013 1:05 pm | |
| Se bucura de faptul ca tanarul nu ii spuse nimic cu privire la plecarea sa din spital - insa , oricum, chiar daca ar fi avut ceva de zis cu siguranta nu s-ar mai fi intors acolo . Detesta spitalele , ura doctorii iar asistentele erau cu mult mai ajustat vazute in ochii lui Johann . Se sprijini de trupul lui Yu pana ajunse in camera sa , ca apoi sa se intinda in pat, dandu-si geaca jos si ramanand in bustul gol - motiv pentru care interceptase din prima clipa frigul . Isi incurda fiecare muschi , scotand un sunet slab , din adancul propriului gat, detestand raceala de care dispunea acum incaperea. Isi focaliza atentia asupra baiatului cand vorbi, facandu-i semn sa se apropie de el . Iubitule , cat esti cu mine vei fi tratat ca atare . Nu e nevoie sa pleci de langa mine . Am un intreg sifonier de haine, iar daca nu iti convine, pot vorbi cu unul dintre cei ce lucreaza in casa asta si sa-ti aduca lucrurile . Vreau sa te simti ca un print al acestei case frumosule . Zise sincer, lasandu-si capul pe una dintre perne, privind spre tavan , unde era pusa de asemenea si o oglinda . Ii placea ca atunci cand intretinea relatii intime sa fie vazute, studiate - fiecare expresie faciala, orice punct al corpului de care dispunea partenerul sau . Isi trecu limba peste buze, ca apoi sa il priveasca din nou pe Yu . Nu vreau sa ma lasi singur deloc . Daca pleci de langa mine .. Zambi , in timp ce se ridica in genunchi pe pat, indreptandu-se spre directia unde se afla baiatul .Ma voi urca pe acoperis, imi declar iubirea si apoi ma arunc pentru ca m-ai lasat singur. Continua, ca apoi sa ridice insistent dintr-o spranceana . Era amuzat ca tocmai el o spuse, insa nu ii era frica de a o repeta din nou - faptul ca Yu ramase cu el la spital insemna mai mult decat orice ii oferise precedentii sai . Baiatul era special , arata bine si comportamentul sau il innebunea pe Johann . Niciodata nu afirmase faptul ca ura modul in care pustiul il enerva - din contra, ii trezeau la viata toate simturile. Ador modul in care ma privesti , ador cand vorbesti intruna si imi pui la incercare nervii si inainte de toate, ador modul in care mi-ai raspuns mai devreme la sarut. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Lun Feb 11, 2013 1:20 pm | |
| Se apropie de el cand acesta ii facu semn si il asculta. Faptul ca il trata asa il facea sa se simta special dar nu era genul obisnuit cu astfel de lucruri. Prefera sa-si ia singur hainele sau sa isi faca singur treburile, fara sa fie ajutat de nimeni. Nu avea nevoie de slujnici sau de majordomi; avea sa isi aduca singur hainele dar, se parea ca planul tocmai se schimbase. Il privi de-a dreptul uimit cand Johann spusese ca ar fi in stare sa se omoare daca el pleca, fiind o adevarata prostie. Se incrunta si ii puse mana pe fata, impingandu-l usor ca sa se intinda in pat. Pustiul asta era mai prost decat ar fi crezut caci, doar un prost putea sa faca o asemenea declaratie intr-o situatie de acel gen. -Inceteaza cu prostiile, Johann. Ti-am spus ca nu am sa plec; doar ma voi duce pana acasa sa-mi iau cateva lucruri si ma voi intoarce. Am stat ore in sir la spital cu tine, crezi ca as fi in stare sa-mi schimb planul si sa nu ma mai intorc? Isi dadu ochii peste cap caci era clar ca durerea ii afecta mintile pustiului. Lua o patura si il inveli cu aceasta caci in camera incepuse sa se faca destul de frig. S-a dus si a inchis si geamul, cazand pe ganduri pentru o clipa. -Ca sa ne facem intelesi: nu voi pune pe nimeni sa-mi faca treaba fie ca iti place, fie ca nu. Nu vreau slujitori si nici nu vreau sa ma simt ca un print. Mi-e de-ajuns sa ma simt ca si eu. Chicoti scurt din cauza ultimei propozitii, asezandu-se pe marginea patului. -Va trebui sa plec insa, nu am sa staumai mult de-o ora.Ma voi duce acasa sa-mi iau lucrurile apoi am sa ma duc la farmacie sa cumpar pansamente si alte chestii care imi vor trebui ca sa-ti tratez ranile si durerile. Iti promit ca intr-o ora am sa ma intorc asa ca, nu fa vre-o prostie ca sa ne certam apoi. Spuse serios, vrand ca acesta sa inteleaga ca Yu nu avea sa-l paraseasca si ca tot aici avea sa se intoarca. -Si serios, ce nebun ar agata o oglinda de tavan, deasupra patului? Observase oglinda aia inca de cand a intrat in camera si trebuia sa recunoasca ca il speria la culme. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Lun Feb 11, 2013 9:55 pm | |
| Zambi stangaci cand vazu determinarea baiatului, ca apoi sa se lase intins pe pat si invelit – ii placea aceasta postura, cand Yu era cel ce avea grija , insa avand in vedere caracterul acestuia Johann era sigur ca se vor certa deseori . Tusi apasat, ca apoi sa priveasca spre oglinda, colturile buzelor ridicandu-i-se intr-un mod pervers . Nu e intocmai o nebunie. Cand vom face si altceva in afara de a ne uita unul la altul , asta , dragul meu , va fi partea incitanta a actului. Murmura cu un zambet depravat pe fata , ca apoi sa fie anuntat ca Andreas asteapta sa intre. Ii facu semn lui Sebastian sa-l lase, ridicandu-se in sezut, in acelasi timp scrasnind din dinti. A: Unde naiba ai dis ..?A , inteleg. Cred ca revin intr-o ora sau ceva. Ii zise , referitor la pariu , Johann ridicand dintr-o spranceana – asta era o conceptie gresita c emerita ajustata . Isi focalize atentia asupra lui Yu, trecandu-si degetele lungi prin par si stramband din buze . Andreas, nu e ca si cum am face acum sex . Yu este iubitul meu acum si nu merge astfel . S-a cam terminat cu epoca mea de glorie. Adauga in timp ce se chinui sa se ridice in picioare, Andreas repezindu-se si tinandu-l cu o mana de dupa talie si cealalta de umar. Baiatul il privea oarecum uimit, auzindu-se un oftat prelung – dupa ce ca avuse intreaga academie, acum se limita la un tanar profesor . Era o ironie, insa pentru Johann , baiatul era special si era doar al sau . Atat de bun, sensibil si perfect conturat. Pasi spre Yu prin intermediul lui Andreas, lasandu-si mana stanga pe obrazul baiatului si zambindu-I slab. Yu .. vrei sa fii prietenul meu? Intreba, cu toate ca lexemele I se opreau in gat si devenise un adevarat effort aceasta intrebare – pentru Johann reprezenta in acelasi timp si o marturisire, pe care nu mai avuse curajul sa o faca vreodata.
| |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 1:47 am | |
| Nu considera ca acea oglinda reprezenta un factor incitant cand venea vorba de-o partida, din contra,il speria putin. Era de-ajuns ca odata ce aveau sa o faca, pustiul il va vedea in ipostaze stanjenitoare. Nu mai era nevoie si de-o oglinda care sa arate fiecare miscare si fiecare expresie faciala pe care ei o vor adopta. Nici macar nu putea sa inteleaga cum de i se parea incitant asa ceva dar, stia sigur ca in noua lui casa, oglinzile vor sta pe pereti si nu pe tavan. Il privi pe tanar cand isi facu aparitia in camera si ii venea sa-i palmuiasca pe amandoi, dar s-a abtinut. Faptul ca ei au facut un pariu deprevat ce-l includea il deranja dar, nici nu-l surprindea prea mult. Stiuse de pariu inca din clasa si reusise sa-l evite desi, nu asta a fost planul lui initial. Nu dorise ca Johann sa ajunga in spital pentru a pune capat acelui pariu prostesc insa, se bucura sa auda ca pustiul renuntase la el si ca il considera acum un iubit si nu doar un subiect de interes sau premiul dublu pentru acel pariu. Epoca lui de glorie probabil ca se sfarsise din cauza lui Yu dar asta nu insemna ca acel sfarsit nu avea si partile lui bune: la timpul potrivit, putea sa-l aibe pe Yu de cate ori ar fi dorit. Multi si-ar fi dat viata ca sa-l aibe macar o singura data in pat pe profesor, iar Johann nu trebuia sa munceasca sau sa sacrifice chiar atat de mult sa-l aive. Tot ce trebuia sa faca era sa fie romantic, atent si sa isi scoata prostiile din cap, adica sa nu mai umble dupa altii. Il privi pe pusti cand s-a apropiat de el, surprins de acea intrebare. Obrajii au capatat o culoare rosiatica, intensa, fiind stanjenit din cauza faptului ca acea intrebare i-a fost adresata de fata cu Adreas care, il crezuse pe Yu la fel de usuratic ca si Johann. -Doamne, cum poti intreba asa ceva acum? Se ridica in picioare si se apropie de iesire, incercand sa-si calmeze imbujorarea. Pentru cineva la 25 de ani, nu mai era deloc dragut sa roseasca intr-un asemenea hal sau sa fie pus intr-o astfel de situatie incurcata. -Ma voi intoarce peste o ora. Te-as ruga sa ai grija de el, Andreas si sa nu dea naiba sa-l atinga altcineva inafara de mine. Este al meu acum. Arata amenintator cu degetul spre el, parasind apoi incaperea. Ranji larg caci, desi a fost stanjenit de intrebarea acestuia, ii oferise, intr-un fel, raspunsul prin intermediul acelui ''este al meu''. Si asa si era; Johann ii apartinea acum iar lui Yu nu ii placea sa imparta, fiind foarte posesiv cu partenerii de care s-a atasat, in special de acesta. Parasi casa si realiza ca masina lui ramase la spital, oftand adanc. Chemase un taxi pentru a ajunge acolo si isi recupera masina, ducandu-se cu ea acasa. Isi lua cateva haine, o crema de corp pe care o folosea mereu dupa ce facea baie, produsele de ingrijire orala si alte cateva lucruri ce au mai incaput in rucsac, astea pe langa acel catalog si pliantele. Daca tot avea sa stea degeaba, macar sa se gandeasca ce casa sau apartament avea sa-si cumpere. Dupa ce termina, incuie totul si porni spre farmacie. Cu greu facuse rost de anumite calmante si solutii care ii trebuiau la potiuni. Chiar daca el era profesor in studiul creaturilor mistice, asta nu insemna ca nu cunostea arta potiunilor. O cunostea si stia foarte bine niste potiuni care aveau sa-l ajute mult pe Johann. Inainte sa plece de-acasa, luase si cateva pungulite cu plante uscate dei, tot ce ii mai trebuia erau acele solutii si pansamente. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 5:34 am | |
| Atat Johann , cat si Andreas , ramasese surprinsi cand au observat nuanta aprinsa din obrajii lui Yu . Barbatul ranji pervers, ca apoi sa astepte sa iasa din camera, lasandu-se intins in pat prin intermediul prietenului sau . Suspicios , Andreas il intreba ce avea de gand cu asta, Johann dand din umeri , intinzandu-si mana pe obrazul celui din fata sa , persoana ce ii intinse si o tigara in cazul in care dorea sa fumeze. A fost cu mine, arata bine. Nu-l iubesc, dar nici nu-l consider ca toti ceilalti . Yu e diferit si-l vreau doar pentru mine. Nu stiu cum a facut, insa intre noi a creat un fel de conexiune .. ceva. Ii spuse cu un zambet slab pe buze, lasandu-si gatul inecat in acel fum mentolat, ca apoi sa-l elibereze violent -acea brutalitate ce-i lipsise si totusi careia nu ii observase lipsa . Ofta prelung, sprijinindu-si spatele de perna, facandu-i semn lui Andreas semn sa se aseze langa el - ceea ce si facuse de altfel . A:Ai grija sa nu te indragostesti pustiule. Marai nervos printre dinti, ca apoi sa dea din umeri la avertismentul lui Andreas. Nu l-ar fi deranjat ..probabil . Avuse atat de multi incat nu mai simtea nevoia sa-si demonstreze nimic - de fapt, acum dorea sa vada cum era sa apartina cuiva si acel cineva sa ii apartina in totalitate . Cred ca asta ar trebui sa faci si tu . E placut sa vezi acel chip ingrijorat langa patul tau de spital, sa simti in somn cum te saruta, insa fara sa ii spui nimic.. de parca ar fi reusit sa mascheze acest gest. Zise amuzat, lasandu-si doua degete pe buze , ca apoi sa-si treaca subtil limba peste ele . Il sfatuise pe Andreas sa ceara doua pahare de vodka , insa pe jumatate , caci nu dorea sa se ameteasca din nou . Langa o tigara ca aceea merge mai degraba un vin sau poate o simpla cafea, insa se multumea cu vodka. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 5:45 am | |
| Terminase mai repede decat ar fi crezut, chiar daca avuse cateva probleme la farmacie. Nu putea sa-si dea seama de ce farmacistele erau atat de ursuze doar pentru ca a cerut calmante puternice fara reteta. Macar, acestea nu aveau nimic impotriva mitei, un lucru destul de bun caci Yu avea o multime de bani dispusi sa fie dati in acest scop. Opri masina in fata casei si isi lua rucsacul si plasa unde avea bandajele si calmantele, intrand inauntru. Era destul de liniste iar asta il punea putin pe ganduri, avand in vedere ca lasase doi pusti, singuri. A urcat scarile si s-a apropiat de camera, simtind imediat mirosul de tigare, apoi de alcool atunci cand a intrat si a observat ca cei doi se distrau de minune fumand si sorbind din acele pahare. Yu i-a privit nervos, cu o expresie serisoasa pe care un profesor o afisa in momentele de criza cand un elev era la un pas de a fi exmatriculat sau pedepsit aspru. -Dragut, te-am rugat sa ai grija de el si tu in schimb ii afumi plamanii si ii distrugi ficatul. S-a apropiat de pat si si-a lasat geanta langa acesta, punand pe suprafata moale punga cu tratamente. Nu era deloc incantat de situatia de fata iar acel fum de tigare il facea sa tuseasca destul de des. Nu suporta fumul iar mirosul ii facea greata. Si el fumase insa s-a lasat cu mult timp in urma iar acum era doar o pura tortura sa stea intr-o camera imbacsita de acel fum si miros. -Eu o sa fiu in bucatarie, voi pregati niste potiuni. Daca nu scapati de fumul de tigare pana ma intorc, vor fi sanse destul de slabe sa mai calc aici. Spuse serios, luand plicurile cu plante din rucsac si solutiile din punga, parasind camera fara sa mai astepte ca unul dintre ei sa comenteze ceva. Stia ce vroia si stia si cum sa isi impuna dorintele si sa nu accepte un refuz asa ca, mai bine pustiul s-ar fi resemnat daca vroia sa-l mai vada prin camera aia. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 5:59 am | |
| Nici nu reusise sa ia o gura din lichidul respectiv, caci il vazuse pe Yu , cu o expresie nu prea fericita . Tusi cand il auzi , ca apoi sa dea scurt pozitiv din cap si sa-i priveasca fundul cand pleca - de asta era el iubitul sau . Ranji cu subinteles, ridicandu-se din pat si deschizand fereastra , ca apoi sa se plimbe agitat prin camera, impiedicandu-se din cand in cand si injurand de fiecare data . Scoase din sertar parfumul sau , mana fiindu-i acaparata de cea a lui Andreas , spunandu-i sa nu-l consume, ca acela era preferatul sau . Zambi , sarutandu-l scurt pe frunte, dupa care se reintoarse la micutul dulapior, scotand o alta sticla diferita de parfum, consumand-o - insa asta nu era nimic , macar nu mai era miros de tigara in camera .. sau cel putin asta credea . Il durea abdomenul, insa era o durere dulce, suportabila precum febra musculara . Inchide geamul inainte sa se raceasca si sa-mi tipe Yu in ureche. Marai , ca apoi sa se dezbrace si sa-si ia pe el un tricou verde cu inscriptii rosii si niste blugi simpli, ce mai mereu ii purta cand nu avea vreo anume ocazie . Ce e drept, nu suporta deloc altfel de pantaloni , ci doar blugii - nu ii pasau cat de incomod ar suna . El asa se simtea bine. Haide jos. Ii spuse prietenului sau , coborand pana in bucatarie , gasindu-l intr-un final pe Yu . Vreau sa te vad zambind , nu morocanos . Recunosc ca-mi placi mai mult cand esti nervos, dar ma gandesc la tine cand o spun , frumosule. Zise , ca apoi sa-l cuprinda in brate , sarutandu-l in dreptul umarului stang , apoi pe gat si se opri la buza inferioara, pe care i-o presa cu proprii dinti. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 6:09 am | |
| Isi vedea linistit de treaba, facand o infuzie din acele plante pe care le-a avut in punga. Asta ii va lua o mare parte din dureri si il va ajuta sa se vindece mai repede. Il privi cu coada ochiului cand, atat el cat si Andreas, isi facura aparitia in bucatarie. Cum ar vrea sa zambeasca cand el era ranit si totusi se tinea de prostii impreuna cu un pusti si mai prost? Macar de-ar fi stiut ca Andreas era mai cu capul pe umeri, propabil ca ar fi zambit dar, nu era prea departe de Johann; parca cei doi ar fi fost frati si nu prieteni. Saruturile lui aveau o tenta de erotism si ii incalzeau putin corpul dar, nu era in masura sa faca asta acum. Plus ca, buza inca il mai durea iar ceea ce el facea acum nu-l ajuta deloc. Isi puse mainile pe umerii lui si il indeparta putin, trecandu-si limba peste buze. -Inca doare, sa sti. M-ai pocnit destul de bine si inca am buza sparta. Sa nu mai spun de faptul ca roseata lor caracteristica nu se potriveste deloc cu acea vanataie. Spuse ironic, dand negativ din cap apoi, lasandu-si totusi un zambet sincer la iveala. Se ridica pe varfuri si il saruta scurt pe buze, apoi se indeparta. -Va trebui sa nu te mai misti atat de mult si va trebui sa iti schimb pansamentele curat si... Se opri o clipa, simtind un puternic miros de parfum venind din partea lui. Era marca pe care Yu obisnuia sa o foloseasca si din cauza asta ii luase ceva timp pana sa o simta- din cauza obisnuintei mai exact, cu acel miros. -Te-ai dat cumva cu parfumul meu? | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 6:23 am | |
| Stramba din buze cand baiatul ii reaminti de pumn, oftand prelung si trecandu-si degetele prin par - nu a fost un moment potrivit sa ii aduca aminte. Andreas ii privea, fiind prima oara cand auzi ca Johann daduse in cineva atat de ..aparent inocent sau poate intr-adevar lipsit de aparare. Ii auzi tusitul accentuat, lasandu-si palma sa-i atinga o parte a fetei, pana simti sarutul lui Yu. Acela il binedispuse , ca apoi sa-l priveasca atent , in timp ce se gandea de unde ii venise o astfel de intrebare. Dadu negativ din cap , tragandu-l din nou in proprille brate. Nu iubitule . E parfumul meu . Nici nu stiu unde e al tau , in afara corpului pe care-l poarta. Spuse imediat ce constientizase ca acelasi parfum folosea si tanarului, fiind incantat de aceasta idee. Parfumul respectiv il excita , insa prefera sa nu ii spuna ca apoi sa poata da vina pe el. Ii ridica usor incheietura mainii stangi pana in dreptul propriilor buze, sarutandu-i-o , lucru ce-l uimise pe amicului sau . Ce e drept, Johann nu obisnuia sa fie atat de tandru sau de serios in privinta unor situatii de genul. Iti ador corpul asta facut potrivit pentru mine, inima cara-si face griji pentru mine si ochisorii astia care ma cerceteaza atat de curiosi. Zise in timp ce-l saruta pe nas , pasind dupa care Andreas. A: Johann , intr-o saptamana se intoarce Ryan in oras . Am inteles ca a luat ceva lucruri noi . Nu trebuia sa se intoarca in doua luni? Intreba nedumerit, ca apoi sa dea indiferent din umeri . Nu-l interesa- sau cel putin, nu in momentul acesta . Acum dorea sa-i tina corpului iubitului sau in brate , insa va trebui sa mai astepte putin caci acum parea cam ocupat. Da chiar frumosule, tu nu trebuia sa ai ore acum? De Andreas inteleg, dar tu ? Adauga atunci cand isi reamintise ca era marti . El si Andreas obisnuiau sa chiuleasca impreuna, deci din aceasta privinta nu trebuia sa se ingrijoreze, insa nu intelegea prezenta lui Yu . Tinea la el si nu dorea sa-i schimbe in niciun fel viata , mai ales daca ranile lui ar fi fost motivul. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 6:33 am | |
| Chicoti scurt cand l-a sarutat pe nas, dand usor din umeri. Probabil ca si pustiul folosea acelasi parfum ca si al lui si observase asta abia acum. Cine stie... Oricum, nu credea ca l-a controlat prin rucsac sau ceva de genul asta; ar fi fost o adevarata nesimtire pe care Yu nu ar fi putut sa o accepte. Il privi pe Andreas cand incepu sa vorbeasca, lasandu-i in treaba lui. Opri focul aragazului, infuzia fiind gata. Acum trebuia doar sa o lase la racit si sa ii adauge substantele luate de la farmacie. Nu era prea greu dar trebuia sa-l faca pe Johann sa bea chestia aia care avea un gust destul de neplacut totusi. Dar va reusi el, cu siguranta. Se intoarse cu fata spre cei doi cand acea intrebare i-a fost adresata, dand indiferent din umeri. -Mi-am luat cateva zile de concediu ca sa pot sta langa tine. Mi-am dat seama ca ai nevoie de ajutor asa ca am preferat sa iau o mica pauza ca si profesor; in plus, am ceva de rezolvat si am nevoie de timp liber. Faza interesanta este ca voi sunteti obisnuiti sa lipsiti de la scoala, dar si eu sunt la fel. Nimeni nu a zis ca am fost un elev model. Ranji malefic, intorcandu-se cu spatele la ei ca sa revina asupra potiunii. Totusi, se intreba cine era acel tip de care au vorbit si ce treaba aveau mai exact cu el. Ceva nu ii mirosea atat de bine. -Apropo, cine este Ryan? | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 6:45 am | |
| Il privi intrebator, caci ìnca nu intelegea ce anume avea el de rezolvat - dar va afla . Isi puse un pahar simplu cu apa si doua cuburi de gheata , luand o felie simpla de apa si aruncand-o in lichidul transparent . Insa placerea lui n-a durat prea mult, caci se auzise din nou vocea lui Yu , intrebarea acestuia facandu-l sa se uite insistent la Andreas . Se prefacu de faptul ca-si drege vocea, lasand paharul pe marginea masei si zambind stangaci. Cat despre Ryan , Andreas are sa-ti spuna ceva ! Se grabi inainte sa deschida barbatul gura , privindu-l sfidator - stia ca Andreas era mai mult la explicatii . A: Ce ? Yu nu e iubitul meu ! Prostule, descurca-te ! Marai nervos cand il auzi , dandu-i un pumn in umar . Iubitule sunt unele aa .. tu te ocupi cu magie nu ? Sau oricum chestii de genul, corect? Nu prea am dat la ore ca sa stiu despre ce e vorba, iar daca spun prostii, macar prinzi ideea mai usor . Spuse agitat, trecandu-si din nou, si din nou, degetele prin propriul par. Ryan e un tip binecuvantat cu aa.. o putere .. aa.. el .. Cum sa-ti explic eu tie ? Sa zicem ca stie sa faca niste substante magice .. Suna bine? Il intreba pe Andreas ce parea mai mult amuzat de raspunsul sau , Johann lovindu-l din nou. Nu mai fi prost ma ! A:Eu .. aa .. euu .. Te-ai balbait mai rau ca o virgina omule ! Stia ca asta era felul prietenului sau , insa in situatii de genul si-ar fi dorit sa-si tina gura. Si asa era stanjenit ca se balbaise, nu mai era nevoie de interventia lui. Dar iubitule sa stii ca nu ma mai gandesc la nimic. Voi fi cuminte si sanatos pentru tine, promit ! Sari ca ars cand constientiza ca trebuie sa il ignore pe Andreas si sa-si lase intreaga atentie captata de catre prea frumosul sau Yu. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 6:58 am | |
| Ii privea atenti pe cei doi, incercand sa nu bufneasca in ras din cauza acelei scene, a balbaielilor si scurtelor certuri. Cei doi chiar il credeau prost sau foarte naiv pe Yu. Ah, numai de-ar sti ei ce fel de trecut a avut si ce fel de familie; cu siguranta si-ar schimba radical pararea despre el. -Deci, Ryan se ocupa cu droguri. Interesant. Lasa asta sa se auda de parca ar fi venit de nicaieri, de parca ar fi fost ceva normal, chiar daca nu era asa. Statea inca cu spatele ei si isi vedea de treaba, fiind foarte calm si detasat de lucrurile pe care le spuse adineauri. Trebuia sa recunoasca ca traficul de droguri nu era ceva nou pentru Yu si nici nu va fi, avand in vedere ca tatal lui era unul dintre marii traficanti de droguri de care multi se temea. Insa, preferase ca asta sa ramana un secret, pana acum. Nu prea se mandrea cu acesta dar il iubea. Avuse grija de el dupa ce mama lui murise si il iubise ca pe un adevarat fiu, indiferent de problemele pe care i le-a cauzat. Isi respecta tatal pentru asta, ba chiar il si ajutase o vreme cu afacerile. Asta pana cand a intrat la facultate si lucrurile s-au schimbat. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 7:10 am | |
| Replica lui Yu , in conceptia lui Johann, avea sa fie insotita de multe alte tipete, eventual jigniri la adresa lu i- sau poate ca nu . Modul detasat in care profesorul afirmase asta , il facea pe saten sa-si puna cateva intrebi , la fel si pe Andreas . Ofta . frecandu-si palmele intre ele si pasind catre Yu - il iubea . Si cu toate ca acum constientiza asta , nu avea sa ii zica niciodata , caci nu dorea sa afle asta si dupa sa profite, cum si el facuse, de altfel . Da.. mai pe scurt droguri . Asculta iubitule ; tu esti important si vreau sa-mi petrec timpul doar cu tine. Vreau sa am mult timp in care sa-ti sarut buzele si corpul. Zise in timp ce pasea spre Yu , sarutandu-l pe coltul buzei . Nu indraznea sa-i ceara un sarut mai complex, avand in vedere ca pe baiat il durea orice ar face . In momentul de fata doar il privea, amintindu-si varsta reala a celui din dreptul sau . La urma urmei el era pustiul , nu Yu . Rase la acesta gand, ca apoi sa isi duca ambele maini in jurul lui taliei iubitului sau si ridicandu-l usor pe masuta , sarutandu-l pe gat. Uitase complet de Andreas, ce ii privea oarecum crispat - nu il iubea pe Johann dar nu era nici intocmai potrivit sa-ti vezi partenerul de noapte cu altcineva . Acesta tusi , Andreas amintindu-si ca este in bucatarie, de fata cu amicul sau cel mai bun, ca apoi sa il sarute scurt pe Yu pe frunte. Imi pare rau iubitule . Nu stiu de ce am facut asta . Zise in timp ce-l privea in ochi , lasandu-si o palma pe obrazul sau. Am sa ma asigur ca de acum inainte vei fi doar al meu . Ii spuse fericit, incepand sa tuseasca si lasandu-si mana dreapta in dreptul abdomenului - s e pare ca prea mult stat in picioare il extenuase . Isi inchise lent ochii , lasandu-se pe scaunul din dreptul mesei si neintelegand cum, adormind in mai putin de cateva secunde. | |
| | | Yu Ha Min
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 7:23 am | |
| Il lasa sa-l sarute si sa-l puna si pe masa, inchizandu-si lent ochii cand saruturile i-a acaparat gatul, fiind zona lui sensibila. Realizase ca Andreas avea o mare problema cu ce faceau cei doi aum si ca, daca nu se insela, era gelos. Nu putea sa para surprins caci nu era; cine stie cate au facut cei doi impreuna pana acum. Cobora de pe masa si facu un gest degata cu mana, vrand sa spuna ca nu era suparat ca facuse asta. Si chiar nu era. Pustiul devenise afectiv si ii placea latura asta a lui. Din cauza asta nu-l mai respingea chiar atat de mult si il lasa sa-l atinga si sa-l sarute. Cand Johann adormi, Yu isi indrepta privirea spre Andreas, zambind dulce. -Tatal meu este unul dintre cei mai mari traficati de droguri din tara. Ricky Ross, cred ca ai auzit de el.Facea afaceri cu droguri inca de cand eu sa ma nasc. Am lucrat cu el in bransa asta pentru cativa ani buni, pana am intrat la facultate. Stiu pericolele si riscurile si mai stiu si ca nu ii pot impune lui Johann sa renunte, sau tie. Ar fi o prostie, chiar si pentru un profesor ca mine. Vreau doar sa te rog sa ai grija de el, si de tine. Stiu ca il placi mai mult ca pe un prieten; mereu esti gelos cand ma atinge. Nici unul dintre noi nu ar vrea ca ceva rau sa se intample cu el, nu-i asa? Tonul folosit a fost unul cat se poate de normal, ba chiar usor ingrijorat caci, asa era. Era ingrijorat atat pentru el cat si pentru Adreas. Prinsese drag si de pustiul asta insa, nu in acelasi mod ca pentru Johann, asta era foarte clar. Vroia doar sa se asigure ca ei vor fi bine si fericiti. | |
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to Mar Feb 12, 2013 8:34 am | |
| Chiar daca intr-un fel sau altul dormea, reusi sa auda cateva zgomote, cu toate ca nu intelegea prea bine - de fapt, nici nu se chinuia . Andreas il privi pe Yu , ridicand o spranceana cand auzi de numele rostit de tanar - intr-adevar ; atat el cat si Johann auzise de barbat . A:Stiu de el . Tatal lui Johann il uraste pentru ca are impresia ca din cauza sa i-a murit unul dintre fii .Acum insa nu stiu care este adevarul . Esenta este ca Johann avea un frate mult mai mare care trebuia sa ramana ca si pozitie principala in firma lor , dar care a murit. Cyllène a suferit pe moment , insa si-a revenit repede . Cu toate ca acum nu se intelege deloc cu tatal sau. E complicata relatia lor de familie si oricum am spus cam multe pe care tu nu trebuia sa le stii. Adauga in timp ce-l privi pe Johann , oftand prelung si pasind spre Yu . A:Nu ma intelege gresit . Il cunosc pe Johann de mai bine de sapte ani si de asta suntem apropiati . Tin la el ca si la un frate .. cu anumite beneficii . Oricum, daca ai de gand sa-l ranesti eu voi fi cel care va face relatia asta ca si inexistenta. Johann e altfel decat pare si doar eu il cunosc .. sau cel putin pana in prezent. Toate acele voci suprapuse il trezise intr-un final pe barbat ce privi buimac in jurul sau . Era atat de incomod sa doarma pe scaun iar pozitia respectiva ii daduse mari dureri de spate si abdomen. N-ai mai plecat ? Intreba retoric, ridicandu-se de pe scaun si muscandu-si buza inferioara .Yu mi-e somn. Haide sa dormim frumosule.. sau haide cu mine in pat macar. Poti face ce vrei acolo ; sa te uiti la televizor sa te fatai prin camera, dar te vreau in preajma mea. Zise sigur pe sine, Andreas anuntandu-si plecarea si lasandu-i pe cei doi singuri in bucatarie.
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Wanna know me better? I dare you to | |
| |
| | | | Wanna know me better? I dare you to | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |